5 ani de performanțe în industria IT&C

19 februarie 2014

Anul 2013 a însemnat pentru INSOFT Development & Consulting un pas înainte în implementarea de proiecte majore și consolidarea poziției de integrator de sisteme IT complete. Pe parcursul ultimelor 12 luni, gama de proiecte implementate a fost semnificativ diversificată și compania a început, de asemenea, derularea mai multor proiecte cu finanțare europeană.

Anul 2013 a însemnat pentru INSOFT Development & Consulting un pas înainte în implementarea de proiecte majore și consolidarea poziției de integrator de sisteme IT complete. Pe parcursul ultimelor 12 luni, gama de proiecte implementate a fost semnificativ diversificată și compania a început, de asemenea, derularea mai multor proiecte cu finanțare europeană.

Datorită numărului mare de proiecte implementate, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri, INSOFT având o evoluție constantă, în ciuda provocărilor cu care s-a confruntat pe piața IT&C. Astfel, după ce în anul 2012 compania a înregistrat o triplare a cifrei de afaceri, aceasta ajungând la 16,2 milioane de euro, în 2013 compania a continuat pe un trend ascendent obținând o cifră de afaceri de 20,5 milioane de euro.

Strategia companiei s-a axat pe consolidarea capacității de a furniza continuu produse software și servicii IT de calitate bazate pe cele mai moderne tehnologii. Activitățile de cercetare și dezvoltare au avut un rol esențial în identificarea și dezvoltarea de noi soluții, contribuind și la îmbunătățirea produselor deja existente în portofoliul companiei.

În prezent, INSOFT implementează proiecte în România, Republica Moldova, Ucraina și Slovacia, iar pentru anul 2014 este vizată extinderea pe piețele din Turcia și Comunitatea Statelor Independente.

Rezultatele noastre se datorează unei strategii de afaceri solide, extinderii continue a expertizei echipei de specialiști și investițiilor consistente în proiecte de cercetare și dezvoltare, prin intermediul cărora am dezvoltat noi produse competitive la nivel național și internațional. Toate aceste elemente au condus la crearea unui cadru adecvat pentru implicarea noastră în proiecte importante, cu mii de beneficiari, ce au contribuit decisiv la creșterea companiei”, a declarat Cristian Aciubotăriței, CEO INSOFT Development & Consulting.

Un alt element cheie al dezvoltării companiei pe parcursul anului 2013 a avut în vedere  consolidarea echipei de tineri specialiști, ce au un interes crescut pentru utilizarea în activitatea zilnică a celor mai recente tendințe din domeniul tehnologiei. Pentru îndeplinirea obiectivelor propuse se estimează extinderea echipei, la cel puțin 200 de specialiști IT, până la finalul anului.

În IT&C este nevoie în permanență de o viziune proaspătă și aceasta trebuie să fie susținută și de un know-how considerabil pentru a putea vorbi despre inovație în adevăratul sens al cuvântului. Ne-am extins echipa de specialiști, iar acest lucru ne-a permis să livrăm mai mult, mai bine și mai rapid la aceleași standarde înalte de calitate”, a completat Cosmin Zah, Director Executiv INSOFT Development & Consulting.

În semn de recunoaștere a importanței proiectelor implementate și a performanțelor deosebite în afaceri, în anul 2013 INSOFT a primit mai multe premii naționale și internaționale:

  • Locul I în cadrul categoriei „Rising Star” –Deloitte Technology FAST 50 Central Europe 2013 - pentru cea mai accelerată ascensiune la nivel regional;
  • Romanian Investors Forum 2013 –Premiu pentru recunoașterea meritelor în inovație;
  • Best in Biz Awards EMEA 2013 –Trofeul de bronz pentru cea mai spectaculoasă evoluție în afaceri din anul 2012.

Inovarea, planificarea strategică, dezvoltarea portofoliului de produse și consolidarea parteneriatelor vor rămâne elementele cheie ale strategiei de dezvoltare a companiei INSOFT Development & Consulting și pentru anul 2014.

INSOFT Development&Consulting

Înființată în anul 2008, INSOFT a devenit una dintre principalele case românești de software care dezvoltă produse inovative și integrează sisteme complete IT&C, oferind soluții avansate, la nivel național și internațional, în următoarele domenii: educațional, guvernamental, sănătate, situații de urgență...

Aplicații software recomandate

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Procesele se îmbunătățesc continuu, prin tehnologia Cloud

Despre experianța uneia dintre cele mai mari companii din domeniul construcțiilor de mașini și unelte, care a decis încă din 2015 să folosească Sistemul modern de Management al Documentelor în Cloud, DocuWare, aflați din Studiul de Caz.

Citește tot arrow_forward

5 curiozități privind adoptarea unei soluții de management a documentelor. De ce DocuWare?

Vă confruntați cu dificultăți privind identificarea și organizarea documentelor sau petreceți mult timp pentru obținerea acordurilor legate de contracte sau de plata facturilor? 

Citește tot arrow_forward

Zitec oferă acces gratuit la Mirro, soluția sa de creștere a performanței echipei

Zitec, lider pe piața de IT & digital marketing din România, recunoscut ca unul dintre cei mai apreciați angajatori din România, anunță că le va oferi companiilor doritoare, timp de trei luni, acces gratuit la aplicația Mirro, prima soluție completă de performance management din țară. În contextul în care din ce în ce mai mulți angajați sunt nevoiți s...

Citește tot arrow_forward