Amazon lansează Digital Day – 24 de ore de reduceri, în ultima zi din 2016

30 decembrie 2016

O nouă oportunitate de vânzări - Digital Day este un eveniment de 24 de ore, ce are loc astăzi, 30 decembrie, începând cu ora 12AM PST, în cadrul platformei Amazon. Această zi a reducerilor este percepută drept un Black Firday al tuturor produselor digitale, precum jocuri, cărți, show-uri TV, aplicații, muzică etc.

Amazon lansează Digital Day – 24 de ore de reduceri, în ultima zi din 2016

O nouă oportunitate de vânzări - Digital Day este un eveniment de 24 de ore, ce are loc astăzi, 30 decembrie, începând cu ora 12AM, în cadrul platformei Amazon. Această zi a reducerilor este percepută drept un Black Firday al tuturor produselor digitale, precum jocuri, cărți, show-uri TV, aplicații, muzică etc.

Lista de oferte include:

  • 80% reducere pentru video games;
  • 50% reducere la filme și TV;
  • 75% reducere la benzile desenate digitale.

Lansarea Digital Day a venit la momentul potrivit deoarece evenimentul nu numai că dă startul unui weekend prelungit, dar coincide și cu acel moment al anului în care utilizatorii încă dispun de gift card-uri de care nu au profitat încă. În cadrul platformei există deja câteva produse disponibile pre-eveniment.

După succesul Prime Day, un eveniment de 24 de ore de reduceri realizat exclusiv pentru membrii Prime, Amazon se așteaptă ca Digital Day să completeze sezonul de vânzări și să ridice profitul companiei, date fiind investițiile sale enorme, din anul 2016.

Sursa foto:The Daily Californian

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Protejează-ți afacerea de fraudele cu facturi – Adoptă facturarea electronică

Află cum facturarea electronică te poate proteja de fraudele cu facturi prin e-mail și despre cum îți poți securiza mai bine documentele de afaceri.

Citește tot arrow_forward

Particularitățile unui WMS dedicat industriei de distribuție

Succesul companiilor de distribuție depinde de acuratetea și eficiența informațiilor de care dispune managementul, de controlul costurilor și satisfacția clienților. Permanenta presiune impusă de clienți impun implementarea și utilizarea unui sistem de management în cadrul depozitelor, care să permită automatizarea proceselor de efectuare a operațiunilor de recepție, livrare ș...

Citește tot arrow_forward