Solutia software dedicata retailerilor online a fost creata de o echipa de profesionisti dupa un lung studiu asupra obiceiurilorde consum pe piata autohtona. Licenta Shop poate fi activata gratuit cu toate functionalitatile sale pentru 14 zile, timp in care utlizatorii pot experimenta toate beneficiile oferite de un soft complet de management al magazinului online cu ajutorul unei platforme 100% romanesti.

Dezvoltarea solutiilor informatice ne permite sa va oferim o platforma custom-made pentru piata din Romania care incorporeaza o serie de module specifice comertului electronic.

In randul functionalitatilor oferite de licenta Shop se numara optimizarea managementului comenzilor si facilitarea interactiunii cu utilizatorii mai putin obisnuiti cu sistemul de comanda pe Internet.

De asemenea, pentru eficientizarea comunicarii vizuale la nivel de produs, exista optiunea de evidentiere a tehnologiilor specifice si adaptarea tehnicilor call-to-action atat de utile in convertirea vizitatorilor.

Interesat de această aplicație?

PRODUSE asemĂnĂtoare

Cloud

5

1

Yes

1

1

eCommerce