Descrierea aplicației

Cu IFS Applications aveti un sistem ERP pentru Productie Complexa, gata dezvoltat, adaptat legislatie romanesti, ce va ofera flexibilitate si un model de lucru validat de firme de productie cu experienta internationala.

IFS Applications vine cu un set predefinit de functionalitati complete...

Citește tot arrow_forward

Cu IFS Applications aveti un sistem ERP pentru Productie Complexa, gata dezvoltat, adaptat legislatie romanesti, ce va ofera flexibilitate si un model de lucru validat de firme de productie cu experienta internationala.

IFS Applications vine cu un set predefinit de functionalitati complete pentru Productie Complexa. Cu IFS, practic nu trebuie sa dezvoltati prin programare un proiect “custom", ci doar sa setati sistemul ERP pentru Productie conform propriilor dvs cerinte. Din acest motiv, durata de implementare si riscurile sunt mult reduse.

IFS Applications este un sistem ERP pentru Productie deschis, proiectat pe o tehnologie orientata pe obiecte. Interfata IFS ofera facilitati multiple de navigare asemanatoare unui browser web cu care utilizatorii sunt deja obisnuiti.

Implementarea sistemului ERP pentru Productie - IFS Applications se baseaza pe o metodologie testata in mii de proiecte internationale si poate fi realizata in etape datorita posibilitatilor de extindere modulara a sistemului.

arrow_backCitește mai putin
General rating
Ușurința în utilizare
0/5
Funcționalități
0/5
Suport tehnic
0/5
Raport calitate / preț
0/5
Adaugă un review
Principalele funcționalități
 • Administrare depozit
 • Magazin on-line
 • Management de proiect
 • Managementul achizițiilor
 • Managementul depozitelor
 • Managementul forței de vânzări
 • Managementul relației cu clienții
 • Managementul resurselor umane
 • Managementul stocurilor
 • Modul financiar contabilitate
 • Portal web
 • Sistem de BI

Solicită un demo

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Produse asemănătoare
BusinessView ERP

Din punct de vedere functional aplicatia este modulara fiind structurata astfel : General Ledger (Contabilitate generala) Budget (Buget si executie bugetara) Aquisitions (Furnizori) Invoices (Clienti) Cash Management ( Incasari si Plati) Stock Management ( Contabilitate de gestiune) Assetes ( Mijloace fixe si obiecte de inventar) Controlling ( Analiza financiara, audit intern, ....

CIEL Productie

Permite definirea retetelor pentru produse finite si semifabricateEfectueaza antecalculatii de cost care se pot materializa in ordine de productie. De asemenea, antecalculatia iti permite sa verifici, in orice moment, stocul disponibil pentru productieTe ajuta sa fii mai eficient deoarece Ordinele de productie substituie doua operatiuni: scoaterea din gestiune a materiilor prime si ....

Socrate+

Socrate+ este unul din primele sisteme integrate de gestiune dezvoltat în România. Cu prima implementare în 1995, Socrate+ a crescut de la an la an, înregistrând în 17 ani zeci de poveşti de succes în retail, distribuţie şi industria de proces. Socrate+ este un sistem inteligent, modular de gestiune economică, o platformă pentru planificare şi gestiu....