80% din datele despre sănătate nu sunt gestionate corect. Predicta organizează seminarul Data Analytics in Healthcare

26 mai 2015

Predicta SRL, filiala din România a Predicta SA și partener IBM pentru soluții de analiză predictivă, organizează seminarul Data Analytics in Healthcare,  miercuri, 9 iunie 2015, începând cu ora 9.30. Evenimentul este dedicat exclusiv liderilor din domeniul sănătății. 

Predicta SRL, filiala din România a Predicta SA și partener IBM pentru soluții de analiză predictivă, organizează seminarul Data Analytics in Healthcare,  miercuri, 9 iunie 2015, începând cu ora 9.30. Evenimentul este dedicat exclusiv liderilor din domeniul sănătății. 

Conform cercetărilor IBM, 80% din datele despre sănătate sunt stocate în foarte multe forme și locații și nu sunt gestionate corect. În contextul evoluției tehnologiei, aceste cantități uriașe de date oferă oportunitea unică de îmbunătățire a serviciilor medicale, însă necesită sisteme performante de analiză pentru a le gestiona corect și pentru a genera perspective utile.

Prin intermediul seminarului Data Analytics in Healthcare, Predicta îşi propune să ajute specialiştii din poziţii de conducere ale instituţiilor medicale publice și private să proceseze într-un timp scurt, un volum mare de date în rapoarte relevante pentru luarea celor mai bune decizii. Seminarul Data Analytics in Healthcare  ajută  companiile care activează în domeniile farma și sănătate să îmbunătățească serviciile oferite pacienților, să acorde o importanță mai mare siguranței pacienților și să-și eficientizeze operațiunile zilnice, prin: 

  • analizarea datelor pacienților;
  • analiza modelelor de cerere ale clienților și optimizarea proceselor de vânzăre în industria farmaceutică;
  • Utilizarea SPSS în studiile clinice și cercetarea medicală;
  • Urmărirea gradului de satisfacție al pacienților sau clienților - Colectare de date

La eveniment vor fi prezenți experți în tehnologia predicțiilor analitice, printre care: Vlassis Papapanagis - Operations Director, Predicta; Filippos Katsampouris - Healthcare & Pharmaceutical Accounts Manager, Predicta.

Asistența medicală este un domeniu puternic influențat de potențialul de procesare și analiza corectă a cantităților mari de date produse foarte repede de un număr mare de surse.  Deși cantitatea de informații poate părea copleșitoare pentru furnizorii de servicii medicale, acestea reprezintă o oportunitate fără precedent de a transforma modul în care gestionăm și rezolvăm problemele de sănătatedeclară Filippos Katsampouris - Healthcare & Pharmaceutical Accounts Manager, Predicta.

Înregistrarea pentru participarea la seminar este deschisă până pe data 4 iunie,  pe pagina evenimentului sau prin trimiterea unui email pe adresa [email protected] care să conțina numele, compania, funcția, email-ul și numărul de telefon ale participanților.

 

 

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Doriţi mai mult capital de lucru? Optimizaţi stocurile cu Mesonic Winline

Asigurarea capitalului de lucru devine principala preocupare pentru mulţi antreprenori în contextul crizei generate de Covid-19. Atât Guvernul României cât şi Comisia europeană au anunţat o serie de măsuri prin care companiile mici şi mijlocii ar putea primi primi credite bancare și capital de lucru, însă aceste instrumente financiare reprezintă o perspectiv...

Citește tot arrow_forward

5 Recomandări pentru managementul echipei de vânzări în contextul lucrului de la distanţă

Indiferent dacă este stare de urgenţă sau de alertă, îţi doreşti ca echipa de vânzări să-şi atingă target-ul. Apăsarea este că nu va mai întâlniţi şi interacţionaţi ca de obicei, deoarece oamenii lucrează de acasă. Iar după acum arată situaţia ultimelor două-trei luni, nu e tocmai simplu să coordonezi de la distanţă o echipă.

Citește tot arrow_forward

Ce înseamnă o afacere de distribuție de succes?

V-ați pus vreodată întrebarea care este definiția unei afaceri de succes? Ca orice afacere, un business de distribuție de succes începe cu un plan de business câștigător, cu muncă multă și oameni implicați, astfel încât business-ul să crească în mod „organic”. Creșterea „organică” presupune timp și suficientă atenție astf...

Citește tot arrow_forward