Descrierea aplicației

Sell Point este platforma de tip SaaS (Software as a Service), dedicate comertului online, ce permite organizarea, promovarea si vanzarea produselor, intr-o permanenta relationare cu sistemele de management al stocurilor si cu retelele de distributie.

Sell Point este cunoscuta pe piata din Romania ca o solutie de actualizare periodica a unor itemi esentiali procesului de comercializare online prin monitorizarea stocurilor existente, raportului dintre pretul de achizitie di cel de vanzare, ...

Citește tot arrow_forward

Sell Point este platforma de tip SaaS (Software as a Service), dedicate comertului online, ce permite organizarea, promovarea si vanzarea produselor, intr-o permanenta relationare cu sistemele de management al stocurilor si cu retelele de distributie.

Sell Point este cunoscuta pe piata din Romania ca o solutie de actualizare periodica a unor itemi esentiali procesului de comercializare online prin monitorizarea stocurilor existente, raportului dintre pretul de achizitie di cel de vanzare, atributele ce descriu produsele, permanenta relationare cu potentialii cumparatori, precum si transmiterea corecta si rapida a comenzilor.

Interfata permite implementarea cu succes a tacticilor de marketing si vanzari precum aplicarea promotiilor si promovarea unor categorii de produse, precum si posibilitatea filtrarii sau compararii produselor in functie de anumite atribute preluate din descrierea acestora.

De asemenea, Sell Point permite integrarea formulei de comercializare prin drop shipping, ca modalitate de largire a ariei de vanzare a produselor.

Din punctul de vedere al strategiilor de usability, Sell Point respecta perceptia utilizatorilor cu privire la amplasarea principalelor elemente web care defines procesul de achizitie online: pozitionarea campului de cautare, a cosului de cumparaturi sau a sectiunii dedicate termenilor si conditiilor.

Sell Point este platforma de e-commerce care poate fi implementata cu succes in cadrul oricarui proiect de vanzare online si reprezinta un instrument real de masurare a lead-urilor si a conversiilor  generate de un business orientat catre comercializarea virtuala a diverselor categorii de produse. Pentru fiecare dintre clientii in cazul carora s-a implementat solutia de e-commerce Sell Point, gama de functionalitati descrise a fost personalizata si adaptata tipologiei de produse comercializate, precum si  publicului consumator.

arrow_backCitește mai putin
General rating
Ușurința în utilizare
0/5
Funcționalități
0/5
Suport tehnic
0/5
Raport calitate / preț
0/5
Adaugă un review
Modalitate de licențiere
 • SaaS
Modalitate de accesare
 • Accesare prin internet
Sistem de operare
 • Windows
 • Ubuntu
 • MacOS
 • CentOS
 • Redhat
Limba în care este disponibilă aplicația
 • Română
Accesare de pe dispozitive mobile
 • Prin browser
Integrare cu alte sisteme
 • Nu
Instruire
 • Curs
 • Prin intermediul documentației
Suport tehnic
 • În intervalul orelor lucrătoare

Solicită un demo

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Produse asemănătoare
Magento NAV Connector

Legatura este directa intre MS Dynamics NAV si Magento, integrarea intre cele doua solutii de top ducand mai mult spre parametrizare..

Magazin Online la cheie

Conținut website static: pagini nelimitate generate dinamic meniu web design / layout personalizat imagini prelucrate grafic galerie imagini formulare avansate captcha baze de date interfață de administrare website (CMS) interfață utilizatori secțiune de înscriere și login coș de cumpărături catalog virtual de produse plata prin cărți de credit & SMS opti....

Simplio3D

Simplio3D este un configurator de produse ușor de implementat care oferă posibilitatea de a instala rapid un instrument interactiv de vizualizare si cotatie pentru introducerea vizitatorilor site-ului intr-o interactiune cu o versiune 3D a unui produs personalizat. Configuratorul poate suporta o gama larga de produse, aplicatiile cele mai des intalnite se regasesc in: industria auto respectiv....