[GADGET] Apple anunță cele mai noi gadget-uri și actualizări de soft

22 martie 2016

Apple a organizat seara trecută evenimentul intitulat ,,Let Us Loop You In”,  eveniment ce a avut loc la sediul Apple din Cupertino, California.

[GADGET] Apple anunță cele mai noi gadget-uri și actualizări de soft

Apple a organizat seara trecută evenimentul intitulat ,,Let Us Loop You In”,  eveniment ce a avut loc la sediul Apple din Cupertino, California. 

Evenimentul s-a deschis cu o prezentare video a istoriei de 40 de ani a companiei Apple. Compania anunță că 93% din facilitățile Apple utilizează energie regenerabilă, iar obiectivul ei este să atingă pragul de 100% pentru operațiunile din întreaga lume.

            Agenda evenimentului, anunțată anterior, promitea noutăți legate de apariția unui nou produs, iPhone SE (Special Edition) de 4 inch, destinat celor care preferă telefoanele de dimensiuni reduse, iPad de 9.7 inch și o serie de update-uri pentru linia de ceasuri Apple. Compania anunța și câteva update-uri pentru sistemele de operare, precum  și testarea iOS 9.3, OS X 10.11.4, TV OS 9.2 și watch OS 2.2.

            Iată câteva dintre noutățile prezentate de Apple la evenimentul dn 21 martie:

  • iPhone SE (Special Edition) cu ecran de 4 inch și la un preț mai avantajos. Noul iPhone SE vine cu îmbunătățiri pentru camera foto și baterie. Funcționează la același nivel ca iPhone 6s și are de două ori viteza iPhone 5.
  • iPad Pro de 9.7 inch. Cu această variantă, Apple completează seria de 3 variante de mărimi disponibile pentru iPad. Acest produs vine cu îmbunătățiri precum: senzori de lumină, ce măsoară temperatura luminii ambientale, ajustând display-ul. Apple își propune prin acest produs să înlocuiască computerul.
  • Ceasuri Apple: prețul unui ceas marca Apple pornește de la 299$. Apple Watch apare într-o variantă sport, cu curea din piele, disponibil pe mai multe culori.
  • CareKit, open-source, disponibil pe iPhone, dedicat dezvoltatorilor de aplicații software.

Alte modificări anunțate de Apple:

  • Apple TV
  • iOS 9.3
  • 100 vehicule CarPlay disponibile
  • Creionul Apple și tastatura smart
  • 5MP pentru camera HD FaceTime

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Doriţi mai mult capital de lucru? Optimizaţi stocurile cu Mesonic Winline

Asigurarea capitalului de lucru devine principala preocupare pentru mulţi antreprenori în contextul crizei generate de Covid-19. Atât Guvernul României cât şi Comisia europeană au anunţat o serie de măsuri prin care companiile mici şi mijlocii ar putea primi primi credite bancare și capital de lucru, însă aceste instrumente financiare reprezintă o perspectiv...

Citește tot arrow_forward

Susţineţi performanţa în business cu ajutorul sistemului ERP – Winline

Pe la jumătatea anului trecut, Institutul Naţional de Statistică a făcut publică o analiză foarte relevantă pentru mediul local de afaceri. Companiile romaneşti din Top 1000 au reuşit să genereze venituri medii mai mari cu +8% deşi au înregistrat o scădere cu 14% a numărului de angajaţi.

Citește tot arrow_forward

Monitorizarea fermelor direct de pe telefon - control mai bun cu ajutorul tehnologiei

Inovația tehnologică este motorul din spatele agriculturii de precizie

Citește tot arrow_forward