Noutăți IT&C

Softlead

Protejează-ți afacerea de fraudele cu facturi – Adoptă facturarea electronică

Află cum facturarea electronică te poate proteja de fraudele cu facturi prin e-mail și despre cum îți poți securiza mai bine documentele de afaceri.

Citește tot arrow_forward

Provocările dezvoltării unui CRM imobiliar - Studiu de caz Whise

Clientul nostru este o companie de software imobiliar din Belgia.

Citește tot arrow_forward

Softlead lansează un tool dedicat creșterii performanțelor lead-urilor

Softlead, singurul marketplace dedicat aplicațiilor software de tip SaaS, cu rol de generator de lead-uri, lansează astăzi ColdLeadsApp, un instrument intern prin care companiile software ce dețin un cont activ în platformă pot accesa lista potențialilor clienți care le-au vizualizat profilele.

Citește tot arrow_forward
Softlead
Softlead

Studiu de caz: Porsche Bank - prima solutie de comert electronic pentru vanzarea autoturismelor si a finantarii online

Porsche Finance Group Romaina ofera finantare auto si asigurare pentru brandurile grupului: Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda, Volkswagen Autovehicule Comerciale, Porsche si Das Weltauto.

Citește tot arrow_forward

NETOPIA Payments lansează în parteneriat cu Alpha Bank Romania un serviciu de transfer instant al banilor pe card și anunță primul comerciant integrat: Viva Credit

NETOPIA Payments, cel mai mare procesator de plăți electronice din România, in parteneriat cu Alpha Bank Romania, anunță lansarea unui nou serviciu de transfer instant de bani și oferă Viva Credit posibilitatea de a trimite credite direct pe cardul bancar.

Citește tot arrow_forward

Studiu de caz: platforma Mansion Pub permite plasarea comenzilor online pentru clientii restaurantului

Mansion Pub e un restaurant – pub in Pitesti, celebru de peste 10 ani pentru mancarea gustoasa, atmosfera placuta si serviciul excelent. Au avut incredere in noi ca sa le dezvoltam prezenta online si sa imbunatatim experienta pentru clientii lor.

Citește tot arrow_forward

Seatbelt - Studiu de caz - dezvoltare aplicație CRM

Expertii nostri au dezvoltat o aplicatie de CRM web si mobile care a ajutat clientul sa depaseasca problemele din trecut si totodata sa isi dezvolte afacerea.

Citește tot arrow_forward
Softlead

Studiu de caz: implementare e-commerce pentru bijuteria Teilor

Teilor este cel mai mare brand de bijuterii din Romania, cu o retea nationala de magazine si cele mai bune servicii.

Citește tot arrow_forward

Bursele ANIS 2019: Cybersecurity, IoT, Machine Learning, Health Tech, FinTech, Big Data, tehnologii inovatoare introduse deja în curricula anului universitar 2019-2020

ANIS, Asociația Patronală a Industriei de Software și Servicii, a premiat joi, 21 noiembrie, în cadrul celei de-a doua ediții a Galei Bursele ANIS, 12 proiecte inovatoare propuse de cadre didactice tinere, ce predau în cadrul unora dintre cele mai mari centre universitare din România, respectiv Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași, Universitatea Tehnică din Cluj Napoc...

Citește tot arrow_forward
Softlead

Studiu de caz: Blueprint Studios

Am dezvoltat doua aplicatii mobile native pentru Blueprint Studios, o companie cu sediul in California, care inchiriaza decor pentru evenimente. Atat aplicatia iOS cat si cea Android ajuta utilizatorii sa gaseasca cu usurinta tot ceea ce le trebuie pentru orice eveniment special si ambele aplicatii se potrivesc cu identitatea vizuala a brandului si ofera clientilor o experienta online excelenta si...

Citește tot arrow_forward