DSV lansează o soluție e-commerce pentru companiile medii

15 mai 2020

DSV lansează e-commerce Solutions, un nou serviciu dedicate companiilor de dimensiuni medii ce integrează întreaga suită de soluții logistice de care un magazin online are nevoie – depozitare, automatizare, soluții IT și de fulfillment – în depozite scalabile, cu mai mulți utilizatori.

DSV lansează o soluție e-commerce pentru companiile medii

Pornind de la gama de servicii dedicate segmentului ecommerce pe care DSV le are deja în portofoliu, furnizorul de servicii adaugă noi funcționalități pentru companiile medii care servesc direct clienții finali. e-commerce Solutions combină un proces de depozitare standardizat, concepte de automatizare și picking de pe raft, integrare a sistemelor IT și implementare într-un serviciu optimizat.

“Frumusețea DSV e-Commerce Solution rezidă în faptul că oferă o suită optimizată de servicii ce oferă clienților vizibilitate și control asupra operațiunilor, nivelului stocurilor și livrărilor last mile către clienții lor finali” a explicat Hugo van Daal, Director e-Commerce al diviziei Solutions a DSV. “De-a lungul anilor am remarcat o creștere dramatică a numărului de comenzi expediate direct către clienții finali. Tot mai mulți expeditori cer soluții integrate, iar DSV, unul dintre cei mai mari furnizori globali de transport și logistică, are capabilitățile necesare pentru a le oferi.”

DSV operează în prezent numeroase centre de distribuție pentru e-commerce în Europa, America de Nord și Asia pentru companii importante din zona de bunuri de larg consum, iar noul serviciu, e-Commerce Solutions extinde aceste capabilități din sfera de depozite dedicate unui singur client către cele cu mai mulți utilizatori, oferindu-le clienților mai multă flexibilitate și timpi de implementare reduși semnificativ.

Operatorul logistic se așteaptă la o creștere de două cifre pentru acest serviciu și estimează că astfel de comenzi reduse ca și volum vor continua și în viitorii ani.

 

Aplicații software recomandate

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Ai un magazin online? Afla cum să-l pregătești pentru competiția GPeC

Înscrierile în cea mai mare competiție a magazinelor online din România se apropie de final. Tu ai reușit să-ți înscrii magazinul online?

Citește tot arrow_forward

2Checkout: Ce tendințe în eCommerce aduce anul 2020?

Magazinele online trebuie să își concentreze atenția pe experiența pe care o oferă cumpărătorilor, pe tehnologie și personalizarea serviciilor

Citește tot arrow_forward

GPeC SUMMIT și iSense Solutions dezvăluie primele rezultate ale studiului privind piața de comerț electronic din România

În 2019, proporția celor care au vizitat magazine online a crescut cu 10% (5 puncte procentuale) față de 2018

Citește tot arrow_forward