SoftOne Romania lanseaza serviciul cloud Soft1 360

21 noiembrie 2014

SoftOne Romania, unul dintre cei mai dinamici furnizori de servicii si solutii ERP si cloud, lanseaza Soft1 360, serviciul in cloud care asigura flexibilitate in derularea activitatilor de business, oricand, oriunde, in siguranta si de pe orice dispozitiv.

SoftOne Romania lanseaza serviciul cloud Soft1 360

SoftOne Romania, unul dintre cei mai dinamici furnizori de servicii si solutii ERP si cloud, lanseaza Soft1 360, serviciul in cloud care asigura flexibilitate in derularea activitatilor de business, oricand, oriunde, in siguranta si de pe orice dispozitiv.

Companiile au din ce in ce mai multa nevoie de solutii mobile, iar utilizatorii finali necesita flexibilitate sporita atunci cand opereaza o solutie ERP in afara biroului, prin intermediul smartphone-urilor sau tabletelor. Soft1 Open Enterprise Edition, noua generatie de software de business, sustine operatiunile "intreprinderii deschise" moderne. Pentru jucatorii din piata, indiferent de marime si domeniul in care activeaza, a devenit o necesitate sa isi asigure flexibilitate si maximum de eficienta in derularea operatiunilor, chiar si in afara biroului. Noul serviciu cloud Soft1 360 ofera acest avantaj.

Soft1 360 poate fi folosit ca interfata alternativa, ce asigura un plus de eficienta si operativitate, indiferent de momentul sau locul de unde este folosit.

“Noul nostru serviciu in cloud are drept scop eficientizarea operatiunilor in toate companiile care folosesc Soft1 ERP. Aceasta lansare face parte din strategia noastra de a imbunatati experienta clientilor, pe care dorim sa ii abordam in calitate de furnizor de servicii integrate. Nevoile clientilor nostri existenti si potentiali sunt din ce in ce mai diversificate si, prin urmare, ne dorim sa le fim alaturi pe termen lung, cu solutiile potrivite si la momentul potrivit”, a declarat Haris Zachariades, CEO SoftOne Romania.

Soft1 360 poate fi personalizat si implementat cu usurinta, indiferent de modelul de operare a solutiei Soft1 ERP (on-premise sau in cloud), este oferit pe baza de abonament si nu necesita instalari specializate sau alte investitii in echipamente hardware.

Noul serviciu a fost anuntat oficial in cadrul unui eveniment organizat pentru partenerii SoftOne din toata tara. In cadrul evenimentului, compania a prezentat strategia la nivel local, pasii urmatori, dar si noile produse, servicii si solutii. Activitatea SoftOne este optimizata si reprezentata cel mai bine prin intermediul retelei sale de parteneri.

Soft1 ERP contribuie semfinicativ la optimizarea proceselor operationale, cresterea eficientei prin centralizarea informatiilor si imbunatatirea productivitatii companiei. In plus, utilizatorii au acces oricand la datele de interes in anumite momente cheie, avand posibilitatea de a adapta rapoartele pentru afisare, export si tiparire in formatul dorit. Soft1 ERP este singura solutie de business din Romania, care functioneaza identic atat pe serverul clientului, cat si in Cloud, si care poate fi personalizata 100%.

SoftOne Romania

SoftOne România și-a început activitatea pe piața locală în 2013, ca subsidiara uneia dintre cele mai dinamice companii din Sud-Estul Europei și unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții software de business (ERP, CRM și BI) – SoftOne Technologies. Compania are sediul central în Atena, Grecia și are b...

Aplicații software recomandate

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Digitalizarea elimină munca repetitivă din cadrul companiei Clini-Lab cu până la 80%

Principalele diferențe pe care le aduce digitalizarea în comparație cu procesele clasice de management sunt, în primul rând, legate de eficiență și o disponibilitate mult mai bună a informației, atât pentru manageri, cât și pentru angajați.Digitalizarea aduce beneficii care se văd în zona operațională, prin introducerea unor fluxuri clare și control...

Citește tot arrow_forward

Susţineţi performanţa în business cu ajutorul sistemului ERP – Winline

Pe la jumătatea anului trecut, Institutul Naţional de Statistică a făcut publică o analiză foarte relevantă pentru mediul local de afaceri. Companiile romaneşti din Top 1000 au reuşit să genereze venituri medii mai mari cu +8% deşi au înregistrat o scădere cu 14% a numărului de angajaţi.

Citește tot arrow_forward

Procesele se îmbunătățesc continuu, prin tehnologia Cloud

Despre experianța uneia dintre cele mai mari companii din domeniul construcțiilor de mașini și unelte, care a decis încă din 2015 să folosească Sistemul modern de Management al Documentelor în Cloud, DocuWare, aflați din Studiul de Caz.

Citește tot arrow_forward