Descrierea aplicației

Soluţia integrată de tip Enterprise Application Suite - EAS, 100% adaptată cerinţelor de business şi legislative

Bazat pe experienţa de 20 ani a companiei în dezvoltarea şi implementarea de soluţii IT complexe, SIVECO Applications  este sistemul EAS competitiv la nivel internaţional, ce oferă companiilor un control integrat al activităţii şi proceselor, în deplină concordanţă cu reglementările legislative naţionale.

...
Citește tot arrow_forward

Soluţia integrată de tip Enterprise Application Suite - EAS, 100% adaptată cerinţelor de business şi legislative

Bazat pe experienţa de 20 ani a companiei în dezvoltarea şi implementarea de soluţii IT complexe, SIVECO Applications  este sistemul EAS competitiv la nivel internaţional, ce oferă companiilor un control integrat al activităţii şi proceselor, în deplină concordanţă cu reglementările legislative naţionale.

Soluţia completă pentru managementul competitiv al companiilor

Datorită structurii modulare şi a funcţionalităţilor complexe, SIVECO Applications acoperă toate activităţile din cadrul unei companii şi asigură gestionarea resurselor, automatizarea fluxurilor de date şi reproiectarea fluxurilor informatice, consistenţa şi coerenţa datelor, precum şi regăsirea şi raportarea rapidă a informaţiilor.

100% adaptată fiecărei companii

Având un grad înalt de personalizare şi fiind proiectat după standarde de ultimă generaţie, SIVECO Applications se adaptează specificului fiecărei companii, contribuie semnificativ la eficientizarea activităţii şi oferă control total şi o imagine completă asupra întregii afaceri.

Produs matur validat de sute de implementări de succes

SIVECO Applications este o soluţie EAS (Enterprise Application Suite) perfect  integrată, care acoperă prin componente şi funcţionalităţi dedicate, toate procesele de business specifice clienţilor din diverse domenii de activitate.

1.300 de companii private şi publice din ţară îşi gestionează activitatea şi resursele folosind SIVECO Applications

POZIŢIA PE PIAŢĂ

Performanţa înregistrată în domeniul implementării sistemelor EAS în proiecte naţionale de anvergură, atât în companii private, cât şi publice, este confirmată şi de studiul realizat de International Data Corp (IDC) în 2012.

Conform studiului, SIVECO se află în topul furnizorilor de soluţii pentru managementul afacerilor (Enterprise Application Suites - EAS) cu o cotă de piaţă de 24,8%. SIVECO este pe primul loc pe segmentul soluţiilor dedicate întreprinderilor - Enterprise Resource Management, cu 27% cotă de piaţă, şi pe piaţa de soluţii Business Analytics cu 39,1% cotă de piaţă.

“Proiectat după standarde de ultimă generaţie, SIVECO Applications este un produs EAS premium ce contribuie semnificativ la creşterea randamentului şi profitabilităţii utilizatorilor săi. În plus, beneficiind de experienţa specialiştilor şi consultanţilor SIVECO Romania, SIVECO Applications este un instrument informatic perfect adaptat cerinţelor actuale de business”, declară Aurora Crusti, Vice-Preşedinte Adjunct Divizia Comercială, SIVECO Romania.

AVANTAJELE SIVECO Applications 2020

 • Managementul eficient al activităţilor oricărui tip de organizaţie din sectorul privat
 • Acoperirea tuturor ariilor de activitate ale  organizaţiei
 • Modelarea proceselor de business şi fluxurilor de documente specifice
 • Adaptabilitatea sistemului la cerinţele specifice de business ale fiecărui client
 • Creşterea gradului de consistenţă, coerenţă, relevanţă şi corectitudine a datelor
 • Reducerea timpilor de prelucrare a datelor
 • Reducerea volumului operaţiunilor de prelucrare manuală a documentelor
 • Optimizarea fluxurilor  de documente
 • Unicitatea introducerii în sistem a datelor primare
 • Existenţa unui cadru unitar de operare a datelor la nivelul întregii organizaţii
 • Reducerea redundanţei introducerii informaţiilor
 • Îmbunătăţirea accesului la datele critice prin intermediul situaţiilor de raportare
 • Creşterea eficienţei în fundamentarea deciziilor
 • Optimizarea accesului în orice moment şi din orice locaţie geografică la datele de interes
 • Eliminarea accesului neautorizat la informaţii
 • Scurtarea timpului de startare a sistemului datorită posibilităţii de a prelua date din sistemele existente
 • Rapiditatea obţinerii raportărilor conform legislaţiei din România prin import de informaţii din alte sisteme (SAP, ORACLE)
 • Optimizarea utilizării aplicaţiilor precum BI, ce folosesc datele exportate
 • Trasabilitatea modificării informaţiilor
 • Creşterea vitezei de răspuns a sistemului prin arhivarea datelor istorice
 • Disponibilitatea în orice moment a datelor istorice
arrow_backCitește mai putin
General rating
Ușurința în utilizare
0/5
Funcționalități
0/5
Suport tehnic
0/5
Raport calitate / preț
0/5
Adaugă un review

Solicită un demo

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Produse asemănătoare
365ERP

Sustenabilitatea afacerii dumneavoastra este foarte importanta pentru noi. De aceea am creat 365ERP, ERP-ul in cloud care functioneaza ca un program de gestiune a resurselor intreprinderii, flexibil si customizabil. Afla cum poti obtine eficienta operationala si viziune de ansamblu asupra afacerii tale in conditiile unor costuri initiale aproape nule. Beneficii ale programului ERP 365ERP: Vede....

mesonic WinLine ERP

Solutia WinLine se adapteaza proceselor companiei Dvs.! Solutie multi-companie (poate tine evidenta pentru un numar nelimitat de sucursale, filiale, puncte de lucru si firme); Solutie multilingva (permite configurarea limbii in care vor fi afisate toate meniurile in sistem, pe fiecare statie de lucru in parte); Solutie multi-valuta: permite lucrul cu mai multe valute, cu conversia automata a ....

WinMENTOR ENTERPRISE

Gestiunea bazelor de date se poate face sub orice sistem de operare certificat de Oracle (Windows, Unix, Linux, Solaris - pe server), in timp ce clientii pot lucra pe calculatoare cu sisteme de operare Windows. WinMENTOR ENTERPRISE este destinat utilizarii de catre firme cu profil de comert en-gros si en-detail, constructii, evidenta si audit financiar-contabil, alimentatie publica, prestari servi....