Comunitatea Bitcoin s-a unit la Oradea pentru a descoperi oportunitățile monezii digitale

17 octombrie 2014

Sâmbătă, 11 octombrie, la Hotel Caro din Oradea a avut loc prima întâlnire a împătimiților bitcoin. Principalii “speakeri” și-au exprimat argumentele pro în privința monedei bitcoin realizându-se o sinergie constructivă între generația obișnuită cu moneda clasică și cea digitală.

Comunitatea Bitcoin s-a unit la Oradea pentru a descoperi oportunitățile monezii digitale

Horea Vușcan - CEO BTC X Change SRL - a prezentat în cifre evoluția primei platforme de tranzacționare bitcoin din România. Pe scurt, 2500 de conturi și 10.000 de tranzacții care echivalează cu 2 milioane USD - sumă atinsă în mai puțin de 10 luni de la deschiderea platformei.

“În iarnă spuneam: obiectivul nostru este să aducem BTC la nivelul străzii! Astăzi, prin serviciul BTCXpay, magazine online din România pot încasa de la clienți contravaloarea produselor lor în bitcoin. Iar la rândul lor, magazinele online (persoanele juridice) care doresc, își pot plăti furnizorii rapid și în siguranță cu moneda digitală”, a spus Horea Vușcan, CEO BTC X Change SRL.

Mihai Onosie - moderatorul forumului bitcointalk.org pe România - a subliniat definiția Bitcoin şi transformarea sa din 2009 până în prezent. A adus în lumina reflectoarelor și subiecte precum dezvoltarea numărului mare de portofele virtuale (mai mult de 2 milioane create până la jumătatea anului curent, ultimul milion fiind atins în doar 6 luni - perioada martie-august). A încheiat prin prezentarea tuturor canalelor de comunicare destinate tuturor persoanelor care vor să se informeze despre tot ce înseamnă și implică comunitatea bitcoin în România.

Istvan Miklos - antreprenor - a renunțat la statutul de angajat pentru a oferi servicii bazate pe bitcoin. Istvan ne-a dus în lumea mineritului virtual (explicând cum unele persoane și-au construit calculatoare în frigidere pentru a mina după bitcoin).

“Prin programul de afiliere cu serviciul BTCXchange, clienții sunt răsplătiți, iar afiliații primesc recompensă pe o perioadă nelimitată în timp”, a încheiat Horea Vușcan - CEO BTC X Change SRL.

BTC X Change SRL

BTC X Change SRL

BTCXchange este prima platformă românească de tranzacționare pentru Bitcoin. Platforma a fost lansată în decembrie 2013. Prin intermediul acesteia, atât persoane din România cât și din întreaga lume pot cumpăra sau vinde Bitcoin în condiții maxime de siguranță.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Romanian Software lanseaza versiunea in Cloud a platformei de salarizare si administrare a resurselor umane, colorful.hr, pentru a veni in sprijinul IMM-urilor

“Mai multe studii recente ne arata ca antreprenorii, managerii si specialistii in resurse umane au ajuns sa petreaca prea mult timp pentru a rezolva procesele administrative, cum ar fi salarizarea si administrarea de personal, si au prea putin timp disponibil pentru angajati si pentru problemele lor. Sunt statistici care spun ca, de exemplu, activitatile de salarizare si administra...

Citește tot arrow_forward

84% dintre organizațiile din România ar vrea să știe cine se află în spatele unui atac cibernetic care le-a afectat

Un recent studiu[1] Kaspersky Lab arată o diferență considerabilă între măsurile preventive pe care factorii decidenți din domeniul IT (ITDM), din organizațiile europene, spun că le iau și măsurile efective. Astfel, 83% dintre respondenți sunt de acord că iau măsuri preventive împotriva atacurilor cibernetice, dar numai 41% spun că organizează training-uri pentru angaja...

Citește tot arrow_forward

Centraleyezer – soluția de securitate cibernetică, cu până la 25% mai accesibilă companiilor

Astfel, începând cu data de 11 martie, timp de 2 săptămâni, Centraleyezer le oferă acces companiilor preocupate de securitatea datelor lor la un set de pachete predefinite, la costuri reduse, obiectivul campaniei fiind acela de testare a aplicației la capacitatea sa maximă:99 Euro/lună – pachet Basic, dedicat companiilor foarte mici199 Euro/lună – pachet Consul...

Citește tot arrow_forward