André Morys si John Ekman vin pentru prima oara in Romania la GPeC – Evenimentul Anului in E-Commerce!

17 octombrie 2014

Doi dintre cei mai buni specialiști în optimizarea conversiilor la nivel mondial, André Morys și John Ekman, vor vorbi pentru prima oară în România pe 27 Noiembrie 2014 la GPeC (Gala Premiilor eCommerce) - Cel mai Important Eveniment de Comerț Electronic. Biletele sunt puse în vânzare pe site-ul organizatorilor, iar până pe 7 Noiembrie există și o ofertă early-bird de doar 39 EUR/bilet. 

André Morys si John Ekman vin pentru prima oara in Romania la GPeC – Evenimentul Anului in E-Commerce!

Doi dintre cei mai buni specialiști în optimizarea conversiilor la nivel mondial, André Morys și John Ekman, vor vorbi pentru prima oară în România pe 27 Noiembrie 2014 la GPeC (Gala Premiilor eCommerce) - Cel mai Important Eveniment de Comerț Electronic. Biletele sunt puse în vânzare pe site-ul organizatorilor, iar până pe 7 Noiembrie există și o ofertă early-bird de doar 39 EUR/bilet. 

Pe 27 Noiembrie, în cadrul celei de a 9-a ediții anuale a Galei Premiilor eCommerce, are loc GPeC Summit a - 1 zi de Conferința "de e-commerce pur, cu cei mai grei speakeri străini și autohtoni”, potrivit organizatorilor. Summit-ul se va încheia cu Festivitatea de Decernare a Premiilor în Comerțul Electronic în cadrul căreia vor fi răsplătite performanțele magazinelor online înscrise în competiția GPeC (aprox. 100), precum și a marilor jucători implicați în comerțul online. "Totul într-o atmosferă de show, cu invitați speciali pentru o seară memorabila”, promit organizatorii în ceea ce privește ceremonia de acordare a premiilor. 

"Cat privește Summit-ul, cele 9 ore din intervalul 09:00-18:00 sunt de neratat pentru oricine activează în comerțul electronic sau și-a propus să lanseze o afacere online. Tot ce este de maximă importantă despre piață de e-commerce și despre cum să vinzi mai mult, afli la GPeC Summit pe 27 Noiembrie”, spune Andrei Radu, CEO & Founder GPeC. Dupa ce i-am adus pentru prima oară în România pe Chris Goward și Bryan Eisenberg, suntem entuziasmați să îi anunțăm pe unii dintre cei mai buni specialiști în optimizarea conversiilor la nivel mondial: André Morys și John Ekman. Îi veți întâlni la GPeC Summit pe 27 Noiembrie 2014", adaugă Radu.

 André Morys este autorul cărții bestseller germane "Conversion Optimierung”, este lector universitar de user experience și publisher la konversionsKRAFT.de. Co-fondator și CEO Web Arts (o companie de top în consultanță pentru optimizarea site-urilor cu peste 40 de consultanți), André este și fondatorul unuia din cele mai importante evenimente internaționale dedicate optimizării conversiilor: European Conversion Summit - eveniment la care greii domeniului sunt speakeri: Guy Kawasaki, Bryan Eisenberg, Scott Brinker sunt doar 3 din numele sonore care au ținut capul de afiș al ediției de anul acesta.

 John Ekman este fondatorul Conversionista- compania nr. 1 de optimizare a conversiilor în Suedia. Conform lui John, un "Conversionista” este acel cineva pasionat profund și nebunește de îmbunătățirea conversiei - așa cum este și el. Pe lângă consultanță avizată acordată marilor companii suedeze pentru creșterea raței de converise, John este și organizatorul Conversion Jam, unul dintre cele mai apreciate evenimente de profil din Suedia.

 

 Pe lângă cele două nume internaționale grele, GPeC Summit aduce în același loc elita comerțului online românesc: Violeta Luca, VP & Executive Director eMAG, va împărtăși audienței rezultatele eMAG pentru Black Friday din noiembrie 2014 și tendințele pieței de comerț online pentru 2015, văzute prin prisma leader-ului de piata. “Evident, surprizele plăcute nu se opresc aici. Promitem nume care vor ridica sala în picioare la GPeC Summit – Evenimentul Anului in E-Commerce”, spune Andrei Radu.

Inscrierile la eveniment (GPeC Summit & Romanian E-Commerce Awards Gala) au început deja. Până pe 7 Noiembrie 2014 prețul biletului este de 39 EUR, urmand ca prețul fără discount să devină 59 EUR în perioada 8-21 Noiembrie. Detalii și inscrieri pe http://www.gpec.ro/gpec-summit-noiembrie-2014/gpec-summit

GPeC 2014 este un eveniment sustinut deCargusCarrefour OnlineDPDFAN CourierGaranti BankMasterCardMicrosoftOrangeSameDayUISZITEC

Recommended Payment Processor Partner: mobilPay

Recommended Travel PartnerParavion.ro

Cu sprijinul2ParaleAdvanced IdeasAgile MediaAlin Dobrin PhotoCasaDeTraduceriECOMpediaEuroWebExtendedflexiLIVEHostwayMarketizatorNew BlackTRUSTED.roVibetraceWebDigitalWhite ImageZeList

Parteneri media220.ro(Ad)HuggerAkceesANISAvocatNetBursaBusiness ReviewBlogal InitiativeBusiness24Business WomanCariereComunicate De PresaeJobsFemei in AfaceriFulvia MeirosuHotnewsIQAdsKiss FMLaptop NewsLumea SEO PPCModern BuyerRomaniaPozitiva.roShopmaniaSoftbinatorSoftLeadStartups.roTech CafeZiare.com

Bloguri partenere: Alex MihaileanuAlin VladAna MateiAnca DumaAndreea StanAuras Mihai GeambasuBlogatu.roCarmen AlbisteanuChinezuClaudia TocilaCorina Maria ScheianuCristi DorombachDorin ApavaloaeElena CiricGeorge Hari PopescuIoana BudeanuiYliLavinia BiberiMadalin BlidaruMiruna SiminelOana GreceaOlivian BredaRaluca PopaRazvan AcsenteSabina CornovacSandra ClipeaSorin Rusi.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

5 Recomandări pentru managementul echipei de vânzări în contextul lucrului de la distanţă

Indiferent dacă este stare de urgenţă sau de alertă, îţi doreşti ca echipa de vânzări să-şi atingă target-ul. Apăsarea este că nu va mai întâlniţi şi interacţionaţi ca de obicei, deoarece oamenii lucrează de acasă. Iar după acum arată situaţia ultimelor două-trei luni, nu e tocmai simplu să coordonezi de la distanţă o echipă.

Citește tot arrow_forward

5 curiozități privind adoptarea unei soluții de management a documentelor. De ce DocuWare?

Vă confruntați cu dificultăți privind identificarea și organizarea documentelor sau petreceți mult timp pentru obținerea acordurilor legate de contracte sau de plata facturilor? 

Citește tot arrow_forward