Atos a anunțat achiziția companiei Xerox IT Outsourcing, pentru suma de 1,05 miliarde de dolari

29 decembrie 2014

Atos, unul dintre principalii furnizori internaționali de servicii IT, a anunțat achiziția companiei Xerox IT Outsourcing , consolidându-și astfel poziția de lider global în domeniul serviciilor digitale.

Atos, unul dintre principalii furnizori internaționali de servicii IT, a anunțat achiziția companiei Xerox IT Outsourcing , consolidându-și astfel poziția de lider global în domeniul serviciilor digitale. Achiziția urmează să fie finalizată la sfârșitul celui de-al doilea trimestru din 2015, iar suma tranzacției va ajunge la 1,05 miliarde de dolari.

În urma achiziției companiei Xerox IT Outcourcing (ITO), Atos își va tripla volumul operațiunilor pe piața din SUA, aceasta urmând să devină regiunea geografică în care compania desfășoară cele mai multe operațiuni.

De asemenea, Atos va deveni unul dintre principalii furnizori de servicii IT ai Xerox, iar clienții diviziilor Business Process Outsourcing (BPO) și Document Outsourcing din cadrul Xerox vor avea acces la capacitățile IT ale Atos la nivel global.

Atos și Xerox vor avea o colaborare strategică la nivel mondial, în cadrul căreia vor crea împreună proiecte inovatoare și se vor prezenta împreună pe piață, cu scopul de a maximiza oportunitățile în ceea ce privește furnizarea de servicii IT pentru Atos, respectiv servicii BTO pentru Xerox, atât în Europa cât și în America de Nord.

Thierry Breton, Președinte și CEO Atos, a declarat: „Consolidarea poziției în SUA este un pas important în realizarea planului nostru strategic – structurat pe trei ani – și răspunde unei cereri puternice din partea clienților la nivel global. Această tranzacție ne va permite să creăm o amprentă mai puternică pe piața din SUA, o piață care încă de la început a fost interesată de adoptarea tehnologiilor inovative și accesarea resurselor de specialiști talentați și calificați. Suntem încântați să le urăm în curând bun venit celor 9.800 de noi colegi, care vor face parte dintr-o companie care e lider în domeniul în care activează și este dedicată celor mai avansate servicii IT”.

„Atos este o companie cu care avem o relație de lungă durată, colaborând pentru diferite capacități. Prin vânzarea diviziei ITO către Atos, clienții noștri din toată lumea au acces la o suită extinsă de capabilități IT, care vine în completarea soluțiilor Xerox pentru BPO și Document Outsourcing. Această tranzacție se aliniază strategiei noastre continue de management al portofoliului și ne ajută să ne concentrăm mai bine asupra acelor domenii în care putem livra cea mai mare valoare și expertiză clienților”, a declarat Ursula Burns, Președinte și CEO Xerox.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Digitalizarea elimină munca repetitivă din cadrul companiei Clini-Lab cu până la 80%

Principalele diferențe pe care le aduce digitalizarea în comparație cu procesele clasice de management sunt, în primul rând, legate de eficiență și o disponibilitate mult mai bună a informației, atât pentru manageri, cât și pentru angajați.Digitalizarea aduce beneficii care se văd în zona operațională, prin introducerea unor fluxuri clare și control...

Citește tot arrow_forward

Monitorizarea fermelor direct de pe telefon - control mai bun cu ajutorul tehnologiei

Inovația tehnologică este motorul din spatele agriculturii de precizie

Citește tot arrow_forward

Susţineţi performanţa în business cu ajutorul sistemului ERP – Winline

Pe la jumătatea anului trecut, Institutul Naţional de Statistică a făcut publică o analiză foarte relevantă pentru mediul local de afaceri. Companiile romaneşti din Top 1000 au reuşit să genereze venituri medii mai mari cu +8% deşi au înregistrat o scădere cu 14% a numărului de angajaţi.

Citește tot arrow_forward