Andre Alpar vine în România pentru a vorbi despre viitorul căutărilor online

25 septembrie 2014

Anul trecut, Google a înregistrat 2,2 trilioane de căutări la nivel global, asta însemnând aproape 6 miliarde de căutări pe zi, ceea ce face influenţa pe care o au motoarele de căutare asupra marketingului digital incontestabilă.

Andre Alpar vine în România pentru a vorbi despre viitorul căutărilor online

Anul trecut, Google a înregistrat 2,2 trilioane de căutări la nivel global, asta însemnând aproape 6 miliarde de căutări pe zi, ceea ce face influenţa pe care o au motoarele de căutare asupra marketingului digital incontestabilă.

 Nevoia de a cunoaşte cele mai noi tehnici aplicate de specialiştii de marketing digital, în campanile lor de success, se resimte din ce în ce mai acut în ultima perioadă. Piaţa extrem de competitivă a momentului exclude posibilitatea unei simple utilizări a metodelor clasice de abordare a consumatorilor.

Subiectul va fi dezbătut la MarkDay, eveniment dedicat markentigului digital care îşi propune să vină în ajutorul specialiştilor de marketing, PR şi comunicare prin prezentarea celor mai noi trenduri ale momentului. În fiecare an, evenimentul reuneşte în Cluj – Napoca speakeri internaţionali, specialişti ai domeniului, care vin pentru a face share de best practices din întreaga lume.

Andre Alpar este unul dintre cei care vor fi prezenţi în data de 31 octombrie, la Grand Hotel Italia 5*, pentru a discuta despre viitorul căutărilor online. Acesta va acoperi cele mai importante 5 trenduri ale procesului de căutare.

Acesta va explica cum căutările şi actul de căutare în sine au schimbat modul în care oamenii interacţionează cu calculatoarele.

Andre este partener al agenţiei germane AKM3, agenţie de marketing online şi SEO, specializată în campanii de link marketing atât pentru ţările din Europa, cât şi din afara acesteia.

Alături de Andre vor susţine workshop-uri în cadrul evenimentului: Luke Brynley – Jones (Founder al Our Social Times) , Ilyan Kovatchev (Founder si Creative Director al ilyan.com) şi Adelina Oprea (Marketing Manager al LaRedoute).

Înregistraţi-vă până în data de 30 septembrie pentru a beneficia de oferta 1+1!

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Phishing-ul cu teme romantice s-a dublat comparativ cu 2018, conform datelor Kaspersky Lab

Phishing-ul este una dintre cele mai populare și mai simple tehnici de inginerie socială. Este un tip de fraudă în care infractorii folosesc înșelăciunea pentru a obține datele de autentificare ale utilizatorilor - de la parole, la numere de card, detalii ale contului bancar și alte informații financiare importante. E-mail-urile și site-urile de phishing sunt făcute să pară...

Citește tot arrow_forward

Romanian Software lanseaza versiunea in Cloud a platformei de salarizare si administrare a resurselor umane, colorful.hr, pentru a veni in sprijinul IMM-urilor

“Mai multe studii recente ne arata ca antreprenorii, managerii si specialistii in resurse umane au ajuns sa petreaca prea mult timp pentru a rezolva procesele administrative, cum ar fi salarizarea si administrarea de personal, si au prea putin timp disponibil pentru angajati si pentru problemele lor. Sunt statistici care spun ca, de exemplu, activitatile de salarizare si administra...

Citește tot arrow_forward

În 2018, România s-a clasat pe locul 8 în topul țărilor cu cel mai mare procent de utilizatori atacați de ransomware-ul mobil

Pe măsură ce lumea devine mai mobilă, rolul smartphone-urilor în afaceri și viața de zi cu zi crește rapid. În replică, infractorii cibernetici acordă mai multă atenție modului în care distribuie programele malware și vectorilor de atac utilizați. Canalele prin care malware-ul este livrat utilizatorilor pentru a le infecta dispozitivele reprezintă o parte importantă...

Citește tot arrow_forward