Informații suplimentare despre Noul Testament in sunet si imagini 2.0

Produsul Noul Testament in sunet si imagini se adreseaza tuturor categoriilor de varsta sau pregatire profesionala si reprezinta o transpunere multimedia, pe suport CD-ROM, a lucrarii MICA BIBLIE, capitolul NOUL TESTAMENT. A fost realizat cu binecuvantarea si sprijinul Patriarhiei Bisericii Ortodoxe Romane, a Prea-Sfintitului Parinte Galaction, Episcop al Alexandriei si Teleormanului. Vizionata integral, lucrarea ofera peste 6(sase) ore de sunet si imagini grafice deosebite. Regia si interpretarea vocala apartin actorilor de la teatrul Maria Filotti din Braila, iar imaginile au fost colorate si imbunatatite de artisti plastici profesionisti.

General rating
Ușurința în utilizare
0/5
Funcționalități
0/5
Suport tehnic
0/5
Raport calitate / preț
0/5

Solicită un demo pentru Noul Testament in sunet si imagini 2.0

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Recenzii

Părerea ta contează!

Ne dorim să creștem industria IT&C din România, iar acest lucru nu poate fi posibil decât printr-un sistem transparent de evaluare.
Vă rugăm să adăugați un review pentru produsul Noul Testament in sunet si imagini 2.0 completând câmpurile de mai jos. Toate informațiile de contact sunt utilizate doar pentru validarea feedback-ului și nu vor fi publicate!