Asseco SEE România, Partener Gold la a treia ediție a Microsoft Summit

29 octombrie 2015

Asseco SEE, unul din cei mai mari integratori de soluții IT din România, se alătură ca Partener Gold evenimentului Microsoft Summit 2015, organizat în perioada 4-5 noiembrie la Palatul Parlamentului din București.

Asseco SEE România, Partener Gold  la a treia ediție a Microsoft Summit

Asseco SEE, unul din cei mai mari integratori de soluții IT din România, se alătură ca Partener Gold evenimentului Microsoft Summit 2015, organizat în perioada 4-5 noiembrie la Palatul Parlamentului din București.

Microsoft Summit, cel mai mare eveniment de business și tehnologie organizat de subsidiara companiei americane pe piața din România, va aduce în centrul atenției participanților de anul acesta subiecte precum mobilitatea și cloudul. Speakerii evenimentului vor fi Kostas Loukas, directorul general al Microsoft România, Don Grantham, președintele Microsoft pentru Europa Centrală și de Est, alături de alți 50 de specialiști invitați din România și străinătate.  

„Participarea Asseco SEE în calitate de Gold Partner la Microsoft Summit 2015 certifică încă o dată angajamentul nostru față de relația de parteneriat cu Microsoft și în egală măsură față de clienții noștri. Anul acesta, la standul Asseco vor putea fi testate unele dintre cele mai noi soluții Microsoft, precum Operations Manager Suite (soluţie de monitorizare a aplicațiilor), sau Power BI (serviciul cloud de business analytics al celor de la Microsoft). În plus, plecând de la experiența acumulată de noi în cadrul proiectelor derulate, am pregătit o serie de scenarii bazate pe platforma Microsoft Azure. Pe tot parcursul evenimentului, echipa noastră va fi prezentă la stand pentru a răspunde tuturor întrebărilor legate de tehnologia Microsoft”, afirmă Daniela Scarlat, Software Sales  Manager în cadrul Asseco SEE România.

În România, Asseco SEE deține statutul de Microsoft Licensing Solutions Partner (cunoscut anterior ca Large Account Reseller) și are o serie importantă de competențe obținute la nivel local: Gold Cloud Platform, Gold Cloud Productivity, Gold Software Asset Management, Gold Volume Licensing, Gold Data Center, Silver Data Platform, Silver Communications, Silver Messaging.

De asemenea, compania a fost recent reconfirmată de către Microsoft în topul partenerilor săi, prin atribuirea statutului de Best Performance in Enterprise Segment – ce vizează promovarea tehnologiei Microsoft în sectorul companiilor mari, de tip enterprise și Best Performance in New Enterprise Agreements – pentru cele mai multe contracte noi deschise, de tip Enterprise Agreement. Distincțiile acordate vin ca o recunoaștere a rezultatelor obținute de Partener pe parcursul anului fiscal Microsoft 2015 (iulie 2014 – iunie 2015).

Organizatorii ediției de anul acesta a Microsoft Summit estimează un număr de peste 1.200 de participanți pe perioada celor două zile, cu 11 sesiuni dedicate reprezentanților mediului de business, 17 sesiuni de tehnologie pentru dezvoltatorii de aplicații software și 23 de sesiuni dedicate specialiștilor IT.

Asseco SEE (România) este una dintre cele mai mari companii integratoare și furnizoare de sisteme, soluții și servicii IT din țară, precum și dezvoltatoare de aplicații software dedicate domeniului bancar. Asseco South Eastern Europe din care face parte, este cunoscut de asemenea ca unul dintre cele mai mari grupuri de companii IT din zona de producție și implementare a propriilor soluții și servicii software în regiunea de sud-est a Europei și Turcia. Mai mult de 10 bănci din cele 15 cele mai mari din această parte a Europei sunt deja clienți ai Asseco SEE. Cu sediul în Polonia, Asseco SEE este deținută de Grupul Internațional Asseco cu operațiuni în mai multe țări europene, Statele Unite ale Americii dar și Israel, Japonia și Canada. Companiile Grupului Asseco sunt listate la Bursa de Valori din Varșovia, Tel Aviv Stock Exchange, precum și NASDAQ Global Markets. Grupul este clasat pe locul 6 în lista furnizorilor de software de top din Europa, conform Topului Truffle “100 European Software Vendors ".

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Ce înseamnă o afacere de distribuție de succes?

V-ați pus vreodată întrebarea care este definiția unei afaceri de succes? Ca orice afacere, un business de distribuție de succes începe cu un plan de business câștigător, cu muncă multă și oameni implicați, astfel încât business-ul să crească în mod „organic”. Creșterea „organică” presupune timp și suficientă atenție astf...

Citește tot arrow_forward

Susţineţi performanţa în business cu ajutorul sistemului ERP – Winline

Pe la jumătatea anului trecut, Institutul Naţional de Statistică a făcut publică o analiză foarte relevantă pentru mediul local de afaceri. Companiile romaneşti din Top 1000 au reuşit să genereze venituri medii mai mari cu +8% deşi au înregistrat o scădere cu 14% a numărului de angajaţi.

Citește tot arrow_forward