Asos introduce tehnologii de realitate augmentată pentru a ajuta clienții să identifice măsura corectă a hainelor

20 ianuarie 2020

Trenduri în e-commerce la nivel global

Asos introduce tehnologii de realitate augmentată pentru a ajuta clienții să identifice măsura corectă a hainelor

Cunoscut ca fiind unul dintre cei mai importanți jucători online din industria de retail globală, Asos anunță testarea unui instrument cu ajutorul cărora clienții să identifice facil ce tip de model de haine ar fi potrivite în funcție de specificul corpului lor.

See My Fit le permite cumpărătorilor să vizualizeze un produs vestimentar pe un model care are aceleași coordonate ca ale clientului (înălțime, statură, greutate etc.), pentru a stabili dacă li s-ar potrivi și lor. Strategia implementării unei astfel de funcționalități are în vedere scăderea retururilor și creșterea valorii coșurilor de cumpărături online.

Modulul See My Fit este dezvoltat în parteneriat cu o companie israeliană, Zeekit, specializată în aplicații de tip Augmented Reality (AR). De-a lungul timpului, Asos a investit constant în module și funcționalități care să susțină experiența achiziției online.

 

 

Aplicații software recomandate

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Biroul Senior Software din Cluj aniverseaza 5 ani de activitate

Din 2014, Senior Software este mai aproape de companiile din vestul, nordul si centrul Romaniei. Furnizorul de solutii software aniverseaza 5 ani de la deschiderea punctului de lucru zonal din Cluj, oferind clientilor un pachet complet de sisteme software si hardware pentru automatizarea activitatii.

Citește tot arrow_forward

Ultimele zile de înscrieri Early Bird cu discount-uri cuprinse între 40 și 70 EUR la GPeC SUMMIT Online

Pe 23 octombrie expiră oferta Early Bird care aduce discount-uri semnificative, cuprinse între 40 și 70 de euro, pentru înscrierea la GPeC SUMMIT Online.

Citește tot arrow_forward

Risky Business și Universitatea Babeș-Bolyai lansează primul accelerator dedicat transferului tehnologic din România

Risky Business şi Universitatea Babeș-Bolyai anunță lansarea Flux Labs, un Accelerator pentru Transfer Tehnologic, fondat cu scopul de a conecta echipe de cercetare cu potenţial ridicat şi colaboratori din industrie. Principalul obiectiv al acceleratorului este să transfere rezultatele proiectelor de cercetare din universitate în mediul economic.

Citește tot arrow_forward