Informații suplimentare despre SICO ERP

Sistemul informatic SICOERP (sistem integrat de conducere operativa) este un program informatic de tip „client-server” din clasa de aplicatii „ERP&CRM”, realizat si implementat in Romania pentru evidenta, gestiunea si managementul resurselor materiale, umane si financiare ale societatilor comerciale si institutiilor publice.

Acesta realizeaza prelucrarea completa a informatiei economice pe tot fluxul informational al acesteia, de la crearea documentelor primare pana la intocmirea rapoartelor finale pentru toate activitatile, obiectivele si structurile organizatorico-functionale dintr-o firma.

 

SICOERP ofera cateva AVANTAJE greu de egalat de catre orice alt competitor de pe piata:

  • Arie maxima de acoperire a sistemului informational-decizional : marketing, comercial, productie, gestiune, financiar-contabilitate, analiza economica, resurse umane, board management s.a.;
  • Software romanesc, dezvoltat pentru piata romaneasca (nu are inconvenientele uzuale ale aplicatiilor straine adaptate);
  • Toate rapoartele cerute de legislatie si toate rapoartele operative de management : costurile si rezultatele complete pe activitati, obiective, structuri organizatorice s.a.
  • Perioada foarte scurta de implementare;
  • Raport excelent pret/calitate;
  • Usor de utilizat;
  • Garantie pentru viitor și o investitie sigura.
General rating
Ușurința în utilizare
0/5
Funcționalități
0/5
Suport tehnic
0/5
Raport calitate / preț
0/5

Solicită un demo pentru SICO ERP

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Recenzii
Cel mai bun ERP din Romania
Producție 29-09-2020

Pro :
Integrarea intre module, orice operatie are efect pana in balanta financiara

Contra :
-

5.0/5

Nota

Ușurința în utilizare
5/5
Funcționalități
5/5
Suport tehnic
5/5
Raport calitate / preț
5/5
Mărimea companiei : 51-200 angajați
Timp de utlizare software : peste 2 ani

Scris de : A. M.
Manager

Părerea ta contează!

Ne dorim să creștem industria IT&C din România, iar acest lucru nu poate fi posibil decât printr-un sistem transparent de evaluare.
Vă rugăm să adăugați un review pentru produsul SICO ERP completând câmpurile de mai jos. Toate informațiile de contact sunt utilizate doar pentru validarea feedback-ului și nu vor fi publicate!