Comunitatea Bitcoin s-a unit la Oradea pentru a descoperi oportunitățile monezii digitale

17 octombrie 2014

Sâmbătă, 11 octombrie, la Hotel Caro din Oradea a avut loc prima întâlnire a împătimiților bitcoin. Principalii “speakeri” și-au exprimat argumentele pro în privința monedei bitcoin realizându-se o sinergie constructivă între generația obișnuită cu moneda clasică și cea digitală.

Comunitatea Bitcoin s-a unit la Oradea pentru a descoperi oportunitățile monezii digitale

Horea Vușcan - CEO BTC X Change SRL - a prezentat în cifre evoluția primei platforme de tranzacționare bitcoin din România. Pe scurt, 2500 de conturi și 10.000 de tranzacții care echivalează cu 2 milioane USD - sumă atinsă în mai puțin de 10 luni de la deschiderea platformei.

“În iarnă spuneam: obiectivul nostru este să aducem BTC la nivelul străzii! Astăzi, prin serviciul BTCXpay, magazine online din România pot încasa de la clienți contravaloarea produselor lor în bitcoin. Iar la rândul lor, magazinele online (persoanele juridice) care doresc, își pot plăti furnizorii rapid și în siguranță cu moneda digitală”, a spus Horea Vușcan, CEO BTC X Change SRL.

Mihai Onosie - moderatorul forumului bitcointalk.org pe România - a subliniat definiția Bitcoin şi transformarea sa din 2009 până în prezent. A adus în lumina reflectoarelor și subiecte precum dezvoltarea numărului mare de portofele virtuale (mai mult de 2 milioane create până la jumătatea anului curent, ultimul milion fiind atins în doar 6 luni - perioada martie-august). A încheiat prin prezentarea tuturor canalelor de comunicare destinate tuturor persoanelor care vor să se informeze despre tot ce înseamnă și implică comunitatea bitcoin în România.

Istvan Miklos - antreprenor - a renunțat la statutul de angajat pentru a oferi servicii bazate pe bitcoin. Istvan ne-a dus în lumea mineritului virtual (explicând cum unele persoane și-au construit calculatoare în frigidere pentru a mina după bitcoin).

“Prin programul de afiliere cu serviciul BTCXchange, clienții sunt răsplătiți, iar afiliații primesc recompensă pe o perioadă nelimitată în timp”, a încheiat Horea Vușcan - CEO BTC X Change SRL.

BTC X Change SRL

BTC X Change SRL

BTCXchange este prima platformă românească de tranzacționare pentru Bitcoin. Platforma a fost lansată în decembrie 2013. Prin intermediul acesteia, atât persoane din România cât și din întreaga lume pot cumpăra sau vinde Bitcoin în condiții maxime de siguranță.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Centraleyezer – soluția de securitate cibernetică, cu până la 25% mai accesibilă companiilor

Cunoscută ca fiind una dintre soluțiile soluțiile software cu eficiență mare în contextul securității organizaționale, Centraleyezer aduce beneficiile sale mai aproape de utilizatorii corporate printr-o campanie dedicată. ...

Citește tot arrow_forward

Peste 900.000 de utilizatori au fost vizați de malware pretinzând a fi jocuri video populare, în decurs de un an

Infractorii cibernetici profită de cererea tot mai mare de jocuri video, distribuind malware prin intermediul unor pretinse copii ale celor mai populare, arată o cercetare Kaspersky. Peste 930.000 de utilizatori au fost vizați de astfel de atacuri, în ultimele 12 luni, între iunie 2018 și începutul lunii iunie 2019. Peste o treime dintre atacuri s-au concentrat pe numai trei ...

Citește tot arrow_forward

Amenințarea pentru spionaj Triout revine mascată într-o aplicație gratuită foarte populară

Specialiștii în securitate informatică de la Bitdefender au depistat reapariția amenințării informatice Triout, specializată în colectarea de informații de pe telefonul mobil – apeluri telefonice, mesaje, fotografii, videoclipuri și coordonate GPS, într-o aplicație populară de VPN pentru Android, descărcată din Google Play de 50 milioane de ori și cu peste un m...

Citește tot arrow_forward