Asos introduce tehnologii de realitate augmentată pentru a ajuta clienții să identifice măsura corectă a hainelor

20 ianuarie 2020

Trenduri în e-commerce la nivel global

Asos introduce tehnologii de realitate augmentată pentru a ajuta clienții să identifice măsura corectă a hainelor

Cunoscut ca fiind unul dintre cei mai importanți jucători online din industria de retail globală, Asos anunță testarea unui instrument cu ajutorul cărora clienții să identifice facil ce tip de model de haine ar fi potrivite în funcție de specificul corpului lor.

See My Fit le permite cumpărătorilor să vizualizeze un produs vestimentar pe un model care are aceleași coordonate ca ale clientului (înălțime, statură, greutate etc.), pentru a stabili dacă li s-ar potrivi și lor. Strategia implementării unei astfel de funcționalități are în vedere scăderea retururilor și creșterea valorii coșurilor de cumpărături online.

Modulul See My Fit este dezvoltat în parteneriat cu o companie israeliană, Zeekit, specializată în aplicații de tip Augmented Reality (AR). De-a lungul timpului, Asos a investit constant în module și funcționalități care să susțină experiența achiziției online.

 

 

Aplicații software recomandate

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Retailerul online AnveloSHOP.ro isi proceseaza comenzile cu sistemele informatice de la Senior Software

AnveloSHOP.ro, un retailer online de top de pe piata anvelopelor si jantelor din Romania, si-a imbunatatit intreaga activitate multumita solutiilor informatice de la Senior Software.

Citește tot arrow_forward

România, locul 1 la Campionatul European de Securitate Cibernetică (ECSC) 2019

Reprezentativa României s-a clasat pe locul 1 la Campionatul European de Securitate Cibernetică (ECSC) 2019, podiumul fiind completat de Italia (locul II) şi Austria (locul III). Cea de-a şasea ediţie ECSC, organizată în premieră de ţara noastră, a reunit echipe din 20 de state, formate din tineri elevi şi studenţi pasionaţi de cybersecurity care s-au luptat pentru marele tr...

Citește tot arrow_forward

Noul site MagiCAMP.ro, dezvoltat pro bono de Zitec

Zitec, lider pe piața de IT din România, specializat în dezvoltarea de soluții, servicii și produse tehnologice personalizate, a dezvoltat pro bono noul site MagiCAMP.ro, pentru accesibilitate crescută, noi funcţionalităţi şi siguranţă sporită.

Citește tot arrow_forward