Descrierea aplicației

SeniorERP reprezinta cea mai noua tehnologie ERP pentru managementul integrat al operatiunilor si activitatilor din companiile de distributie, productie, retail, servicii, disponibila in 3 limbi: romana, engleza si maghiara.

SeniorERP este alcatuit din mai multe module, fiecare specializat pe un anumit departament sau tip de activitate, spre exemplu: Stocuri, Contabilitate, Preturi, Vanzari sau Logistica. Datorita structurii modulare, sistemul poate fi implementat treptat in cadrul firme...

Citește tot arrow_forward

SeniorERP reprezinta cea mai noua tehnologie ERP pentru managementul integrat al operatiunilor si activitatilor din companiile de distributie, productie, retail, servicii, disponibila in 3 limbi: romana, engleza si maghiara.

SeniorERP este alcatuit din mai multe module, fiecare specializat pe un anumit departament sau tip de activitate, spre exemplu: Stocuri, Contabilitate, Preturi, Vanzari sau Logistica. Datorita structurii modulare, sistemul poate fi implementat treptat in cadrul firmei, incepand de la functionalitati de baza care sa acopere nevoile curente ale companiei, pana la automatizarea completa a fluxurilor interne. Astfel, odata cu dezvoltarea companiei, este foarte usor sa adaugam noi module sau sa te ajutam sa iti reorganizezi fluxurile de business. In plus:

            - SeniorERP respecta atat legislatia romana in vigoare cat si standardele internationale de contabilitate. Orice modificare este integrata in cel mai scurt timp, fara a fi necesara intreruperea activitatii.

            - Modul de lucru online al SeniorERP faciliteaza comunicarea intre oameni, departamente si puncte de lucru si ofera acces in timp real la informatii despre stocuri, preturi, clienti, furnizori si altele.

            - Fluxurile de business implementate odata cu SeniorERP sunt adaptate la specificul afacerii si la obiectivele stabilite de fiecare manager.

Beneficiile SeniorERP

Vezi in timp real ce se intampla in compania ta

Avand toate datele la indemana in ERP, este mult mai usor sa iei deciziile potrivite pentru afacerea ta. In SeniorERP ai posibilitatea sa vezi rapid statusul comenzilor de client, situatia incasarilor, a platilor sau a altor parametri financiari, si poti optimiza permanent fluxurile de documente si procesele de business. Pentru ca toate aceste date sunt disponibile in timp real, vei avea in orice moment o imagine completa si corecta a companiei si vei putea interveni la timp daca apare vreo problema.

Controleaza mai eficient costurile si optimizeaza cashflow-ul

In SeniorERP poti sa stabilesti o structura clara de centre de venituri si costuri, care odata definita, permite urmarirea mai eficienta a costurilor si incadrarea lor in limitele bugetate. Totodata, in ERP pot fi controlate termenele de plata acordate clientilor, cu avertizari in timp real in cazul depasirilor, iar varfurile de plati sunt usor de urmarit, obtinandu-se in final un mai bun control al cashflow-ului.

Imbunatateste performantele angajatilor

SeniorERP contribuie la cresterea productivitatii angajatilor, facilitand realizarea unui volum mai mare de munca de catre acelasi numar de angajati. Cu SeniorERP datele sunt operate o singura data, iar activitatile repetitive precum emiterea facturilor si a documentelor anexe, sau generarea de comenzi de aprovizionare, sunt automatizate.

Creste satisfactia clientilor si a partenerilor

Utilizarea unui sistem ERP performant inseamna timpi mai mici de procesare si livrare a comenzilor, acuratete si transparenta crescuta a datelor, toate acestea contribuind semnificativ la cresterea satisfactiei clientilor si a increderii partenerilor. Mai mult decat atat, SeniorERP iti permite sa reduci timpul alocat activitatilor de coordonare si control a activitatii in favoarea celor dedicate consolidarii relatiilor cu clientii si partenerii.

 

arrow_backCitește mai putin
General rating
Ușurința în utilizare
0/5
Funcționalități
0/5
Suport tehnic
0/5
Raport calitate / preț
0/5
Adaugă un review
Principalele funcționalități
 • Modul financiar contabilitate
Modalitate de licențiere
 • On premises
Modalitate de accesare
 • Accesare prin internet
Sistem de operare
 • Windows
Limba în care este disponibilă aplicația
 • Engleză
 • Română
Accesare de pe dispozitive mobile
 • Nu
Integrare cu alte sisteme
 • Da, prin dezvoltare la cerere
Instruire
 • Curs
Suport tehnic
 • În intervalul orelor lucrătoare

Solicită un demo

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Produse asemănătoare
SAP Business One

SAP Business One este solutia software de tip Enterprise Resource Planning (ERP) a SAP AG, special conceputa pentru companii mici si mijlocii si pentru afacerile lor in dezvoltare. SAP Business One este o solutie de business integrată, completa, definita prin excelenta in tehnologie. Un avantaj important este ca aplicatia este disponibila la un pret accesibil - companiile mic....

Transart ERP: B-Org & Neomanager

Platforma Transart ERP include B-Org ERP si Neomanager - doua aplicatii robuste, stabile ce vizeaza intreg spectrul de companii romanesti, cu preturi adaptate in functie de nevoile si complexitatea afacerii. Cu toate ca din punct de vedere tehnic aplicatiile partajeaza acelasi nucleu functional ERP, din punct de vedere comercial ele adreseaza nevoi diferite. Astfel, neomanager vizeaza afaceri de o....

Contab SQL

Cloud computing - "Contab SQL in nor" Puteti stoca datele in datacenter-ul Cometa, astfel veti avea acces la ele de pe orice calculator legat la internet. In loc sa cumparati un server (care aduce lunar costuri de intretinere si consuma curent), pe care sa-l tineti la sediul firmei (unde poate cadea curentul sau conexiunea de internet), puteti gazdui datele in "cloud" si sca....