Descrierea aplicației

Actualmente, principalele provocări ale fiecărei companii pentru a deveni și rămâne competitivă sunt:

 •  Informații corecte și în timp real despre activitatea zilnică a personalului companiei
 •  Maximizarea satisfacției clienților
 • Creșterea profitului
 • Protecția mediului înconjurător

Soluția iTrack a fost dezvoltată pentru a răspunde acestor obiective văzute prin prism...

Citește tot arrow_forward

Actualmente, principalele provocări ale fiecărei companii pentru a deveni și rămâne competitivă sunt:

 •  Informații corecte și în timp real despre activitatea zilnică a personalului companiei
 •  Maximizarea satisfacției clienților
 • Creșterea profitului
 • Protecția mediului înconjurător

Soluția iTrack a fost dezvoltată pentru a răspunde acestor obiective văzute prin prisma activității resurselor mobile, în special a parcului auto, oferind un sistem modern și fiabil de monitorizare a vehiculelor prin GPS și de management avansat al flotelor auto.

iTrack este mult mai mai mult decât un simplu program de monitorizare prin GPS sau gestionare flotă auto. Implementarea iTrack asigură furnizarea în orice moment a datelor esențiale pentru un management avansat al flotei: poziția mașinii, viteza, prezența în zone predefinite, situații de alarmă, traseele parcurse, consumul de combustibil, avertizări privitoare la activități de mentenanță, monitorizare rute, indici de siguranță și eficiență a conducerii, suport în trafic și multe altele.

Practic, iTrack invită la reinventarea manierei de a gestiona activitatea flotei auto:

 • Vizualizează live poziția curentă a vehiculelor și ai acces la un complex tablou informativ al stării și deplasărilor la data și ora vizualizării.
 • Analizează datele obținute din monitorizare filtrând, agregând și utilizând informațiile în raportări și acțiuni complexe:  sinteze, evidențe, avertizări, statistici, instruire, suport, asistență, control.
 • Optimizează activitatea remodelând sau creând trasee și fluxuri de lucru cu impact imediat în creșterea eficacității și productivității.
 • Personalizează modul de utilizare și raportare configurând tablouri de bord și soluții de analiză (consumuri, comportament șofer, trend-uri flotă) după nevoi și interese specifice.

 

iTrack este construit modular, astfel încât poate fi adaptat cerințelor de moment ale activității organizației care îl implementează, cu posibilitatea adăugării ulterioare a funcționalităților reclamate de dezvoltările sau schimbările viitoare. Privim cu maximă atenție la relația cu clienții (pre-vânzare, vânzare, contractare, instalare, training, suport în garanție și post-garanție, gestionată într-o aplicație software de tip CRM.

Dacă ați studiat sau utilizați soluții similare, vă gândiți probabil că toate sunt la fel. Cu iTrack veți remarca diferența:

 • oferim instruire personalizată și asistență continuă pentru a ne asigura că obțineți cea mai bună rentabilitate a investiției;
 • știm că trebuie să ne adaptăm nevoilor afacerii dvs. și oferim instrumentele necesare pentru integrarea cu alte sisteme de gestiune;
 • putem oferi produsul nostru ca serviciu, pe bază de abonament lunar sau aveți posibilitatea de a achiziționa o soluție adaptată specificului dvs., complet integrată.

 

iTrack este o soluție profesională adresată companiilor ce doresc să-și controleze eficient flota auto.

Cu iTrack deciziile sunt mai simplu de luat! Solicită o prezentare și te contactăm noi.

arrow_backCitește mai putin
General rating
Ușurința în utilizare
0/5
Funcționalități
0/5
Suport tehnic
0/5
Raport calitate / preț
0/5
Adaugă un review

Solicită un demo

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Produse asemănătoare
GPS Protect

GPS Protect este solutia ISSCO dezvoltata in-house pentru managementul si monitorizarea flotelor. Cu ajutorul GPS- Protect veti reduce riscurile, costurile si va veti maximiza profiturile printr-o evidenta corecta si exacta a mobilitatii vehiculelor flotei dumneavoastra. Solutia este dezvoltata 100% in cadrul companiei noastre, oferind o mare flexibilitate dezvoltarilor viitoare, adaptabila la n....

ParcAuto.Xecutive.SQL

Xecutive.SQL.ParcAuto este parte a solutiei software client/server Xecutive.SQL - solutie contabila integrata de tip ERP. Optati pentru un pachet complet, integrat de informatizare atat a activitatii economice cat si a activitatii contabile pentru a beneficia de avantajele tehnice si de organizare aduse de acesta. Xecutive.SQL.ParcAuto va ofera prin utilizarea sa urmatoarele facilitati: E....

TrackGPS

TrackGPS Business este liderul pietei de monitorizare online flota auto, gestionare parc auto si management flota auto din Romania. Este destinata firmelor mici, mijlocii si mari care doresc sa-si eficientizeze activitatea prin reducerea costurilor cu flota auto. Utilizeaza cel mai avansat mecanism de control al costurilor: localizarea GPS si transmiterea de date prin GPRS (GSM). Aplicaţi....