Descrierea aplicației

Aplicatia Nexus SFA Mobile (Sales Force Automation) permite preluarea comenzilor de vanzari, operarea incasarilor cu chitante sau efecte comerciale (OP, Bilet la ordin), vizualizarea stocului si a preturilor de vanzare in timp real. Aplicatia este online si ruleaza pe orice dipozitib mobil care are conexiune la internet si pe care este instalat un browser web.

Aplicatia Nexus SFA Mobile (Sales Force Automation) pentru dispozitive mobile se adreseaza comp...

Citește tot arrow_forward

Aplicatia Nexus SFA Mobile (Sales Force Automation) permite preluarea comenzilor de vanzari, operarea incasarilor cu chitante sau efecte comerciale (OP, Bilet la ordin), vizualizarea stocului si a preturilor de vanzare in timp real. Aplicatia este online si ruleaza pe orice dipozitib mobil care are conexiune la internet si pe care este instalat un browser web.

Aplicatia Nexus SFA Mobile (Sales Force Automation) pentru dispozitive mobile se adreseaza companiilor ce comercializeaza bunuri de larg consum prin intermediul agentilor de vanzari.

Aplicatia este online, pentru aceasta fiind necesara instalarea ei pe un server web iar orice dispozitiv mobil care se conecteaza necesita conexiune la internet.

Fiind o aplicatie web se poate apela de pe orice dispozitiv mobil unde ruleaza un browser: palm, telefon, tableta, notebook, netbook, laptop sau orice calculator, etc..

De ce aplicatia este web?

  • deoarece piata dispozitivelor mobile este foarte variata si pentru a tine pas cu noile tehnologii ar fi trebuit sa implementam aplicatia an de an pentru a fi compatibila cu noile sisteme de operare, si ar consuma timp inutil. Fiind o aplicatie web ruleaza in orice browser indiferent de sistemele de operare noi care apar pe piata.
  • comenzile preluate si validate sunt in timp real
  • vizualizarea preturilor de vanzare si a stocului sunt in timp real.

 

Facilitati oferite de catre Nexus SFA Mobile:

  • modulele sunt configurabile din BackOffice (drepturi de creare documente, vizualizare informatii stocuri sau preturi de vanzare)
  • modul de preluare comenzi de la clienti: adaugare parteneri noi, adaugare comenzi
  • incasari comenzi/facturi clienti: incasari cu chitante sau cu efecte comerciale (Bilet la Ordin sau Ordin de plata)
  • vizualizare solduri facturi clienti
  • afisarea stocului unei gestiuni in timp real
  • avertizari cu privire la: clientii de incasat, stocului expirat, stocului depasit si a stocului de aprovizionat.

 

Nexus SFA Mobilee este parte a solutiei software client/server Nexus ERP - solutie integrata de tip ERP.

Aplicatia este realizata in limbajul PHP de aceea este obligatoriu ca pe serverul web sa fie instalat suport pentru PHP. Noi recomandam instalarea solutiei Microsoft Web Platform Installer care instaleaza automat serverul web IIS si librarii pentru PHP si SQL Server.

arrow_backCitește mai putin
General rating
Ușurința în utilizare
0/5
Funcționalități
0/5
Suport tehnic
0/5
Raport calitate / preț
0/5
Adaugă un review

Solicită un demo

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Produse asemănătoare
ASKI SFA

ASKI SFA iese in evidenta prin interfata prietenoasa cu utilizatorul, creata pe principiul responsive web design pentru a oferi o navigare usoara pe orice dispozitiv: computer, telefon mobil si tableta. Este un program SFA ce poate fi achizitionat on premise sau SaaS (software as a service) cu stocare in cloud, care ofera siguranta datelor companiei dumneavoastra si le permite angajatilor sa acces....

Fluentis SFA

Fluentis SFA, ales deja de diferite firme, permite organizarea activitatilor relative la business-ul firmei, permitand departamentelor comerciale si de customer care sa opereze in teritoriu, utilizand si generand informatii in timp real. Incercare de vanzare este un sector cu potential ridicat de business. Datorita tehnologiilor Mobile se poate eficientiza si simplifica gestionarea, automatizan....

Entersoft Mobile SFA

Entersoft Mobile® Sales Force Automation, SFA creste eficacitatea fortei de vanzari a unei companiei prin acces la informatii in timp real si scurtarea procesului de vanzare. Specialistii in vanzari se pot bucura de o aplicatie cuprinzatoare pe un ehipament mobil de tip Smartphone sau tableta, indeplinindu-si si actualizandu-si sarcinile pe teren ca si cum ar fi la birou.  Entersoft....