Aplicațiile destinate călătoriilor – creștere cu 30% în perioada verii față de sezonul anterior

19 septembrie 2020

Conform datelor publicate de App Annie, aplicațiile destinate rezervărilor de călătorii online au înregistrat în această vară o creștere cu doar 30% față de primul trimestru al anului. Creștrea este una extrem de timidă având în vedere comparația dintre cele două perioade.

Aplicațiile destinate călătoriilor – creștere cu 30% în perioada verii față de sezonul anterior

Google Maps, Booking.com și Airbnb au ocupat primele 3 locuri în clasamentul platformelor de informare și dedicate rezervărilor vacanțelor.

5 statistici-cheie despre turism și despre rezervările online:

  • Piața rezervărilor online era estimată la peste 817 miliarde de dolari în 2020. Va fi extrem de interesantă evaluarea înregistrată la finalul anului, în contextul pandemiei și al scăderilor masive ale industriei.
  • 70% dintre turiști își rezervă călătoriile de pe device-urile mobile (smartphone).
  • 72% dintre rezervările online, efectuate de pe smartphone-uri, au la bază căutări de oferte last minute în motoarele de căutare.
  • 3 milioane de rezervări online se fac anual, la nivel global.
  • 33% dintre turiști au apelat măcar o dată la asistenți virtuali pentru a finaliza o rezervare online sau pentru a solicita informații suplimentare cu privire la o rezervare.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Mirro, aplicația dezvoltată de Zitec care crește performanța echipelor, se lansează internațional pe platforma Product Hunt

Zitec, lider pe piața de IT & digital marketing din România, anunță lansarea la nivel internațional a Mirro.io, aplicație completă de management al performanței resurselor umane și cel de-al doilea produs propriu al companiei, prin listarea pe Product Hunt, una dintre cele mai mari platforme internaționale de resurse pentru industria IT. ...

Citește tot arrow_forward

Costurile Ascunse ale Managementului Manual al Contractelor

Știai că automatizarea managementului contractelor îți poate crește profitabilitatea anuală cu până la 9%?

Citește tot arrow_forward

Procesul de achiziții îmbunătățit datorită adoptării sistemului modern, DocuWare

Una dintre cele mai mari companii din domeniul construcțiilor de mașini și unelte a decis, încă din 2015, să folosească sistemul modern de management al documentelor în Cloud, DocuWare.

Citește tot arrow_forward