[GADGET] Apple anunță cele mai noi gadget-uri și actualizări de soft

22 martie 2016

Apple a organizat seara trecută evenimentul intitulat ,,Let Us Loop You In”,  eveniment ce a avut loc la sediul Apple din Cupertino, California.

[GADGET] Apple anunță cele mai noi gadget-uri și actualizări de soft

Apple a organizat seara trecută evenimentul intitulat ,,Let Us Loop You In”,  eveniment ce a avut loc la sediul Apple din Cupertino, California. 

Evenimentul s-a deschis cu o prezentare video a istoriei de 40 de ani a companiei Apple. Compania anunță că 93% din facilitățile Apple utilizează energie regenerabilă, iar obiectivul ei este să atingă pragul de 100% pentru operațiunile din întreaga lume.

            Agenda evenimentului, anunțată anterior, promitea noutăți legate de apariția unui nou produs, iPhone SE (Special Edition) de 4 inch, destinat celor care preferă telefoanele de dimensiuni reduse, iPad de 9.7 inch și o serie de update-uri pentru linia de ceasuri Apple. Compania anunța și câteva update-uri pentru sistemele de operare, precum  și testarea iOS 9.3, OS X 10.11.4, TV OS 9.2 și watch OS 2.2.

            Iată câteva dintre noutățile prezentate de Apple la evenimentul dn 21 martie:

  • iPhone SE (Special Edition) cu ecran de 4 inch și la un preț mai avantajos. Noul iPhone SE vine cu îmbunătățiri pentru camera foto și baterie. Funcționează la același nivel ca iPhone 6s și are de două ori viteza iPhone 5.
  • iPad Pro de 9.7 inch. Cu această variantă, Apple completează seria de 3 variante de mărimi disponibile pentru iPad. Acest produs vine cu îmbunătățiri precum: senzori de lumină, ce măsoară temperatura luminii ambientale, ajustând display-ul. Apple își propune prin acest produs să înlocuiască computerul.
  • Ceasuri Apple: prețul unui ceas marca Apple pornește de la 299$. Apple Watch apare într-o variantă sport, cu curea din piele, disponibil pe mai multe culori.
  • CareKit, open-source, disponibil pe iPhone, dedicat dezvoltatorilor de aplicații software.

Alte modificări anunțate de Apple:

  • Apple TV
  • iOS 9.3
  • 100 vehicule CarPlay disponibile
  • Creionul Apple și tastatura smart
  • 5MP pentru camera HD FaceTime

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

România, cea mai afectată țară din lume de amenințarea informatică a momentului

Scranos sustrage toate parolele și informațiile bancare ale victimelor și le compromite activitatea pe rețelele de socializare

Citește tot arrow_forward

Cât costă o aplicație software CRM și ce beneficii aduce unei companii?

Predicții, trenduri și idei de transformare digitală pentru următorii 2 ani

Citește tot arrow_forward

Beneficiile tehnologiei Business Intelligence pentru companii

Business Intelligence (BI) este o platformă smart de grafice interactive, instrumente de analiză a datelor și rapoarte intuitive concepute pentru colectarea informațiilor, analiza activității și gestionarea datelor aferente operațiunilor de afaceri în timp real.

Citește tot arrow_forward