Achiziție de proporții: Salesforce cumpără Slack pentru 27,7 miliarde de dolari

02 decembrie 2020

Interesul giganților din tehnologie pentru soluții software de management a muncii la distanță și a comunicării este în continuă creștere.

Achiziție de proporții: Salesforce cumpără Slack pentru 27,7 miliarde de dolari

În cursul zilei de 1 decembrie, Salesforce a anunțat achiziționarea soluției de management a comunicării organizaționale, Slack, pentru 27,7 miliarde de dolari, aceasta fiind una dintre cele mai importante mutări ale momentului, având în vedere faptul că pandemia instalată la începutul anului a crescut utilizarea Slack la nivel internațional.

Efectuarea activităților de la birou în mod remote (la distanță) a însemnat o creștere a apetitului pentru investiții în soluții de management a comunicării pentru mai multe companii, cum ar fi Adobe, care a anunțat luna trecută intențiile de achiziționare a companiei software Workfront pentru 1,5 miliarde de dolari, dar și Atlassian care în urmă cu aproape 6 luni anunța achiziția Mindville.

De asemenea, și alte companii reprezentative ale industriei de tehnologie pot fi jucători au unor posibile investiții importante în contextul creșterii interesului pentru produse cu rol colaborativ, cum ar fi Airtable, Asana, Box, DocuSign, Dropbox, SmartSheet.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

ERP – 15 Motive pentru care trebuie să achiziționezi un astfel de sistem

Sistemele de gestiune informatică de tip ERP devin din ce în ce mai mult o necesitate obiectivă pentru firmele mici și mijlocii din România. Desigiur, decizia de implementare a unui asemenea sistem în cadrul organizațiilor care nu sunt deprinse cu o cultură informatică vastă, presupune multe întrebări și incertitudini la nivelul conducerii organizației. Există o ...

Citește tot arrow_forward

Cum poate ajuta SAP companiile care înregistrează scăderi?

Ce este SAP și cum poate ajuta companiile în perioadele de criză?

Citește tot arrow_forward