Aplicația Lumy Recorder este disponibilă acum în Apple Store!

25 februarie 2014

Lumy, prima platformă de usability testing din România, face pași din ce în ce mai siguri spre nevoile companiilor din țară, dar și din străinătate. Testele comandate de acestea vor putea fi realizate instantaneu cu noua aplicație pentru iPhone. Prin intermediul Lumy Recorder,  testerii pot realiza teste video și feedback chiar de pe telefonul lor.

Aplicația Lumy Recorder este disponibilă acum în Apple Store!

Lumy, prima platformă de usability testing din România, face pași din ce în ce mai siguri spre nevoile companiilor din țară, dar și din străinătate. Testele comandate de acestea vor putea fi realizate instantaneu cu noua aplicație pentru iPhone. Prin intermediul Lumy Recorder,  testerii pot realiza teste video și feedback chiar de pe telefonul lor. Aceștia vor câștiga mai multe puncte lumy, iar companiile vor ști cu exactitate, dacă versiunile mobile ale site-urilor lor sunt user-friendly și dacă vor fi apreciate pe piață,  chiar înainte de a le lansa.

Ce este Lumy Recorder?

Lumy Recorder înregistrează acțiunile testerilor, atunci când fac un test de utilitate. Practic, înregistrează sesiuni de testare, în cadrul cărora se captează răspunsul în format text al utilizatorului, al vocii acestuia și al acțiunilor petrecute pe ecranul acestuia. Datele capturate se transmit instantaneu către un server, care le stochează într-o bază de date centralizată.

Lumy Recorder pentru iPhone

Aplicația are menirea de a  facilita realizarea de versiuni mobile ale website-urilor, chiar pe placul utilizatorilor. Cu aplicația Lumy Recorder pentru iOS, testerii înscriși în cadrul platformei vor putea realiza teste de tip feedback și video, iar companiile vor primi o reacție reală pentru versiunile mobile ale website-urilor realizate.

Aplicația Lumy Recorder a fost realizată utilizând limbajele de programare Objective C și C++ și folosind iOS SDK și OpenGL.  O echipă formată din trei dezvoltatori ai companiei REEA a lucrat peste 600 de ore, pentru a duce la bun sfârșit provocarea Lumy Recorder. Cea mai complicată parte din dezvoltarea aplicației a fost realizarea capturii video. SDK-ul nativ nu permite captură video de pe browser, astfel că dezvoltatorii au fost nevoiți să găsească o altă metodă, folosind OpenGL.

Aplicația Lumy Recorder va fi disponibilă în curând și pentru persoanele care folosesc smartphone-uri cu  sistem de operare Android. Este cunoscut deja faptul că, versiunile mobile ale site-urilor cresc traficul și șansele de a vinde online. Asta ne spun tot mai des specialiștii din domeniu. Conform studiului Our Mobile Planet, realizat de Google în mai 2013,  28% din populația țării noastre deține un smartphone, devenind astfel o parte indispensabilă a vieții cotidiene. În plus, 50% din populație accesează internetul zilnic de pe dispozitivele smartphone, iar majoritatea nu iese niciodată din casă fără ele.

Ce este Lumy?

 Lumy Recorder face parte din ansamblul Lumy – prima platforma de usability testing din România. Prin intermediul acesteia, companiile au posibilitatea să afle părerea utilizatorilor pe care îi targetează prin produsele lor web. Testele de utilitate sunt folosite pentru a verifica navigabilitatea website-ului, relevanța conținutului, eficiența design-ului și ușurința cu care clienții pot realiza anumite procese critice în cadrul website-ului și/sau aplicației de Facebook.  Platforma de usability testing -Lumy-  a fost dezvoltată integral, de la concept până la implementare, de Reea.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Phishing-ul cu teme romantice s-a dublat comparativ cu 2018, conform datelor Kaspersky Lab

Phishing-ul este una dintre cele mai populare și mai simple tehnici de inginerie socială. Este un tip de fraudă în care infractorii folosesc înșelăciunea pentru a obține datele de autentificare ale utilizatorilor - de la parole, la numere de card, detalii ale contului bancar și alte informații financiare importante. E-mail-urile și site-urile de phishing sunt făcute să pară...

Citește tot arrow_forward

Interviurile Softlead – De ce este esențială alegerea unei soluții de Securitate pentru compania ta?

Cu o experiență validată de clienți recunoscuți la nivel local și internațional, Sandline (compania care a dezvoltat aplicația Centraleyezer)  este un vector reprezentativ pentru industria securității datelor, anul acesta celebrând 12 ani de existență pe piața de profil. Sandline este o companie de consultanță full-service în domeniul securității, oferin...

Citește tot arrow_forward

Kaspersky Lab securizează tehnologiile bionice pentru persoanele cu dizabilități

Internet of Things nu mai constă doar în smartwatch-uri sau case inteligente, ci include ecosisteme avansate, complexe și din ce în ce mai automatizate, printre care se numără și tehnologiile cibernetice conectate pentru industria medicală. În viitor, astfel de tehnologii nu vor mai fi folosite doar în cazuri extraordinare, ci vor avea rolul de a extinde capacitățil...

Citește tot arrow_forward