SocrateBI este o soluţie de business intelligence de ultimă generaţie ce se adresează companiilor de orice mărime care doresc să aibă un sistem integrat de raportare, analiză şi notificare. SocrateBI a fost dezvoltat având la bază platforma nr.1 de BI din lume, MicroStrategy. Mai mult de un milion de utilizatori din toată lumea şi mii de companii din toate industriile folosesc în fiecare zi platforma de business MicroStrategy, pentru decizii mai bune.

Cea mai bună performanţă şi scalabilitate

SocrateBI este dezvoltat având la bază platforma MicroStrategy, recunoscută ca fiind cea mai performantă şi scalabilă de pe piaţa de profil. Baze de date operaţionale de zeci de gigabiţi dau posibilitatea miilor de utilizatori să aibă acces la rapoartele din SocrateBI, fără nici un timp de aşteptare.

Efort scăzut din partea IT-ului pentru administrare şi dezvoltare

SocrateBI este uşor de utilizat, iar utilizatorii pot dezvolta, formata şi configura rapoarte, documente, scorecard-uri şi tablouri de bord la cel mai înalt nivel, cu implicare minimală a departamentului IT.

Flexibilitatea raportării

Prompturi dinamice permit utilizatorilor să folosească şabloane de rapoarte, precum şi diverse criterii de flitrare la rularea acestora.

Formatare detaliată

Rapoartele folosesc formatări avansate cum ar fi praguri vizuale pentru a sublinia tendinţele importante, page-by pentru a avea acces rapid la informaţii agregate, grafice pentru a afişa informaţiile într-un mod uşor de consumat sub formă de linii, bare, arii etc.

Segmentare şi capabilităţi de grupare customizate

Utilizatorii au posibilitatea de a defini seturi de elemente sau segmente ce îndeplinesc criteriile alese şi oferă o perspectivă a datelor în funcţie de acestea. Crează grupuri customizate şi agregate pentru a prezenta informaţiile la un nivel superior de unde se poate face drill la un nivel inferior pană la cel de tranzacţie.

Analize ad-hoc

Se pot crea rapoarte adiţionale bazate pe atributele sau metricile existente, pentru rezolvarea nevoilor de raportare specifice.

Tablouri de bord

Utilizatorii pot combina date din diferite surse într-un singur document HTML, ce le poate afişa în format grafic la un nivel mai înalt, oferind astfel un mod de vizualizare uşor de înţeles. Se pot combina tabele, grafice, texte şi imagini specifice pentru a crea o vedere de ansamblu asupra indicatorilor de performanţă (KPIs)

Scorecard-uri

Oferă posibilitatea de a combina mai multe rapoarte într-un singur document HTML, ce conţine moduri diferite de reprezentare, cum ar fi grafice, tabele, etc.

Documente

Un document este un set de date căruia i s-au aplicat formatări avansate. La crearea unui document se pot specifica datele ce vor apărea, formatarea precum şi gruparea acestora. Se pot insera imagini şi adăuga alte elemente de formatare cum ar fi chenarele. Toate aceste capabilităţi permit crearea de rapoarte adecvate prezentărilor pentru management sau tipăririi pentru şedinte.

Drilling avansat

Utilizatorul poate naviga de la un nivel agregat al datelor în jos spre un nivel detaliat.

Interesat de această aplicație?

PRODUSE asemĂnĂtoare

Cloud

5

1

Yes

1

1

BI - Business Intelligence