Filter

Modalitate de licențiere


Sistem de operare


Accesare de pe dispozitive mobile


Suport tehnic


Planificator

Ymens

Planificare eficientă pentru creșterea productivității echipei! Planificator este soluția cloud pentru gestionarea activităților de birou într-o manieră facilă și eficientă, care vă permite să atribuiți sarcini și responsabilități de lucru fiecărui angajat sau departament din companie. Ulterior, puteți urmări cu ușurință îndeplinirea lor, datorită notificărilor pe email. Prin planificarea eficientă a activităților de birou, soluția vă ajută să optimizați cu succes timpii de lucru ai echipei dumneavoastră.

vizualizare

SmartID.WorkForce

www.idmag.ro

SmartID.WorkForce - Echipe mobile. Taskuri si rezultate in timp real SmartID.Workforce este o soluţie completa care automatizeaza atat activitatea angajatilor din back-office cat si fortele mobile din teren. Aplicatia acopera complet procesele companiilor din utilitati de la creare si monitorizare, comenzi, planificare, managementul taskurilor, echipelor proprii si a subcontractorilor, managementul echipamentelor, managementul rutelor, managementul activelor activitati in teren, raportari etc. si transmite in timp real catre back office datele din teren.

vizualizare

UpYourTime

UPDIVISION

UpYourTime este un timesheet online usor de folosit, construit pentru freelanceri si companii care isi folosesc timpul crescandu-si profitul, nu completand timesheeturi.

vizualizare

RiverRaft

CS Vision

Soluția RiverRaft ofera angajaților o modalitate rapidă și simplă de gestionare a proceselor statice si dinamice. Sistemul permite urmărirea task-urilor și a stadiului acestora, gestionarea cu ușurință a proceselor din cadrul organizației, permite implementarea unui sistem de roluri și permisii adaptate situației reale și vizualizarea task-urilor sub forma unui Dashboard dinamic și configurabil.

vizualizare

Ai nevoie de ajutor?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

QAssist Comitete

Q’Assist Comitete Este un sistem electronic de management al proceselor de decizie şi al documentelor asociate pentru comitetele de conducere din organizaţie. Procesele de decizie vor fi caracterizate de o comunicare facilă şi eficientă şi de o diminuare evidentă a riscurilor operaţionale şi a costurilor cu diseminarea informaţiei şi cu depozitarea documentelor, factori care contribuie la eliminarea întârzierilor în adoptarea deciziilor organizaţionale.

vizualizare

APS

Senior Software

Solutia APS (Advanced Planning & Scheduling) te ajuta sa optimizezi activitatea de productie, pentru ca iti spune ce sa produci, cand sa produci, cu ce oameni si pe ce echipamente.

vizualizare
1