Filter

Modalitate de licențiere


Sistem de operare


Accesare de pe dispozitive mobile


Suport tehnic


Soluțiile software de securitate a sistemelor sunt instrumente cu rol în detectarea și eliminarea virușilor, lucrând activ la îmbunătățirea principiilor de apărare a computerelor. Cele mai importante module ale sistemelor de securitate sunt cele de scanare, diagnosticare și protejare împotriva programelor de tip spion, viruși, cai troieni sau multe altele.

Kaspersky Anti-Virus 2015

Kaspersky

Kaspersky Anti-Virus 2015 vă  oferă  tehnologii antivirus esențiale pentru PC-ul dumneavoastră  cu o protecție in timp real bazată pe cloud - pentru cele mai noi amenințări de tip malware.  Lucrând in fundal - cu un scan inteligent si update-uri mici si frecvente - tehnologia proactivă vă protejează PC-ul atât de amenințările cunoscute,cat si de cele mai noi amenințări, fără să vă afecteze performanța calculatorului!

vizualizare

Kaspersky-Internet Security 2015

Kaspersky

Kaspersky Internet Security 2015 combină o arie vastă de tehnologii ușor de folosit și riguroase pentru a vă proteja de orice tip de malware, dar si de amenințările existente pe Internet - inclusiv cybercriminalii care încearcă să vă fure banii sau identitatea. Kaspersky Lab vă oferă o soluție de securitate cu un impact minim asupra performanței PC-ului.

vizualizare

KasperskySmall Office Security 3

Kaspersky

Kaspersky Small Office Security este o soluție special creată pentru microintreprinderi. Oferă o protecție de nivel înalt pentru PC si server, fiind ușor si rapid de instalat, configurat si utilizat. De asemenea, puteți administra securitatea întregii rețele de la un singur PC.  

vizualizare

Avira Internet Security Suite

Avira

O soluție integrată care conține atât protecția sistemului, cât și un modul de optimizare a performanței.

vizualizare

Ai nevoie de ajutor?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

VIPRE Antivirus 2014 - 1 PC 1 Year

Simple IT

VIPRE AntiVirus 2014 este solutia de securitate all-in-one care protejeaza impotriva hotilor de identitate, spammerilor, hackerilor si criminalilor cibernetici si pastreaza PC-ul securizat fara a afecta performanta.

vizualizare

VIPRE Internet Security 2014

Simple IT

VIPRE Internet Security 2014 este software antivirus premiat care include firewall, filtru spam si blocarea site-urilor web daunatoare, intr-o solutie puternica pentru protectie completa impotriva malware.

vizualizare

VIPRE Business Premium

Simple IT

VIPRE Business Premium este solutia de antivirus si Mobile Device Management ce ocupa putine resurse, permite administratorilor sa administreze central PC-uri, dispozitive Mac, iPhone, iPad si Android si sa instaleze automat patch-uri pentru vulnerabilitatile software.

vizualizare

VIPRE AntiVirus Business

Simple IT

VIPRE AntiVirus Business este solutia de antivirus si Mobile Device Management ce ocupa putine resurse, permite administratorilor sa administreze central PC-uri, dispozitive Mac, iPhone, iPad si Android.

vizualizare
12>