Informații suplimentare despre Pachetul de aplicatii Geometrie Plana

Reusita procesului de predare si invatare a elementelor de geometrie este determinata de respectarea unor cerinte metodice, de felul in care sunt orientati elevii catre constientizarea, descoperirea si aplicarea cunostintelor. O cerinta de baza a activitatii de predare-invatare a elementelor de geometrie este aceea de a orienta gandirea elevilor spre acele cunostinte geometrice care sunt functionale, adica spre acele cunostinte care pot fi aplicate in orice situatie, teoretica sau practica. Aceasta impune ca studiul elementelor de geometrie sa ofere posibilitatea asezarii elementelor geometrice in diverse pozitii si cu forme diferite, in vederea descoperirii proprietatilor specifice, a caracteristicilor comune sau individuale. Alaturi de procesele intuitive, predarea-invatarea elementelor de geometrie presupune si actiuni de masurare efectiva a acestora si de comparare a rezultatelor obtinute.
O invatare eficienta este rezultatul unei bune imbinari a teoriei cu practica. La teorie se poate ajunge usor, mai ales cu facilitatile de azi ale ITC, dar a face practica in procesul de deprindere a geometriei plane nu este chiar foarte simplu. Aplicatiile pachetului "Geometrie Plana" au fost proiectate astfel incat sa ofere atat informatiile teoretice complete, bazate pe demonstratii, cat si posibilitatea de a "proba", "verifica" aceste informatii, punand figurile geometrice sau elemente ale acestora in diverse ipostaze si comparand rezultatele teoretice posibile cu cele provenite din calculele efective.

General rating
Ușurința în utilizare
0/5
Funcționalități
0/5
Suport tehnic
0/5
Raport calitate / preț
0/5

Solicită un demo pentru Pachetul de aplicatii Geometrie Plana

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Recenzii

Părerea ta contează!

Ne dorim să creștem industria IT&C din România, iar acest lucru nu poate fi posibil decât printr-un sistem transparent de evaluare.
Vă rugăm să adăugați un review pentru produsul Pachetul de aplicatii Geometrie Plana completând câmpurile de mai jos. Toate informațiile de contact sunt utilizate doar pentru validarea feedback-ului și nu vor fi publicate!