Informații suplimentare despre UnivTest Evaluator

Componenta a grupajului UnivTest, aplicatia UnivTest Evaluator este un evaluator de teste, excelent instrument de valorificare a testelor realizate cu UnivTest Generator.
Un foarte mare avantaj al utilizarii acestei aplicatii este acela ca testele grila, imediat dupa finalizarea rezolvarii, sunt corectate automat de catre calculator, persoana examinata primind un raport complet asupra corectitudinii rezolvarii si asupra rezultatelor finale sau partiale (aplicatia corecteaza numai itemii de tip grila; daca testul rezolvat contine atat itemi grila, cat si itemi non-grila, corectarea va fi partiala). Datorita acestui avantaj, aplicatia este extrem de folositoare persoanelor care se pregatesc individual si exerseaza in particular rezolvarea testelor de evaluare, in vederea imbunatatirii situatiei scolare sau a sustinerii examenelor. Fiindca, dupa incheierea rezolvarii, utilizatorul primeste acces nelimitat la solutii, rezolvari si baremuri notare, avand astfel posibilitatea de a compara rezolvarile efectuate cu cele prescrise, aplicatia este si un excelent instrument de invatare.
La optiunea autorului testului de evaluare, UnivTest Evaluator poate clona itemii testului in momentul incarcarii pe o statie de lucru, astfel incat fiecare test sa difere de cele incarcate pe celelalte statii.
Aplicatia, ca si celelalte componente ale platformei UnivTest, este avizata de Ministerul Educatiei si Cercetarii.

General rating
Ușurința în utilizare
0/5
Funcționalități
0/5
Suport tehnic
0/5
Raport calitate / preț
0/5

Solicită un demo pentru UnivTest Evaluator

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Recenzii

Părerea ta contează!

Ne dorim să creștem industria IT&C din România, iar acest lucru nu poate fi posibil decât printr-un sistem transparent de evaluare.
Vă rugăm să adăugați un review pentru produsul UnivTest Evaluator completând câmpurile de mai jos. Toate informațiile de contact sunt utilizate doar pentru validarea feedback-ului și nu vor fi publicate!