Aplicațiile mobile pentru fitness – un nou trend, ca efect al perioadei pandemice

15 mai 2020

Conform celor mai noi date publicate de BusinessOfApps, aproape jumătate dintre utilizatorii aplicațiilor mobile consideră că își pot îndeplini mai ușor obiectivele dedicate activității fizice cu ajutorul device-urilor mobile și, desigur, al aplicațiilor dedicate.

Aplicațiile mobile pentru fitness – un nou trend, ca efect al perioadei pandemice

Astfel, compania AdColony a lansat rezultatele unui studiu de piață ce a avut la bază 600 de respondenți, cu vârste cuprinse între 14 și 75 de ani, iar 45% dintre ei se află în target-ul aplicațiilor de fitness sau yoga.

Mai mult decât atât, un total de 54% dintre respondenți afirmă că folosesc un smartphone pentru a controla mai bine activitatea, în timp ce 26% simt că smartwatch-urile le îndeplinesc nevoile pe deplin.

Pentru pasionații de activitate fizică, o singură aplicație nu este de ajuns, așadar peste 80% dintre participanții la studiu au descărcat între una si trei aplicații de profil, dar doar 26% ar plăti un abonament lunar pentru a beneficia de conținutul oferit.

În topul preferințelor, utilizatorii folosesc MyFitnessPal, Fitbit și Samsung Health.

Cu siguranță, autoizolarea din perioada pandemiei cu Covid-19 și imposibilitatea de a păstra obiceiurile sănătoase din afara locuinței au îndemnat la o adaptarea a sălilor de sport, a instructorilor personali, dar și a oamenilor de rând, care au simțit nevoia să-și umple timpul liber și să-și păstreze cât mai mult din rutina anterioară.

 

Ai nevoie de o aplicație software? Completează formularul de mai jos sau trimite un e-mail pe adresa [email protected]

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Zitec oferă acces gratuit la Mirro, soluția sa de creștere a performanței echipei

Zitec, lider pe piața de IT & digital marketing din România, recunoscut ca unul dintre cei mai apreciați angajatori din România, anunță că le va oferi companiilor doritoare, timp de trei luni, acces gratuit la aplicația Mirro, prima soluție completă de performance management din țară. În contextul în care din ce în ce mai mulți angajați sunt nevoiți s...

Citește tot arrow_forward

Mirro, aplicația dezvoltată de Zitec care crește performanța echipelor, se lansează internațional pe platforma Product Hunt

Zitec, lider pe piața de IT & digital marketing din România, anunță lansarea la nivel internațional a Mirro.io, aplicație completă de management al performanței resurselor umane și cel de-al doilea produs propriu al companiei, prin listarea pe Product Hunt, una dintre cele mai mari platforme internaționale de resurse pentru industria IT. ...

Citește tot arrow_forward

Susţineţi performanţa în business cu ajutorul sistemului ERP – Winline

Pe la jumătatea anului trecut, Institutul Naţional de Statistică a făcut publică o analiză foarte relevantă pentru mediul local de afaceri. Companiile romaneşti din Top 1000 au reuşit să genereze venituri medii mai mari cu +8% deşi au înregistrat o scădere cu 14% a numărului de angajaţi.

Citește tot arrow_forward