Aplicațiile mobile pentru fitness – un nou trend, ca efect al perioadei pandemice

15 mai 2020

Conform celor mai noi date publicate de BusinessOfApps, aproape jumătate dintre utilizatorii aplicațiilor mobile consideră că își pot îndeplini mai ușor obiectivele dedicate activității fizice cu ajutorul device-urilor mobile și, desigur, al aplicațiilor dedicate.

Aplicațiile mobile pentru fitness – un nou trend, ca efect al perioadei pandemice

Astfel, compania AdColony a lansat rezultatele unui studiu de piață ce a avut la bază 600 de respondenți, cu vârste cuprinse între 14 și 75 de ani, iar 45% dintre ei se află în target-ul aplicațiilor de fitness sau yoga.

Mai mult decât atât, un total de 54% dintre respondenți afirmă că folosesc un smartphone pentru a controla mai bine activitatea, în timp ce 26% simt că smartwatch-urile le îndeplinesc nevoile pe deplin.

Pentru pasionații de activitate fizică, o singură aplicație nu este de ajuns, așadar peste 80% dintre participanții la studiu au descărcat între una si trei aplicații de profil, dar doar 26% ar plăti un abonament lunar pentru a beneficia de conținutul oferit.

În topul preferințelor, utilizatorii folosesc MyFitnessPal, Fitbit și Samsung Health.

Cu siguranță, autoizolarea din perioada pandemiei cu Covid-19 și imposibilitatea de a păstra obiceiurile sănătoase din afara locuinței au îndemnat la o adaptarea a sălilor de sport, a instructorilor personali, dar și a oamenilor de rând, care au simțit nevoia să-și umple timpul liber și să-și păstreze cât mai mult din rutina anterioară.

 

Ai nevoie de o aplicație software? Completează formularul de mai jos sau trimite un e-mail pe adresa [email protected]

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Safetech Innovations lansează iSAM, prima soluție de securitate informatică dezvoltată in-house, în urma unei investiții de jumătate de milion de euro

Safetech Innovations, lider în sectorul securității cibernetice pe piața românească, lansează primul său produs de securitate informatică – iSAM (Information Security Automation Manager), o soluție pentru automatizarea procesului de management al securității informației în cadrul organizațiilor. 

Citește tot arrow_forward

Bitdefender a deschis la Târgu Mureș al cincilea birou din România

Producătorul de soluții de securitate cibernetică Bitdefender a deschis un nou birou la Târgu Mureș, al cincilea din România al companiei, pe lângă cele din București, Cluj-Napoca, Iași și Timișoara....

Citește tot arrow_forward

5 aplicații software ERP pentru companii medii

Aplicațiile software de tip ERP care pot fi implementate cu succes și accesibile companiilor mici, totodată, din punctul de vedere al costurilor, sunt cele care promit eficiența proceselor organizaționale pentru departamentele financiare, precum și o acuratețe a cifrelor unitare ale business-ului....

Citește tot arrow_forward