EuroCloud Romania lanseaza a treia editie a competitiei Premiilor EuroCloud

25 mai 2015

Pentru al treilea an consecutiv, asociatia EuroCloud Romania organizeaza competitia premiilor nationale EuroCloud in perioada 18 mai – 8 iunie 2015.

EuroCloud Romania lanseaza a treia editie a competitiei Premiilor EuroCloud

Pentru al treilea an consecutiv, asociatia EuroCloud Romania organizeaza competitia premiilor nationale EuroCloud in perioada 18 mai – 8 iunie 2015. Scopul acestei initiative este de a evidentia business case-urile inovatoare si performantele industriei romanesti de cloud in vederea promovarii unui climat competitional in cadrul industriei romanesti de cloud computing. Premiile EuroCloud Romania, sustinute anul acesta de compania de cloud Ymens in calitate de Partener Principal, fac parte din competitia europeana care va aduce in prim plan cele mai inovatoare servicii si proiecte de cloud din Europa, castigatoare ale etapelor nationale.

„In mersul rapid al industriei IT si cloud, e necesar sa constientizam beneficiile acestui model pentru utilizatori, sa inspiram incredere si sa comunicam catre clienti si prospecti. Avem nevoie sa inspiram angajatii, sa atragem si sa retinem talente, sa aratam competenta, succes si sa avem o mentalitate de castigatori. Furnizorii romani de servicii cloud sunt deschizatori de drumuri, pionieri ai unui model pe cale de a deveni noul standard in IT, iar competitia Premiile EuroCloud urmareste recunoasterea eforturilor lor de a aduce schimbare, inovatie si excelenta in modul in care interactionam cu tehnologia.”declara Elena Zvarici, Presedinte EuroCloud Romania.

Participarea in cadrul competitiei Premiile EuroCloud Romania este gratuita si presupune inregistrarea aplicatiilor conform cerintelor fiecarei categorii, in limba engleza, direct pe site-ul EuroCloud Romania. Perioada de derulare a competitiei la nivel national este 18 mai – 8 iunie 2015. Categoriile disponibile anul acesta in cadrul competitiei Premiile EuroCloud Romania sunt urmatoarele:

Pentru furnizori:

  • Cel mai bun serviciu cloud pentru piete orizontale
  • Cel mai bun serviciu cloud pentru piete verticale
  • Cel mai bun Startup de cloud
  • Cel mai inovativ serviciu de cloud
  • Cel mai bun serviciu de migrare in cloud

si pentru utilizatori

  • Cel mai mare impact in business prin implementarea unui serviciu cloud

Juriul care va evalua candidaturile si va decide castigatorii competitiei nationale este format din experti cloud din piata romaneasca: Radu Crahmaliuc, fondator CloudMania, Elena Zvarici, Presedinte EuroCloud Romania, Zoli Herczeg, Senior Technology Consultant, Teamnet World Professional Services, Todi Pruteanu, Vice-Presedinte ANIS si Business Strategy Manager Microsoft Romania, Felix Enescu, Co-Fondator CIO Council si Alexandru Campeanu, Asociat Senior Wolf Theiss.

Detalii cu privire la criteriile particulare fiecarei categorii, modalitate de inregistrare si calendarul concursului sunt disponibile pe site-ul www.eurocloud.ro.

„Ne bucuram ca, in 2015, sa sustinem Premiile EuroCloud Romania in calitate de Partener Principal si salutam aceasta initiativa care aduce furnizorilor locali de solutii cloud noi oportunitati de recunoastere si promovare la nivel national, cat si european. Incurajam atat companiile de profil cat si utilizatorii de cloud sa contribuie, prin intermediul acestei competitii, la promovarea povestilor de succes din cloud-ul romanesc.”declara Costin Matache, Director Executiv Ymens.

Alaturi de vizibilitatea pe care aceasta competitie o aduce tuturor companiilor participante, castigatorii vor fi desemnati oficial in cadrul Galei Premiilor EuroCloud Romania si vor beneficia de posibilitatea de a participa gratuit la training-ul EuroCloud Star Audit care va avea loc in premiera in Romania pe 29-30 iunie 2015. In calitate de Partener Principal al competitei nationale Premiile EuroCloud de anul acesta, Ymens va oferi castigatorului categoriei Startup posibilitatea de a integra propria solutie in platforma Ymens si de a beneficia, astfel, de noi avantaje de marketing si posibilitati de comercializare.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

5 Recomandări pentru managementul echipei de vânzări în contextul lucrului de la distanţă

Indiferent dacă este stare de urgenţă sau de alertă, îţi doreşti ca echipa de vânzări să-şi atingă target-ul. Apăsarea este că nu va mai întâlniţi şi interacţionaţi ca de obicei, deoarece oamenii lucrează de acasă. Iar după acum arată situaţia ultimelor două-trei luni, nu e tocmai simplu să coordonezi de la distanţă o echipă.

Citește tot arrow_forward

Romanian Software lanseaza versiunea in Cloud a platformei de salarizare si administrare a resurselor umane, colorful.hr, pentru a veni in sprijinul IMM-urilor

Romanian Software, unul dintre liderii pietei romanesti de solutii software dedicate resurselor umane, a lansat in Cloud platforma colorful.hr. Platforma este specializata in salarizarea, recrutarea si administrarea resurselor umane si vine in sprijinul companiilor mici si mijlocii, care doresc sa isi automatizeze o parte din activitatile aferente departamentelor de HR.

Citește tot arrow_forward