Aplicațiile mobile pentru fitness – un nou trend, ca efect al perioadei pandemice

15 mai 2020

Conform celor mai noi date publicate de BusinessOfApps, aproape jumătate dintre utilizatorii aplicațiilor mobile consideră că își pot îndeplini mai ușor obiectivele dedicate activității fizice cu ajutorul device-urilor mobile și, desigur, al aplicațiilor dedicate.

Aplicațiile mobile pentru fitness – un nou trend, ca efect al perioadei pandemice

Astfel, compania AdColony a lansat rezultatele unui studiu de piață ce a avut la bază 600 de respondenți, cu vârste cuprinse între 14 și 75 de ani, iar 45% dintre ei se află în target-ul aplicațiilor de fitness sau yoga.

Mai mult decât atât, un total de 54% dintre respondenți afirmă că folosesc un smartphone pentru a controla mai bine activitatea, în timp ce 26% simt că smartwatch-urile le îndeplinesc nevoile pe deplin.

Pentru pasionații de activitate fizică, o singură aplicație nu este de ajuns, așadar peste 80% dintre participanții la studiu au descărcat între una si trei aplicații de profil, dar doar 26% ar plăti un abonament lunar pentru a beneficia de conținutul oferit.

În topul preferințelor, utilizatorii folosesc MyFitnessPal, Fitbit și Samsung Health.

Cu siguranță, autoizolarea din perioada pandemiei cu Covid-19 și imposibilitatea de a păstra obiceiurile sănătoase din afara locuinței au îndemnat la o adaptarea a sălilor de sport, a instructorilor personali, dar și a oamenilor de rând, care au simțit nevoia să-și umple timpul liber și să-și păstreze cât mai mult din rutina anterioară.

 

Ai nevoie de o aplicație software? Completează formularul de mai jos sau trimite un e-mail pe adresa [email protected]

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Vulnerabilități severe în camere de supraveghere permit controlul acestora de către atacatori

Explozia numărului de dispozitive inteligente poate aduce în casele utilizatorilor gadgeturi cu probleme severe de securitate informatică. Specialiștii de la Bitdefender au identificat recent o serie de vulnerabilități în camera de supraveghere Guardzilla, un model extrem de popular pe piață și vândut la un preț convenabil, folosit pentru monitorizarea locuinței. Caren...

Citește tot arrow_forward

SAP Business One 10. Lista completă a noilor funcţionalităţi

SAP Business One 10, cea mai nouă versiune a suitei de management SAP pentru companiile mari şi mijlocii, este acum disponibilă atât pentru upgrade cât şi pentru proiecte noi. SAP aduce constant îmbunătățiri soluţiilor de business, însă, în cazul SAP Business One versiunea 10, saltul este mai mare decât de obicei. ...

Citește tot arrow_forward

Buget 2021! Provocări, soluții, decizii corecte

Indiferent de metoda de abordare utilizată, prognozarea și stabilirea bugetului unei companii pentru exercițiul financiar 2021 este una dintre cele mai provocatoare sarcini în aceste zile. Bineînțeles, nimeni nu poate afirma, că până acum acest lucru a fost o joacă, însă în contextul evenimentelor anului 2020, multe dintre companii s-au văzut în situaț...

Citește tot arrow_forward