4 din 10 companii medii şi mari au inclus mobilitatea în strategiile IT în 2013, tendinţa se păstrează şi în 2014

09 aprilie 2014

Numărul companiilor medii şi mari care au inclus mobilitatea în strategiile anuale de dezvoltare IT s-a dublat anul trecut faţă de 2012, conform unui studiu realizat de Wizrom Software pe baza solicitărilor concrete de aplicaţii primite de la clienţi, companii medii şi mari.

4 din 10 companii medii şi mari au inclus mobilitatea în strategiile IT în 2013, tendinţa se păstrează şi în 2014

Numărul companiilor medii şi mari care au inclus mobilitatea în strategiile anuale de dezvoltare IT s-a dublat anul trecut faţă de 2012, conform unui studiu realizat de Wizrom Software pe baza solicitărilor concrete de aplicaţii primite de la clienţi, companii medii şi mari.

Este vorba de un eşantion reprezentativ de 186 de firme, din totalul clienţilor Wizrom, companii medii şi mari, dintre care 43,1%  au inclus aplicații și module de mobilitate în planurile de dezvoltare IT pe 2013, faţă de 21,3% în 2012.

„Managerii devin tot mai mobili şi alături de ei, mare parte din structura organizaţiilor, în special departamentele de vânzări. Patru din zece clienţi au formulat anul trecut solicitări clare de adaptare a implementărilor la noua paradigmă mobilă, ceea ce-a făcut, de exemplu, să realizăm o adaptare personalizată a soluţiei ERP pentru platforme mobile”, a declarat Adrian Bodomoiu, Director General Wizrom Software, compania cu cel mai mare număr de clienţi ERP în România. „Dacă este să mă uit la previziunile pe acest an, cred că tendinţa se va menţine şi în 2014”

Adoptarea mobilităţii în strategiile IT înseamnă nu numai implementarea de soluţii specifice de mobilitate în vânzări şi logistică, precum SFA sau WMS, ci include adaptarea oricăror soluţii, inclusiv ERP, pentru a fi compatibile cu platformele mobile şi a putea fi accesate de pe dispozitive mobile, precum telefoane inteligente sau tablete.

Explozia vânzărilor de telefoane inteligente (smartphone) de anul trecut, aşa cum a fost semnalată de operatorii de telefonie mobilă, s-a reflectat şi în cererea de soluţii mobile şi acces mobil la soluţiile accesate tradiţional din birou. Wizrom Software continuă să investească în tehnologie pentru a adapta soluţiile la mobilitatea cerută tot mai mult de către companiile dinamice.

Despre Wizrom Software

Fondată în 1992, Wizrom Software este una dintre companiile de top din România furnizând soluţii ERP, de eficientizare operaţională (trafic şi logistică), BI, CRM şi multe altele. Cu un total de 3.705 clienţi activi şi peste 33.000 de licenţe instalate la finele lunii iunie, Wizrom este în măsură să ofere cel mai bun software pentru orice tip de companie: de la soluţii relativ simple pentru IMM-uri, până la soluţii specializate pentru organizaţii medii şi mari ce activează în diferite verticale de piaţă precum vânzări engros şi distribuţie, retail, producţie, servicii, bănci, asigurări şi auto.

Wizrom este un integrator de produse internaţionale de renume, furnizând servicii profesionale complete, inclusiv consultanţă şi expertiză în toate categoriile de business.

Wizrom Software şi-a consolidat în ultimii ani prezenţa şi vizibilitatea la nivel regional, prin activitatea filialelor din Republica Moldova şi Bulgaria, demararea de proiecte cu clienţi multinaţionali în Serbia şi Ungaria, precum şi crearea unei reţele locale de parteneri certificaţi.

Wizrom

Wizrom Software, compania cu cel mai mare număr de clienți ERP din România, are peste 3.700 de clienţi şi 33.000 de licenţe instalate (iunie 2013). Wizrom Software oferă soluţii ERP, BI, WMS, CRM, SCM, SFA şi multe altele şi este în măsură să ofere cele mai bune soluţii pentru orice tip de companie: de l...

Aplicații software recomandate

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Zitec oferă acces gratuit la Mirro, soluția sa de creștere a performanței echipei

Zitec, lider pe piața de IT & digital marketing din România, recunoscut ca unul dintre cei mai apreciați angajatori din România, anunță că le va oferi companiilor doritoare, timp de trei luni, acces gratuit la aplicația Mirro, prima soluție completă de performance management din țară. În contextul în care din ce în ce mai mulți angajați sunt nevoiți s...

Citește tot arrow_forward

Romanian Software lanseaza versiunea in Cloud a platformei de salarizare si administrare a resurselor umane, colorful.hr, pentru a veni in sprijinul IMM-urilor

Romanian Software, unul dintre liderii pietei romanesti de solutii software dedicate resurselor umane, a lansat in Cloud platforma colorful.hr. Platforma este specializata in salarizarea, recrutarea si administrarea resurselor umane si vine in sprijinul companiilor mici si mijlocii, care doresc sa isi automatizeze o parte din activitatile aferente departamentelor de HR.

Citește tot arrow_forward

Monitorizarea fermelor direct de pe telefon - control mai bun cu ajutorul tehnologiei

Inovația tehnologică este motorul din spatele agriculturii de precizie

Citește tot arrow_forward