Asseco SEE a obținut statutul de partener Windows Azure Circle

07 martie 2014

Asseco SEE România a fost selectată pentru a se alătura programului pentru parteneri Windows Azure Circle Partner, un grup de organizaţii de parteneri Microsoft specializaţi, care oferă servicii de planificare a implementării pentru organizaţiile care doresc să treacă la cloud computing utilizând Windows Azure.

Asseco SEE a obținut statutul de partener Windows Azure Circle

Asseco SEE România a fost selectată pentru a se alătura programului pentru parteneri Windows Azure Circle Partner, un grup de organizaţii de parteneri Microsoft specializaţi, care oferă servicii de planificare a implementării pentru organizaţiile care doresc să treacă la cloud computing utilizând Windows Azure.

Asseco SEE România este o companie care funcționează din anul 2007,  când grupul polonez Asseco a început un proces de achiziții și fuziuni ale unor companii locale (Net Consulting, FIBA Software și Probass). Compania este unul din cei mai importanți furnizori de soluții și  servicii IT integrate, precum și dezvoltator de aplicații pentru sectorul bancar din România. Are aproape 200 de angajați și a înregistrat constant rezultate financiare pozitive.

Asseco SEE România este o componentă a grupului regional Asseco South Eastern Europe (parte a grupului polonez Asseco), din care fac parte entități de business din 12 țări din zona Balcanilor.

Parteneriatul cu Windows Azure se înscrie în strategia Asseco SEE România de a putea oferi clienților săi o  gamă cât mai largă de soluții care să răspundă celor mai complexe necesități informatice ale beneficiarilor săi, între care asigurarea unor soluții de cloud computing reprezintă o componentă importantăde dezvoltare a companiei.

„Faptul că am fost selectaţi de Microsoft ca membru Windows Azure Circle demonstrează angajamentul pe care ni l-am luat pentru a dezvolta soluţii bazate pe platforma Windows Azure, precum şi încrederea noastră în tehnologiile cloud publice”, a afirmat Daniela Scarlat, Software Sales Manager, Asseco SEE România.

„Recunoaşterea ca partener în cadrul Windows Azure Circle Program demonstrează capacitatea Asseco SEE de a furniza soluţii cloud publice care vin în întâmpinarea provocărilor de astăzi ale firmelor”, a declarat Phil Sorgen, Vicepreşedinte, Worldwide Partner Group, Microsoft Corp. „Prin alăturarea la Windows Azure Circle, Asseco SEE şi-a demonstrat cunoştinţele în ceea ce priveşte tehnologiile cloud Microsoft şi eforturile continue pentru succes în viitorul soluţiilor cloud publice.”

Microsoft Partner Network ajută partenerii să-şi solidifice abilităţile, pentru a-şi demonstrapoziţia de top pe piaţa celor mai noi tehnologii, pentru o mai bună satisfacţie a clienţilor şi, reunind peste 640.000 de parteneri Microsoft, pentru a intra cu uşurinţă în contact cu una dintre cele mai active şi diversificate reţele din lume.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

SAP lansează 10 funcționalități noi de Experience Management (XM)

La trei luni de la finalizarea achiziției companiei Qualtrics, SAP lansează zece funcționalități noi, care combină datele referitoare la experiență (X-data) cu cele operaționale (O-data), pentru măsurarea și îmbunătățirea celor patru piloni cheie în experiențele de business: client, angajat, produs și brand. Introducerea acestui sistem stabilește un nou standard î...

Citește tot arrow_forward

Românii au făcut cumpărături online în valoare de peste 3,5 miliarde de euro în 2018, cu 30% mai mult decât în 2017 | Raportul Pieței de E-Commerce GPeC 2018

Conform statisticilor și estimărilor GPeC împreună cu principalii jucători din piața românească de e-commerce (sursele sunt menționate la finalul raportului), valoarea cumpărăturilor online a depășit pragul de 3,5 miliarde de euro în 2018, cu aprox. 30% mai mult decât în 2017, când s-au înregistrat 2,8 miliarde de euro....

Citește tot arrow_forward

Particularitățile unui WMS dedicat industriei de distribuție

Succesul companiilor de distribuție depinde de acuratetea și eficiența informațiilor de care dispune managementul, de controlul costurilor și satisfacția clienților. Permanenta presiune impusă de clienți impun implementarea și utilizarea unui sistem de management în cadrul depozitelor, care să permită automatizarea proceselor de efectuare a operațiunilor de recepție, livrare ș...

Citește tot arrow_forward