Informații suplimentare despre WinMENTOR

WinMENTOR este destinat utilizarii de catre firme cu profil de comert en-gros si en-detail, productie industriala si agricola, constructii, audit financiar-contabil, alimentatie publica, servicii, etc. 

Pachetul de programe este astfel conceput incât poate fi folosit si de catre persoane neinitiate în contabilitate, odata ce configurarea initiala a fost definitivata sub indrumarea coordonatorului compartimentului economic. In momentul introducerii datelor din documentele primare in machete, programul genereaza automat inregistrarile contabile aferente, acestea putand fi vizualizate imediat.

Modulul principal MENTOR ofera urmatoarele facilitati de gestionare:

 • ​Evidenta contabila
 • Stocuri
 • Furnizori si clienti
 • Încasari si plati
 • Liste si rapoarte

Modulul SALARII ofera posibilitatea calculului salariilor angajatilor, lasând utilizatorul sa opteze între înregistrarea lor contabila direct în modulul de baza WinMENTOR si includerea lor manuala prin note contabile.

Modulul MIJLOACE FIXE permite calculul automat al amortizarii mijloacelor fixe si obiectelor de inventar, aflate în gestiunile societatii utilizatorului în regim liniar, accelerat sau degresiv. Facilitati de calcul: posibilitatea modificarii duratei de utilizare a mijlocului fix în timpul ciclului de amortizare, posibilitatea reevaluarii amortizarii mijloacelor fixe si a valorii de inventar, etc.

Modulul PRODUCTIE ofera posibilitatea asistarii utilizatorului în realizarea urmatoarelor etape: 

 • pregatirea fabricatiei
 • lansarea in productie
 • urmarirea consumurilor de materiale si manopera, a productiei realizate;
 • transmiterea realizarilor lunare ale angajatilor în modulul SALARII în vederea furnizarii indicatorilor impliciti de realizare a salariilor în acord;
 • postcalculul productiei lunare realizate conform programului de fabricatie (cu preluarea datelor din modulul SALARII în ceea ce priveste consumurile de manopera);
 • evidenta realizarii productiei - abateri realizate la nivel de comanda interna în ceea ce priveste consumurile de materiale si manopera, stadiul realizarii programului de fabricatie lunar, situatia realizarii comenzilor de la clienti, etc.

Modulul COMERCIAL - posibilitatile de lucru oferite utilizatorilor acopera integral cele mai complexe solicitari ale departamentelor comerciale. Astfel, sunt acoperite integral contractele comerciale de vinzare-cumparare si cele de leasing operational si financiar. Ofertele, comenzile si contractele la si de la parteneri (furnizori, clienti) pot fi gestionate integral.

Modulul PARC AUTO permite gestiunea flotei auto si calculul consumului normat de combustibil pe baza fiselor de activitate zilnica (FAZ).

EXPERT este un modul WinMENTOR care permite analiza activităţii firmei dintr-un punct de vedere diferit de cel al încadrării contabile. Încadrarea detaliată aplicată valorilor vehiculate de firmă furnizează o imagine amănunţită a centrelor analizate, fie ele de tip "flux financiar", de tip "urmărire contracte" sau de oricare alt tip imaginat. Prezentările grafice disponibile în secţiunea "LISTE", evidenţiază comparativ sumele încasate şi sumele cheltuite pentru un anumit scop. Rezultatele prezentate sub formă vizuală conduc la creşterea calităţii decizionale, pornind de la imagini sintetice la nivel de centru şi terminând cu imagini analitice pentru elementele componente ale centrelor.

 

General rating
Ușurința în utilizare
0/5
Funcționalități
0/5
Suport tehnic
0/5
Raport calitate / preț
0/5

Solicită un demo pentru WinMENTOR

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Recenzii

Părerea ta contează!

Ne dorim să creștem industria IT&C din România, iar acest lucru nu poate fi posibil decât printr-un sistem transparent de evaluare.
Vă rugăm să adăugați un review pentru produsul WinMENTOR completând câmpurile de mai jos. Toate informațiile de contact sunt utilizate doar pentru validarea feedback-ului și nu vor fi publicate!