Filter

Modalitate de licențiere


Sistem de operare


Accesare de pe dispozitive mobile


Suport tehnic


SmartID.WorkForce

www.idmag.ro

SmartID.WorkForce - Echipe mobile. Taskuri si rezultate in timp real SmartID.Workforce este o soluţie completa care automatizeaza atat activitatea angajatilor din back-office cat si fortele mobile din teren. Aplicatia acopera complet procesele companiilor din utilitati de la creare si monitorizare, comenzi, planificare, managementul taskurilor, echipelor proprii si a subcontractorilor, managementul echipamentelor, managementul rutelor, managementul activelor activitati in teren, raportari etc. si transmite in timp real catre back office datele din teren.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Organizare

UpYourTime

UPDIVISION

UpYourTime este un timesheet online usor de folosit, construit pentru freelanceri si companii care isi folosesc timpul crescandu-si profitul, nu completand timesheeturi.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Organizare

RiverRaft

CS Vision

Soluția RiverRaft ofera angajaților o modalitate rapidă și simplă de gestionare a proceselor statice si dinamice. Sistemul permite urmărirea task-urilor și a stadiului acestora, gestionarea cu ușurință a proceselor din cadrul organizației, permite implementarea unui sistem de roluri și permisii adaptate situației reale și vizualizarea task-urilor sub forma unui Dashboard dinamic și configurabil.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Organizare

QAssist Comitete

Q’Assist Comitete Este un sistem electronic de management al proceselor de decizie şi al documentelor asociate pentru comitetele de conducere din organizaţie. Procesele de decizie vor fi caracterizate de o comunicare facilă şi eficientă şi de o diminuare evidentă a riscurilor operaţionale şi a costurilor cu diseminarea informaţiei şi cu depozitarea documentelor, factori care contribuie la eliminarea întârzierilor în adoptarea deciziilor organizaţionale.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Organizare

Ai nevoie de ajutor?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

APS

Senior Software

Solutia APS (Advanced Planning & Scheduling) te ajuta sa optimizezi activitatea de productie, pentru ca iti spune ce sa produci, cand sa produci, cu ce oameni si pe ce echipamente.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Organizare

KeyVision Litigations

SOFTVENTURE

KeyVision Litigations gestioneaza usor si rapid dosarele de instanta, integrarea cu portal.just.ro si scj.ro asigurand la informatii la zi si istoric complet al etapelor procesuale. Solutia tine calendarul termenelor la zi si notifica utilizatorii cu privire la orice informatie noua publicata pe portal.just.ro si scj.ro. Totul accesibil, fara costuri de instalare sau implementari dificile.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Organizare

Calendis

Calendis

Programează-te online cu ajutorul aplicației Calendis la servicii din domenii precum Medicină, Frumusețe, Sport, Medicină dentară, Animale de companie și altele.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Organizare

365TimeSheet

Soft Pepper Solutions

.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Organizare

1