Află de ce să investeşti în content marketing, la MarkDay

18 septembrie 2014

Prezența în online a oricărui tip de business este vitală. 93% dintre căutările online încep pe un motor de căutare, iar 68% dintre clienți verifică o companie pe rețelele sociale înainte de a  realiza o achiziție sau o tranzacție, potrivit unui studiu BrandPoint.

Află de ce să investeşti în content marketing, la MarkDay

Prezența în online a oricărui tip de business este vitală. 93% dintre căutările online încep pe un motor de căutare, iar 68% dintre clienți verifică o companie pe rețelele sociale înainte de a  realiza o achiziție sau o tranzacție, potrivit unui studiu BrandPoint.

Anul acesta, cele două ediții MarkDay reunesc speakeri naționali și internaționali care vor dezbate numeroase teme de importanță majoră pentru specialiștii de marketing digital.

Luke Brynley – Jones, fondator al Our Social Times, este unul dintre cei mai cunoscuți consultanți de social media din UK. Acesta combină abordarea clară și strategică a marketingului cu incontestabila experiență pe care o deține. Încă dinaintea apariției rețelelor  Facebook, Twitter, YouTube sau MySpace, Luke a lucrat cu organizații globale, branduri, celebrități și start-up-uri pe care le-a ajutat să își dezvolte adevarate comunități online, încurajând online engagement-ul.

Acesta vine la Cluj pentru a explica cum se creează un program de content marketing eficient  și cum se măsoară rezultatele, totodată va vorbi despre cum se folosește conținutul de marketing și social media pentru a livra ROI. Scopul acestei sesiuni este de a înțelege cum un program de community engagement și un conținut de marketing de înaltă calitate pot fi folosite pentru a aduce vânzări și a livra ROI.

“Spre deosebire de alți experți care tratează Social Media ca pe o artă neagră, Luke reușește să demitizeze întregul concept. Experiența sa profesională a fost de neprețuit în cadrul organizației noastre globale”, spune Bill Douglas, Directorul Departamentului Internațional Customer Communication, Orange Business Services.

Alături de Luke vor fi prezenți la ediția din Cluj–Napoca din data de 31 octombrie: Ilyan Kovatchev, Andre Alpar și Adelina Oprea. Gazda ediției din București din data de 21 octombrie este Michael Leander, speaker și marketing trainer premiat, care va susține 7 workshop-uri însumând cele mai importante aspecte ale marketingului digital.

 

Înscrie-te acum pentru a beneficia de oferta lunii septembrie!

Cluj- NapocaBucureşti

Organizator: Libero Events

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

SonicWall: La început de an, infractorii informatici caută noi tipuri de atacuri. Trebuie să fim vigilenți în lunile următoare

În paralel cu scurgerile masive de date care au avut loc încă de la începutul anului, atacurile malware s-au situat la un nivel foarte ridicat. Există însă și câteva vești bune: numărul total al atacurilor de tip malware și ransomware au manifestat o tendință descrescătoare. Potrivit ultimelor rapoarte generate cu ajutor SonicWall Capture Threat Network, re...

Citește tot arrow_forward

Vulnerabilități severe în camere de supraveghere permit controlul acestora de către atacatori

Atacatorul poate porni camerele video de la distanță și obține imagini live din locuințele în care sunt amplasate și le poate da diverse comenzi. Modelul este suficient de bine vândut pentru a stârni interesul criminalilor informatici, aplicația de instalare a camerei fiind descărcată de peste 100.000 de utilizatori, doar din magazinul Google Play. Cercetările Bitdefend...

Citește tot arrow_forward

Interviurile Softlead – De ce este esențială alegerea unei soluții de Securitate pentru compania ta?

Cu o experiență validată de clienți recunoscuți la nivel local și internațional, Sandline (compania care a dezvoltat aplicația Centraleyezer)  este un vector reprezentativ pentru industria securității datelor, anul acesta celebrând 12 ani de existență pe piața de profil. Sandline este o companie de consultanță full-service în domeniul securității, oferin...

Citește tot arrow_forward