Filter

Modalitate de licențiere


Sistem de operare


Accesare de pe dispozitive mobile


Suport tehnic


Soluțiile software de securitate a sistemelor sunt instrumente cu rol în detectarea și eliminarea virușilor, lucrând activ la îmbunătățirea principiilor de apărare a computerelor. Cele mai importante module ale sistemelor de securitate sunt cele de scanare, diagnosticare și protejare împotriva programelor de tip spion, viruși, cai troieni sau multe altele.

Kaspersky Anti-Virus 2015

Kaspersky

Kaspersky Anti-Virus 2015 vă oferă tehnologii antivirus esențiale pentru PC-ul dumneavoastră cu o protecție in timp real bazată pe cloud - pentru cele mai noi amenințări de tip malware. Lucrând in fundal - cu un scan inteligent si update-uri mici si frecvente - tehnologia proactivă vă protejează PC-ul atât de amenințările cunoscute,cat si de cele mai noi amenințări, fără să vă afecteze performanța calculatorului!

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Securitate sistem

Kaspersky-Internet Security 2015

Kaspersky

Kaspersky Internet Security 2015 combină o arie vastă de tehnologii ușor de folosit și riguroase pentru a vă proteja de orice tip de malware, dar si de amenințările existente pe Internet - inclusiv cybercriminalii care încearcă să vă fure banii sau identitatea. Kaspersky Lab vă oferă o soluție de securitate cu un impact minim asupra performanței PC-ului.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Securitate sistem

KasperskySmall Office Security 3

Kaspersky

Kaspersky Small Office Security este o soluție special creată pentru microintreprinderi. Oferă o protecție de nivel înalt pentru PC si server, fiind ușor si rapid de instalat, configurat si utilizat. De asemenea, puteți administra securitatea întregii rețele de la un singur PC.  

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Securitate sistem

Avira Internet Security Suite

Avira

O soluție integrată care conține atât protecția sistemului, cât și un modul de optimizare a performanței.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Securitate sistem

Ai nevoie de ajutor?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

VIPRE Antivirus 2014 - 1 PC 1 Year

Simple IT

VIPRE AntiVirus 2014 este solutia de securitate all-in-one care protejeaza impotriva hotilor de identitate, spammerilor, hackerilor si criminalilor cibernetici si pastreaza PC-ul securizat fara a afecta performanta.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Securitate sistem

VIPRE Internet Security 2014

Simple IT

VIPRE Internet Security 2014 este software antivirus premiat care include firewall, filtru spam si blocarea site-urilor web daunatoare, intr-o solutie puternica pentru protectie completa impotriva malware.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Securitate sistem

VIPRE Business Premium

Simple IT

VIPRE Business Premium este solutia de antivirus si Mobile Device Management ce ocupa putine resurse, permite administratorilor sa administreze central PC-uri, dispozitive Mac, iPhone, iPad si Android si sa instaleze automat patch-uri pentru vulnerabilitatile software.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Securitate sistem

VIPRE AntiVirus Business

Simple IT

VIPRE AntiVirus Business este solutia de antivirus si Mobile Device Management ce ocupa putine resurse, permite administratorilor sa administreze central PC-uri, dispozitive Mac, iPhone, iPad si Android.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Securitate sistem

12>