5 motive pentru care oamenii din companiile de IT participă la RegattaIT 2018

03 iulie 2018

Pentru al treilea an consecutiv, Softlead ridică velele școlii de yachting SetSail NauticSchool, în singura competiție de sailing dedicată pasionaților de tehnologie.

Într-un cadru specific, creat de Marina Life Harbour Limanu, manageri, programatori, oameni de resurse umane sau de marketing din companii IT aleg mixul de adrenalină și distracție, pentru 2 zile, în week-end-ul 18-19 august 2018.

De ce?

 

5 motive pentru care oamenii din companiile de IT participă la RegattaIT 2018
  • Pentru adrenalină, competiție.
  • Pentru echipă. Fie că aleg să vină alături de colegii de birou, de parteneri sau de prieteni, oamenii din companiile de tehnologie răspund foarte bine caracteristicilor de lucru în echipă.
  • Pentru că sailing-ul destinde, echilibrează, relaxează. Pentru că stârnește tentații, pasiuni, curiozități, departe de mediile organizaționale, într-o libertate pe care am uitat-o, dar pe care o reîntâlnim acceptând astfel de provocări.
  • Pentru că miza e stabilită de fiecare echipă în parte.
  • Pentru că în 48 de ore, singurul contact cu telefonul mobil apare doar atunci când mai faci o poză cu velierele, apusul sau cu startul competiției!

Haide, te așteptăm!

[email protected]

www.2018.regattait.ro

------------------------------

Organizator: Softlead

Parteneri de cursă lungă: SetSail Nauticschool

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Nu te lăsa îngropat în hârtii, utilizează o soluţie inteligentă de document management

Auzim și discutăm tot mai frecvent de transformarea digitală a mediului de afaceri și de necesitatea digitalizării administrației publice. Dar nu băgăm de seamă faptul că în România business-urile se derulează încă preponderent pe bază de hârtie și că documentele în format fizic sunt prezente în orice birou, chiar și după ce ștampila a fost eli...

Citește tot arrow_forward

Colorful.hr – solutii software pentru optimizarea proceselor tale cheie de HR, cu discount pentru clienții Softlead

Colorful.hr este una dintre cele mai cunoscute platforme in cloud pentru salarizare și managementul resurselor umane, folosită cu succes de peste 600 de companii din România.

Citește tot arrow_forward

5 curiozități privind adoptarea unei soluții de management a documentelor. De ce DocuWare?

Vă confruntați cu dificultăți privind identificarea și organizarea documentelor sau petreceți mult timp pentru obținerea acordurilor legate de contracte sau de plata facturilor? 

Citește tot arrow_forward