Aplicațiile destinate călătoriilor – creștere cu 30% în perioada verii față de sezonul anterior

19 septembrie 2020

Conform datelor publicate de App Annie, aplicațiile destinate rezervărilor de călătorii online au înregistrat în această vară o creștere cu doar 30% față de primul trimestru al anului. Creștrea este una extrem de timidă având în vedere comparația dintre cele două perioade.

Aplicațiile destinate călătoriilor – creștere cu 30% în perioada verii față de sezonul anterior

Google Maps, Booking.com și Airbnb au ocupat primele 3 locuri în clasamentul platformelor de informare și dedicate rezervărilor vacanțelor.

5 statistici-cheie despre turism și despre rezervările online:

  • Piața rezervărilor online era estimată la peste 817 miliarde de dolari în 2020. Va fi extrem de interesantă evaluarea înregistrată la finalul anului, în contextul pandemiei și al scăderilor masive ale industriei.
  • 70% dintre turiști își rezervă călătoriile de pe device-urile mobile (smartphone).
  • 72% dintre rezervările online, efectuate de pe smartphone-uri, au la bază căutări de oferte last minute în motoarele de căutare.
  • 3 milioane de rezervări online se fac anual, la nivel global.
  • 33% dintre turiști au apelat măcar o dată la asistenți virtuali pentru a finaliza o rezervare online sau pentru a solicita informații suplimentare cu privire la o rezervare.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Dezvoltatorii amenințărilor GandCrab se pregătesc să închidă afacerea. Bitdefender oferă al patrulea decriptor gratuit victimelor

Amenințarea ransomware cu cea mai mare cotă de piață din lume, de peste 50%, primește o nouă lovitură prin colaborarea solidă dintre autorități și industria de securitate informatică.

Citește tot arrow_forward

La ce riscuri de securitate pot expune companiile angajații care muncesc de acasă în perioada pandemiei coronavirus. Recomandările Bitdefender

Specialiștii în securitate informatică de la Bitdefender au trasat o serie de recomandări menite să asigure că munca de acasă a angajaților care lucrează pe calculator se desfășoară fără probleme de securitate pentru companiile angajatoare.

Citește tot arrow_forward

Top 5 aplicații software pentru administrația publică

Conform DESI (The Digital Economy and Society Index), gradul mediu de digitalizare al primăriilor din România este de doar 32.3%, dar sunt sectoare publice care în care aplicațiile software și tehnologia nu au fost prioritizate până în acest moment.

Citește tot arrow_forward