Află de ce să investeşti în content marketing, la MarkDay

18 septembrie 2014

Prezența în online a oricărui tip de business este vitală. 93% dintre căutările online încep pe un motor de căutare, iar 68% dintre clienți verifică o companie pe rețelele sociale înainte de a  realiza o achiziție sau o tranzacție, potrivit unui studiu BrandPoint.

Află de ce să investeşti în content marketing, la MarkDay

Prezența în online a oricărui tip de business este vitală. 93% dintre căutările online încep pe un motor de căutare, iar 68% dintre clienți verifică o companie pe rețelele sociale înainte de a  realiza o achiziție sau o tranzacție, potrivit unui studiu BrandPoint.

Anul acesta, cele două ediții MarkDay reunesc speakeri naționali și internaționali care vor dezbate numeroase teme de importanță majoră pentru specialiștii de marketing digital.

Luke Brynley – Jones, fondator al Our Social Times, este unul dintre cei mai cunoscuți consultanți de social media din UK. Acesta combină abordarea clară și strategică a marketingului cu incontestabila experiență pe care o deține. Încă dinaintea apariției rețelelor  Facebook, Twitter, YouTube sau MySpace, Luke a lucrat cu organizații globale, branduri, celebrități și start-up-uri pe care le-a ajutat să își dezvolte adevarate comunități online, încurajând online engagement-ul.

Acesta vine la Cluj pentru a explica cum se creează un program de content marketing eficient  și cum se măsoară rezultatele, totodată va vorbi despre cum se folosește conținutul de marketing și social media pentru a livra ROI. Scopul acestei sesiuni este de a înțelege cum un program de community engagement și un conținut de marketing de înaltă calitate pot fi folosite pentru a aduce vânzări și a livra ROI.

“Spre deosebire de alți experți care tratează Social Media ca pe o artă neagră, Luke reușește să demitizeze întregul concept. Experiența sa profesională a fost de neprețuit în cadrul organizației noastre globale”, spune Bill Douglas, Directorul Departamentului Internațional Customer Communication, Orange Business Services.

Alături de Luke vor fi prezenți la ediția din Cluj–Napoca din data de 31 octombrie: Ilyan Kovatchev, Andre Alpar și Adelina Oprea. Gazda ediției din București din data de 21 octombrie este Michael Leander, speaker și marketing trainer premiat, care va susține 7 workshop-uri însumând cele mai importante aspecte ale marketingului digital.

 

Înscrie-te acum pentru a beneficia de oferta lunii septembrie!

Cluj- NapocaBucureşti

Organizator: Libero Events

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Procesele se îmbunătățesc continuu, prin tehnologia Cloud

Despre experianța uneia dintre cele mai mari companii din domeniul construcțiilor de mașini și unelte, care a decis încă din 2015 să folosească Sistemul modern de Management al Documentelor în Cloud, DocuWare, aflați din Studiul de Caz.

Citește tot arrow_forward

ERP – 15 Motive pentru care trebuie să achiziționezi un astfel de sistem

Sistemele de gestiune informatică de tip ERP devin din ce în ce mai mult o necesitate obiectivă pentru firmele mici și mijlocii din România. Desigiur, decizia de implementare a unui asemenea sistem în cadrul organizațiilor care nu sunt deprinse cu o cultură informatică vastă, presupune multe întrebări și incertitudini la nivelul conducerii organizației. Există o ...

Citește tot arrow_forward

56% dintre organizațiile din România ar apela prima dată la furnizorul lor de securitate cibernetică, după un atac

Pe fondul unui peisaj al amenințărilor cibernetice care evoluează permanent, peste jumătate dintre organizațiile europene (57%) consideră că este ușor pentru atacatori să își ducă la bun sfârșit planurile fără a lăsa vreo urmă. În plus, 79% dintre respondenți ar vrea să știe cine se află în spatele unui atac – conform unui studiu[1] recent Kaspersk...

Citește tot arrow_forward