Informații suplimentare despre UnivTest Evaluator IQ

Fara indoiala ca majoritatea oamenilor moderni doresc sa stie cat mai mult despre personalitatea si inteligenta lor, despre capacitatile si complexele lor. Multa vreme s-a crezut ca testele pentru masurarea inteligentei pot fi facute numai in prezenta unui personal calificat. Firesc este insa ca fiecare individ sa aiba posibilitatea sa-si calculeze cu destula exactitate propriul coeficient de inteligenta. In acest scop, programele de calculator propun seturi de teste pe care fiecare dintre dumneavoastra le poate parcurge si rezolva asezat comod in fata calculatorului. Singura conditie impusa este intelegerea si respectarea indicatiilor pe care le furnizeaza fiecare aplicatie, in functie de specificul pe care il detine.

General rating
Ușurința în utilizare
0/5
Funcționalități
0/5
Suport tehnic
0/5
Raport calitate / preț
0/5

Solicită un demo pentru UnivTest Evaluator IQ

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Recenzii

Părerea ta contează!

Ne dorim să creștem industria IT&C din România, iar acest lucru nu poate fi posibil decât printr-un sistem transparent de evaluare.
Vă rugăm să adăugați un review pentru produsul UnivTest Evaluator IQ completând câmpurile de mai jos. Toate informațiile de contact sunt utilizate doar pentru validarea feedback-ului și nu vor fi publicate!