Informații suplimentare despre UnivTest Reader Analist

UnivTest Reader Analist este o componenta a platformei UnivTest, aplicatie indispensabila atunci cand platforma este utilizata pentru testari de masa.
O parte din functiile acestei aplicatii sunt destinate realizarii cu mare rapiditate si eficienta a unor operatiuni care, daca s-ar realiza individual, ar necesita un numar mare de repetari si un efort deosebit din partea utilizatorilor. De exemplu: centralizarea rezultatelor obtinute de 100.000 concurenti, ordonarea acestora dupa punctajul obtinut si (eventual) dupa timpii integistrati in rezolvare, dureaza cel mult ... 30 secunde!! Apoi, tiparirea centralizata a tuturor testelor sau tiparirea centralizata a tuturor diplomelor dintr-un folder, se pot realiza printr-o singura comanda, caz in care aplicatia incarca pe rand filele acelui folder si le tipareste, fara a mai solicita interventia utilizatorului. Aceste functii sunt deosebit de utile in desfasurarea testarilor de grup, chiar si in situatia in care un cadru didactic comanda realizarea unui numar oarecare de clone ale unui test, care urmeaza a fi tiparite.
Aplicatia poate fi utilizata de cadrele didactice din centrele de testare, pentru gestionarea rezultatelor, de cadrele didactice in activitatea profesionala de zi cu zi, dar si de catre elevi, pentru deschiderea si studierea testelor in studiul individual.
Aplicatia, ca si celelalte componente ale platformei UnivTest, este avizata de Ministerul Educatiei si Cercetarii.

General rating
Ușurința în utilizare
0/5
Funcționalități
0/5
Suport tehnic
0/5
Raport calitate / preț
0/5

Solicită un demo pentru UnivTest Reader Analist

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Recenzii

Părerea ta contează!

Ne dorim să creștem industria IT&C din România, iar acest lucru nu poate fi posibil decât printr-un sistem transparent de evaluare.
Vă rugăm să adăugați un review pentru produsul UnivTest Reader Analist completând câmpurile de mai jos. Toate informațiile de contact sunt utilizate doar pentru validarea feedback-ului și nu vor fi publicate!