A cincea ediție a DrupalCamp va avea loc la Tîrgu-Mureș, în perioada 13-14 decembrie

21 noiembrie 2014

Echipa Drupal din cadrul agenției interactive REEA este bucuroasă să anunțe că organizează DrupalCamp Transylvania.  Avem o istorie în a promova platforma Drupal în regiune: trei drupal meetup-uri de succes, drupalcamp-ul extraordinar din 2013 și Drupal Training Days 2014 Mureș.

A cincea ediție a DrupalCamp va avea loc la Tîrgu-Mureș, în perioada 13-14 decembrie

Echipa Drupal din cadrul agenției interactive REEA este bucuroasă să anunțe că organizează DrupalCamp Transylvania.  Avem o istorie în a promova platforma Drupal în regiune: trei drupal meetup-uri de succes, drupalcamp-ul extraordinar din 2013 și Drupal Training Days 2014 Mureș. Vor fi două zile de sesiuni, de la care dezvoltatorii vor pleca cu informații noi și  vor cunoaște mai bine comunitatea Drupal din România.

Lista de sesiuni poate fi consultată aici: http://drupalcamp.topday.ro/sessions. Organizatorii doresc să îi încurajeze și pe participanți să împărtășească din experiența acumulată și să susțină prezentări cât mai interesante. Cele mai apreciate sesiuni sunt de obicei studiile de caz, dar publicul poate fi surprins și cu alte informații valoroase. Astfel că, lista speakerilor este deschisă.

Te sfătuim să îți rezervi un bilet din timp, pentru că ai și o reducere. Până pe 21 noiembrie, prețul unui bilet este de 79 de lei, iar începând cu 22 noiembrie, acesta va costa 120 de lei. Prezentările vor fi susținute în limba engleză.


Așadar, evenimentul va avea loc în 13 și 14 decembrie 2014, la Hotelul Grand din Tîrgu-Mureș.

Urmărește noutăți despre DrupalCamp Transylvania 2014 pe:

Website: http://drupalcamp.topday.ro
Twitter: #DCTransylvania

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Monitorizarea fermelor direct de pe telefon - control mai bun cu ajutorul tehnologiei

Inovația tehnologică este motorul din spatele agriculturii de precizie

Citește tot arrow_forward

5 curiozități privind adoptarea unei soluții de management a documentelor. De ce DocuWare?

Vă confruntați cu dificultăți privind identificarea și organizarea documentelor sau petreceți mult timp pentru obținerea acordurilor legate de contracte sau de plata facturilor? 

Citește tot arrow_forward

Ce înseamnă o afacere de distribuție de succes?

V-ați pus vreodată întrebarea care este definiția unei afaceri de succes? Ca orice afacere, un business de distribuție de succes începe cu un plan de business câștigător, cu muncă multă și oameni implicați, astfel încât business-ul să crească în mod „organic”. Creșterea „organică” presupune timp și suficientă atenție astf...

Citește tot arrow_forward