Aplicația My City Mall intră în 100 Innovators Club Youth Program la Open Innovations Expo 2014

25 Sep 2014

Compania Diosoft anunță că aplicația sa, My City Mall, dezvoltată pentru telefoanele mobile echipate cu sisteme Android, și-a câștigat statutul de membru al 100 Innovators Club Youth Program din cadrul evenimentului Open Innovations Expo, ce va avea loc la Technopolis, Moscova.

Aplicația My City Mall intră în 100 Innovators Club Youth Program la  Open Innovations Expo 2014

Compania Diosoft anunță că aplicația sa, My City Mall, dezvoltată pentru telefoanele mobile echipate cu sisteme Android, și-a câștigat statutul de membru al 100 Innovators Club Youth Program din cadrul evenimentului Open Innovations Expo, ce va avea loc la Technopolis, Moscova, în perioada 13 – 16 octombrie 2014. Aplicația My City Mall a fost inclusă între cele 50 proiecte inovatoare acceptate la nivel internațional din câteva sute de proiecte înscrise, celelalte 50 proiecte fiind rezervate tinerilor dezvoltatori din Rusia.

Open Innovations Expo 2014 se află la cea de-a treia ediție și este o platformă globală creată în scopul de a prezenta produse și tehnologii rusești și internaționale inovatoare, pentru a partaja experiența în realizarea de proiecte de succes inovatoare, și pentru a crea o interacțiune eficientă între expozanți, guvern, mediul de afaceri și instituțiile științifice.

Ediția din anul 2013 a Open Innovations Expo a fost cea mai mare din Rusia și una dintre cele mai mari din întreaga lume găzduind peste 150 evenimente susținute de 4.500 persoane din 47 țări. În jur de 700 purtători de cuvânt au prezentat proiecte inovatoare în domenii ca Medicină, Știință, Educație, Afaceri, Administrație, IT, Robotică în fața a circa 900 jurnaliști ruși și străini acreditați la eveniment. Conform organizatorilor, expoziția a fost vizitată de un număr record de 12.000 persoane.

Prim-miniștri Rusiei, Franței și Finlandei – Dmitry Medvedev, Jean-Marc Ayrault și Jyrki Katainen au participat la lucrările forumului, unde s-au întâlnit cu reprezentați ai comunităților științifice, comerciale și tehnologice, precum și cu participanții programului 100 Innovators Youth. O amplă discuție a avut loc pe această temă în cadrul întâlnirii plenare, unde Primul Ministru al Rusiei, Dmitry Medvedev, a luat cuvântul și a declarat că „guvernul rus a aprobat strategia pentru dezvoltarea inovatoare a Rusiei până în anul 2020”.

La rândul său, Jason Pontin, Redactor-șef al prestigioasei publicații MIT Technology Review și președintele MIT Enterprise Forum a declarat că „Rusia a investit în structura nanotehnologiei mai mult decât Statele Unite și Marea Britanie, ceea ce va deveni unul dintre avantajele Rusiei în viitorul apropiat”.

„Este cea mai importantă recunoaștere internațională de care s-a bucurat aplicația My City Mall de la lansarea survenită la începutul acestui an până în prezent. Ne onorează atât prezența între primele 50 proiecte inovatoare internaționale, cât și faptul de a prezenta prima aplicație românească la un eveniment de o asemenea anvergură. Suntem convinși că Open Innovations Expo 2014 ne va oferi  posibilitatea să punem în practică ideile tehnologice inovatoare pe care le avem în domeniul aplicațiilor mobile” spune Cătălin Rus, Managerul General al Diosoft.

Youth Program of the Open Innovations Forum se desfășoară sub egida Guvernului Federației Ruse și asistența Ministerului pentru Dezvoltare Economică al Federației Ruse, Guvernul Moscovei și alte Instituții de dezvoltare ruse. Anul acesta, țara parteneră a Open Innovations Expo este China, care a delegat 10 reprezentanți care vor prezenta proiecte hi-tech. De asemenea, Primul Ministru al Federației Ruse, Dmitry Medvedev, l-a invitat pe Premierul Republicii China, Li Keqiang, să participe la lucrările Forumului. Premierul chinez a acceptat invitația.

Detalii despre Open Innovations Expo 2014 pe site-ul oficial: http://forinnovations.org/

Despre My City Mall

My City Mall este o aplicație Android concepută să fie utilă şi uşor de folosit, cu scopul de a oferi cât mai multă informaţie, într-un timp cât mai scurt. În My City Mall, sute de magazine sunt împărţite pe categorii. De la amenajări şi decoraţiuni, bijuterii, electronice, modă, cafenele sau cinematografe, până la farmacii, cabinete medicale, spitale, policlinici ori mall-uri, toate pot fi găsite direct în telefonul mobil, cu orar de funcţionare, promoţii şi evenimente. Toate acestea sunt afișate într-un singur loc,

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Cât costă și ce include un magazin online performant?

Cu o creștere estimată la 8 trilioane de dolari până în 2026, industria e-commerce reprezintă un sector semnificativ ce coagulează vânzări rezultate din mai multe domenii de activitate. De aceea, nevoia de a investi...

Citește articolul
Softlead

Aplicația software Vaunt introduce modulul de evaluare gratuită a prețului apartamentelor

VAUNT, platforma de management al vânzărilor dedicată sectorului rezidențial, introduce un nou modul, Client Portal. Prin intermediul acestuia, clienții cumpărători au acces la date în timp real despre valoarea în piață a...

Citește articolul