SIVECO Romania sustine organizatiile de protectie a consumatorilor prin furnizarea de servicii de eLearning pentru Comisia Europeana

23 octombrie 2013

O noua platforma eLearning va sustine organizatiile de consumatori de pe intreg teritoriul Europei in demersurile lor de promovare a drepturilor cetatenilor europeni.

O noua platforma eLearning va sustine organizatiile de consumatori de pe intreg teritoriul Europei in demersurile lor de promovare a drepturilor cetatenilor europeni. Proiectul „Demersuri de creștere a capacitații organizațiilor de consumatori” este derulat de un consortiu format din doua organizatii cu expertiza solida in domeniu: BEUC (Biroul European al Organizatiilor de Consumatori, cu sediul in Bruxelles) si SIVECO Romania.

"Prin acest contract derulat pentru Comisia Europeana, intenționam sa ne menținem rolul si datoria de jucator activ in societatea civila, sprijinind nevoile consumatorilor prin servicii IT și eLearning. Implementarea proiectului este in acord cu Strategia privind Protectia Consumatorilor si cu mai recent adoptata Agenda Consumatorului, cu scopul de a transfera organizatiilor de consumatori acele abilitati si competente necesare obtinerii de rezultate masurabile si sustenabile, in acord cu obiectivele lor", a declarat Irina Socol, Presedinte si Director General, SIVECO Romania.

In contextul economico-financiar actual si al impactului sau asupra consumatorilor europeni, promovarea intereselor, sanatatii si sigurantei acestora a capatat un loc din ce in ce mai important in dezvoltarea actiunilor si politicilor privind protectia consumatorilor.

Cu toate acestea, eforturile organizatiilor de profil pentru dezvoltarea si implementarea de programe coerente in acest sens sunt mult ingreunate, nivelul redus al finantarilor guvernamentale si lipsa de consultanti specializati reprezentând doar câteva dintre motive.

De aceea, principalul obiectiv al proiectului implementat de SIVECO este de a sustine si accentua rolul pe care il detin organizatiile de consumatori. El urmareste dezvoltarea de programe de formare pentru angajatii acestor organizatii, programe acoperind tematici diverse, precum managementul de proiect, relatii publice si lobby, servicii financiare, politici in domeniul concurentei, abilitati de prezentare sau despagubirea consumatorilor.

"In proiect implementam o metodologie de eLearning personalizata pentru personalul organizatiilor de consumatori si al autoritatilor implicate in implementarea politicilor privind protectia consumatorilor. Proiectul implica realizarea de continut educational multimedia, de programe de instruire la distanta si instrumente interactive de comunicare, complementar fata de programe deja existente de formare traditionala. Scopul final este acela de a crea un mediu de instruire colaborativ, bazat pe un schimb permanent de bune practici si solutii inovatoare, menit sa dezvolte comunitati online sustenabile", a declarat Stefan Morcov, Vicepresedinte Adjunct SIVECO Romania.

Despre SIVECO Romania

SIVECO Romania este liderul caselor românesti de software si unul din integratorii software de succes din Europa Centrala si de Est. Compania dezvolta si exporta solutii IT si proiecte de consultanta cu valoare adaugata ridicata catre tari din Comunitatea Europeana, Orientul Mijlociu, Africa de Nord si spatiul Comunitattii Statelor Independente.

Compania a fost infiintata in 1992 si are, la nivel international, peste 1.300 de angajati.

Adresându-se organizatiilor private si publice, SIVECO Romania ofera solutii eficiente de eLearning, EAS (Enterprise Application Suite), Document Management, Business Intelligence, eHealth, eGovernment, eAgriculture si eCustoms, pentru piata nationala si internationala. SIVECO Romania s-a specializat in executia de proiecte informatice de mare complexitate si amploare.

Solutiile SIVECO Romania contribuie la reducerea decalajelor digitale si imbunatatesc activitatea multor institutii publice precum Ministerul Agriculturii, Ministerul Educatiei Nationale, Ministerul Sanatatii, Ministerul pentru Societatea Informationala, Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Vârstnice, Ministerul de Finante.

De-a lungul celor peste 21 de ani de existenta, compania si-a construit o reputatie solida, fiind recompensata cu peste 170 de premii interne si internationale.

Mai multe informatii despre companie si produsele sale puteti obtine vizitând www.siveco.ro, www.facebook.com/siveco si www.linkedin.com/company/siveco-romania.

SIVECO Romania SA

SIVECO Romania este liderul caselor româneşti de software şi unul dintre liderii regionali de succes în domeniul eLearning, eHealth, eAgriculture, eCustoms, eGovernment și eBusiness din Europa Centrală şi de Est. Compania dezvoltă şi exportă soluţii IT şi proiecte de consultanţă cu valoare adăugată ridicată către ţări ...

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Aplicații software recomandate
SIVECO Applications 2020

Soluţia integrată de tip Enterprise Application Suite - EAS, 100% adaptată cerinţelor de business şi legislative Bazat pe experienţa de 20 ani a companiei în dezvoltarea şi implementarea de soluţii IT complexe, SIVECO Applications&nb...

Citește tot arrow_forward
AeL

Platformă de predare/învăţare şi management al conţinutului educaţional multimedia AeL – platformă completă de eLearning Bazată pe principii educaţionale moderne, AeL este o platformă modernă de instruire şi gestiune...

Citește tot arrow_forward
SIVADOC

SIVADOC, sistemul de gestiune a documentelor şi a fluxurilor de lucru de la SIVECO Romania, oferă o platformă comună care unifică procesele şi informaţia, în scopul fluidizării circuitului documentelor, facilitării accesului la informa...

Citește tot arrow_forward
Portal

SIVECO Romania facilitează transparenţa şi comunicarea prin intermediul soluţiilor informatice moderne de Portal Web. Soluţiile de tip Portal dezvoltate de SIVECO Romania se bazează pe tehnologii de ultimă oră şi pe aplicaţii software perso...

Citește tot arrow_forward
Articole IT&C similare

Monitorizarea fermelor direct de pe telefon - control mai bun cu ajutorul tehnologiei

Inovația tehnologică este motorul din spatele agriculturii de precizie

Citește tot arrow_forward

Ce înseamnă o afacere de distribuție de succes?

V-ați pus vreodată întrebarea care este definiția unei afaceri de succes? Ca orice afacere, un business de distribuție de succes începe cu un plan de business câștigător, cu muncă multă și oameni implicați, astfel încât business-ul să crească în mod „organic”. Creșterea „organică” presupune timp și suficientă atenție astf...

Citește tot arrow_forward

Procesele se îmbunătățesc continuu, prin tehnologia Cloud

Despre experianța uneia dintre cele mai mari companii din domeniul construcțiilor de mașini și unelte, care a decis încă din 2015 să folosească Sistemul modern de Management al Documentelor în Cloud, DocuWare, aflați din Studiul de Caz.

Citește tot arrow_forward