SoftOne Romania lanseaza serviciul cloud Soft1 360

21 noiembrie 2014

SoftOne Romania, unul dintre cei mai dinamici furnizori de servicii si solutii ERP si cloud, lanseaza Soft1 360, serviciul in cloud care asigura flexibilitate in derularea activitatilor de business, oricand, oriunde, in siguranta si de pe orice dispozitiv.

SoftOne Romania lanseaza serviciul cloud Soft1 360

SoftOne Romania, unul dintre cei mai dinamici furnizori de servicii si solutii ERP si cloud, lanseaza Soft1 360, serviciul in cloud care asigura flexibilitate in derularea activitatilor de business, oricand, oriunde, in siguranta si de pe orice dispozitiv.

Companiile au din ce in ce mai multa nevoie de solutii mobile, iar utilizatorii finali necesita flexibilitate sporita atunci cand opereaza o solutie ERP in afara biroului, prin intermediul smartphone-urilor sau tabletelor. Soft1 Open Enterprise Edition, noua generatie de software de business, sustine operatiunile "intreprinderii deschise" moderne. Pentru jucatorii din piata, indiferent de marime si domeniul in care activeaza, a devenit o necesitate sa isi asigure flexibilitate si maximum de eficienta in derularea operatiunilor, chiar si in afara biroului. Noul serviciu cloud Soft1 360 ofera acest avantaj.

Soft1 360 poate fi folosit ca interfata alternativa, ce asigura un plus de eficienta si operativitate, indiferent de momentul sau locul de unde este folosit.

“Noul nostru serviciu in cloud are drept scop eficientizarea operatiunilor in toate companiile care folosesc Soft1 ERP. Aceasta lansare face parte din strategia noastra de a imbunatati experienta clientilor, pe care dorim sa ii abordam in calitate de furnizor de servicii integrate. Nevoile clientilor nostri existenti si potentiali sunt din ce in ce mai diversificate si, prin urmare, ne dorim sa le fim alaturi pe termen lung, cu solutiile potrivite si la momentul potrivit”, a declarat Haris Zachariades, CEO SoftOne Romania.

Soft1 360 poate fi personalizat si implementat cu usurinta, indiferent de modelul de operare a solutiei Soft1 ERP (on-premise sau in cloud), este oferit pe baza de abonament si nu necesita instalari specializate sau alte investitii in echipamente hardware.

Noul serviciu a fost anuntat oficial in cadrul unui eveniment organizat pentru partenerii SoftOne din toata tara. In cadrul evenimentului, compania a prezentat strategia la nivel local, pasii urmatori, dar si noile produse, servicii si solutii. Activitatea SoftOne este optimizata si reprezentata cel mai bine prin intermediul retelei sale de parteneri.

Soft1 ERP contribuie semfinicativ la optimizarea proceselor operationale, cresterea eficientei prin centralizarea informatiilor si imbunatatirea productivitatii companiei. In plus, utilizatorii au acces oricand la datele de interes in anumite momente cheie, avand posibilitatea de a adapta rapoartele pentru afisare, export si tiparire in formatul dorit. Soft1 ERP este singura solutie de business din Romania, care functioneaza identic atat pe serverul clientului, cat si in Cloud, si care poate fi personalizata 100%.

SoftOne Romania

SoftOne Romania

SoftOne România și-a început activitatea pe piața locală în 2013, ca subsidiara uneia dintre cele mai dinamice companii din Sud-Estul Europei și unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții software de business (ERP, CRM și BI) – SoftOne Technologies. Compania are sediul central în Atena, Grecia și are b...

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Aplicații software recomandate
Soft1 ERP

Produsul vedetă, Soft1 ERP, se adresează companiilor în curs de dezvoltare și celor de talie medie, precum și corporațiilor mari care au nevoie de optimizarea costurilor și productivitate crescută pentru a-și îmbunătăți performanțele afacerii și a-și crește competitivitatea. Soft1 ERP este un sistem puternic, integrat, care unifică procesele operaționale din într...

Citește tot arrow_forward
SoftOne CRM

Soft1 CRM este instrumentul de care aveți nevoie pentru a maximiza oportunitățile, pentru a realiza campanii de marketing dedicate si eficiente, pentru a rezolva solicitările clienților într-un mod rapid si eficient dar si pentru a crește productivitatea din teren. Totodată, aveți posibilitatea ca oricând să extindeți funcționalitatea CRM-ului Soft1, personalizând...

Citește tot arrow_forward
Articole IT&C similare

Kaspersky Lab securizează tehnologiile bionice pentru persoanele cu dizabilități

Experții Kaspersky Lab care investigau infrastructura cloud experimentală, creată pentru protezele bionice avansate, au identificat câteva probleme de securitate, necunoscute până acum, care ar fi putut permite unei terțe părți să acceseze, manipuleze, sustragă sau chiar să șteargă datele private ale utilizatorilor dispozitivelor. Aceste descoperiri au fost făcute cunoscut...

Citește tot arrow_forward

Operațiunea ShadowHammer: noi atacuri asupra lanțului de aprovizionare amenință sute de mii de utilizatori din toată lumea

Kaspersky Lab a descoperit o nouă campanie de tip APT (amenințare complexă și persistentă), care a afectat un număr mare de utilizatori prin ceea ce este cunoscut drept un atac asupra lanțului de aprovizionare. Cercetările noastre au arătat că autorii operațiunii ShadowHammer au vizat utilizatorii utilitarului ASUS Live Update, prin injectarea unui backdoor, cel puțin în perioada...

Citește tot arrow_forward

Bitdefender: O vulnerabilitate severă în procesoare Intel permite sustragerea datelor utilizatorilor

Noua vulnerabilitate exploatează carențe critice în modul de funcționare a procesoarelor moderne și este imposibil de reparat de către producător.

Citește tot arrow_forward