Filter

Modalitate de licențiere


Sistem de operare


Accesare de pe dispozitive mobile


Suport tehnic


Soluțiile de tip Business Intelligence includ sisteme informatice de identificare, extragere și analizare a datelor disponibile într-o companie, sisteme al căror scop este de a oferi un suport real pentru luarea deciziilor în toate direcțiile de afaceri. Sistemele informatice de tip Business Intelligence au fost considerate până recent ca fiind instrumente destinate managerilor – soluții care oferă managementului unei companii informațiile necesare pentru îmbunătățirea performanței generale a acesteia.

SocrateBI

BIT Software

SocrateBI este o soluţie de business intelligence de ultimă generaţie ce se adresează companiilor de orice mărime care doresc să aibă un sistem integrat de raportare, analiză şi notificare. SocrateBI a fost dezvoltat având la bază platforma nr.1 de BI din lume, MicroStrategy. Mai mult de un milion de utilizatori din toată lumea şi mii de companii din toate industriile folosesc în fiecare zi platforma de business MicroStrategy, pentru decizii mai bune.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

BI - Business Intelligence

Business Intelligence

EXE Software

EXE Software oferă servicii complete de BI, de la consultanță strategică pentru managementul datelor, la implementare, integrare și evaluarea performanței afacerii. Construim soluții de BI și te ajutăm să le folosești în cel mai optim mod, pentru a îți dezvolta afacerea.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

BI - Business Intelligence

Charisma Analyzer

TotalSoft

Charisma Analyzer pe platforma Tableau Software, lider pe piaţa soluţiilor Business Intelligence prin eficiența de implementare și timpul redus necesar adaptării la cerințele clientului, aduce avantaje majore din punct de vedere funcțional, al asigurării celui mai înalt standard de vizualizare și analiză a datelor din industrie, dar și prin transformarea sistemului într-un instrument simplu și ușor de folosit, conceput pentru utilizatorii mai puțin familiarizaţi cu aplicaţiile software BI.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

BI - Business Intelligence

B-Logic Business Intelligence

Business Logic Software

Soluţia B-Logic Business Intelligence extrage, sumarizează şi integrează datele în rapoarte analitice care vă permit să luaţi cele mai bune decizii pentru companie, în cel mai scurt timp.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

BI - Business Intelligence

Ai nevoie de ajutor?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

SeniorVisualBI

Senior Software

SeniorVisualBI este cel mai intuitiv sistem Business Intelligence de pe piata locala, dezvoltat pe platforma Tableau Software, lider mondial in vizualizarea datelor. Cu SeniorVisualBI ai acces la milioane de inregistrari din doar cateva click-uri.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

BI - Business Intelligence

BI Adviser

Transart - The Business Software Company

Produs din categoria Business Intelligence (BI), BI Adviser este un instrument vital pentru managementul unei companii care utilizează o aplicaţie din gama ERP furnizată de Transart.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

BI - Business Intelligence

FreeWifi

AnyMedia

In Septembrie 2014, am lansat oficial platforma online pentru campanii SMS, FREE WIFI®, o premiera pe piata din Romania, prin care venim in intampinarea clientilor care isi doresc o strategie de SMS Marketing inteligenta si personalizata.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

BI - Business Intelligence

QlikView

Relevance Management

QlikView este solutia BI in-memory realizata de compania Qlik, unul din liderii la nivel global. QlikView se conecteaza la baze de date si la diverse alte fisiere (Excel, csv, text etc), incarca si prelucreaza automat datele de care ai nevoie si le prezinta intr-o interfata interactiva, puternica si flexibila. 

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

BI - Business Intelligence

123>