Avangate investește în dezvotarea comunității de dezvoltatori din România, prin seria de workshopuri Avangate Tech Sessions

24 octombrie 2013

Avangate, lider pe piața de soluții eCommerce pentru producătorii de software, SaaS și servicii cloud, anunță începerea unor sesiuni de mentorat și practică pentru dezvoltatorii și antreprenorii din zona de IT și de tehnologie: Avangate Tech Sessions.

Avangate investește în dezvotarea comunității de dezvoltatori din România, prin seria de workshopuri Avangate Tech Sessions

Avangate, lider pe piața de soluții eCommerce pentru producătorii de software, SaaS și servicii cloud, anunță începerea unor sesiuni de mentorat și practică pentru dezvoltatorii și antreprenorii din zona de IT și de tehnologie: Avangate Tech Sessions. Workshop-urile debutează pe 29 octombrie cu întâlnirea «HTML5 - De la site-uri mai performante la jocuri web multi-player», între orele 16.00 – 19.00, la sediul TechHub din București. Participarea este gratuită.

Fiecare întâlnire din cadrul programului Avangate Tech Sessions va avea o temă proprie, inspirată din nevoile de învățare, perfecționare și practică ale comunității de dezvoltatori români. Subiectele propuse spre discuție se axează pe teme actuale și de interes din domeniul IT, acolo unde echipa Avangate are o experiență îndelungată la nivel internațional.

Seria de întâlniri va fi deschisă de Șerban Ghiță, Senior Software Engineer & Mobile Development în cadrul Avangate. Șerban Ghiță are o experiență de 11 ani în industria de IT, în ultimii 5 activând în cadrul departamentului de dezvoltare din Avangate. De-a lungul timpului, Șerban s-a remarcat prin dezvoltarea unor produse comerciale și proiecte open-source de impact, folosind tehnologii precum PHP, MySQL, JavaScript pentru a îmbunătăți în mod continuu și scalabil platforma Avangate .

Sesiunile Avangate Tech Sessions au un format simplu şi concentrat, axat pe rezultate directe şi exemple practice. Este prima sesiune pe care o conduc şi aştept cu mult interes să găsesc alături de participanți soluții concrete la subiectele propuse. Îmi doresc ca cei ce vor participa la întâlnirea «HTML5 - De la site-uri mai performante la jocuri web multi-player» să învețe din exemplele mele și să aplice cele prezentate în activitățile lor zilnice“, menționează Șerban Ghiță, Senior Software Engineer Avangate.

Recent, Gartner Inc., lider mondial în cercetarea de piață în domeniul tehnologiei informaţiei, a acordat companiei Avangate distincția de „Cool Vendor in ECommerce“. Compania a primit și alte numeroase recunoașteri internaționale precum premiul CODiE pentru cea mai bună soluție de comerț electronic și facturare – „Best eCommerce and Billing Solution“ - și nominalizarea din partea revistei „Red Herring“ în Top 100 cele mai inovative companii europene. În prezent, Avangate lucreză alături de companii listate în Forbes 500, corporații mari cât și IMM-uri.

În Avangate credem în continua dezvoltare și specializare a celor care lucrează în companie și ne dorim să susținem continua performanță a comunității de dezvoltatori din România. În cadrul Avangate Tech Sessions vom împărtăși din cunoștințele și exemplele practice gândite de echipa Avangate, desprinse din experiența de lucru de zi cu zi. Vom aborda teme tehnologice de interes la nivel internațional și studii de caz relevante“, completează Mădălina Moraru Teodorescu, Senior Human Resources Director în cadrul Avangate.

La nivel internațional, Avangate numară 150 de angajați, biroul cel mai important fiind în România, cu aproximativ 120 de angajați.

Pentru înscrierea în cadrul sesiunii „HTML5 - De la site-uri mai performante la jocuri web multi-player“, puteți accesa pagina: http://www.avangate.com/lp/html5-techhub-bucharest-2013.html Participarea în cadrul workhop-ului din 29 octombrie este gratuită.

Despre Avangate:

Avangate este lider în piața de soluții eCommerce pentru producătorii de software și servicii cloud, sprijinindu-i pe aceștia să își crească vânzările online prin orice punct de vânzare și orice model de business ar aplica, dar și să dezvolte propriile canale de distribuție pentru a-și scala afacerile cât mai profitabil și pentru a intra pe noi piețe. Soluțiile Avangate includ o platformă de comerț electronic completă, modulară și sigură ce integrează eCommerce, facturare  abonamente, plăți la nivel global, un sistem de management al partenerilor, dar și o rețea de afiliați ce se află în continuă expansiune. Mai multe informații despre Avangate puteți citi pe www.avangate.com/ro

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Romanian Software lanseaza versiunea in Cloud a platformei de salarizare si administrare a resurselor umane, colorful.hr, pentru a veni in sprijinul IMM-urilor

Romanian Software, unul dintre liderii pietei romanesti de solutii software dedicate resurselor umane, a lansat in Cloud platforma colorful.hr. Platforma este specializata in salarizarea, recrutarea si administrarea resurselor umane si vine in sprijinul companiilor mici si mijlocii, care doresc sa isi automatizeze o parte din activitatile aferente departamentelor de HR.

Citește tot arrow_forward

Colorful.hr – solutii software pentru optimizarea proceselor tale cheie de HR, cu discount pentru clienții Softlead

Colorful.hr este una dintre cele mai cunoscute platforme in cloud pentru salarizare și managementul resurselor umane, folosită cu succes de peste 600 de companii din România.

Citește tot arrow_forward