Oracle a achiziționat Front Porch Digital

17 septembrie 2014

Oracle își îmbogățește portofoliul cu o importantă soluție de administrare a unor cantități masive de date bogate în conținut media.

Oracle a anunțat semnarea unui acord de preluare a Front Porch Digital, un furnizor de soluții de administrare a datelor care ajută companiile să migreze, să administreze și să monetizeze colecțiile mari de informații digitale cu conținut media.

Tehnologiile de date furnizate de către Front Porch Digital ajută firmele să manevreze cu ușurință volumele tot mai mari de conținut media digital precum filmele de înaltă definiție, show-urile TV, imagini sau fluxuri video de monitorizare livrate în timp real.

“Vom continua să dezvoltăm succesul obținut de Front Porch Digital, care completează soluțiile de stocare de mare performanță ale Oracle. Organizațiile au nevoie de asemenea aplicații pentru a gestiona și monetiza bunurile valoroase”, spune John Fowler, Executive Vice President, Oracle Systems.

“Suntem încântați să ne alăturăm Oracle pentru a continua parteneriatul dintre cele două companii”, a declarat Mike Knaisch, CEO, Front Porch Digital.

Peste 550 de organizații din multiple industrii din întreaga lume se bazează pe Front Porch Digital pentru a se asigura de disponibilitatea și accesibilitatea content-ului, inclusiv A&E Television, BBC, Discovery Communications, U.S. Library of Congress și NASCAR. În total, Front Porch Digital administrează peste 750 de petabytes de conținut digital.

Împreună, Oracle și Front Porch Digital vor ajuta organizațiile să gestioneze mult mai eficient complexitatea în creștere a proceselor de migrație, integrare, stocare și livrare a unui content media bogat.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

5 Recomandări pentru managementul echipei de vânzări în contextul lucrului de la distanţă

Indiferent dacă este stare de urgenţă sau de alertă, îţi doreşti ca echipa de vânzări să-şi atingă target-ul. Apăsarea este că nu va mai întâlniţi şi interacţionaţi ca de obicei, deoarece oamenii lucrează de acasă. Iar după acum arată situaţia ultimelor două-trei luni, nu e tocmai simplu să coordonezi de la distanţă o echipă.

Citește tot arrow_forward

Colorful.hr – solutii software pentru optimizarea proceselor tale cheie de HR, cu discount pentru clienții Softlead

Colorful.hr este una dintre cele mai cunoscute platforme in cloud pentru salarizare și managementul resurselor umane, folosită cu succes de peste 600 de companii din România.

Citește tot arrow_forward

Romanian Software lanseaza versiunea in Cloud a platformei de salarizare si administrare a resurselor umane, colorful.hr, pentru a veni in sprijinul IMM-urilor

Romanian Software, unul dintre liderii pietei romanesti de solutii software dedicate resurselor umane, a lansat in Cloud platforma colorful.hr. Platforma este specializata in salarizarea, recrutarea si administrarea resurselor umane si vine in sprijinul companiilor mici si mijlocii, care doresc sa isi automatizeze o parte din activitatile aferente departamentelor de HR.

Citește tot arrow_forward