Bitdefender ofera securitate gratuita ONG-urilor din Romania

21 Feb 2014

Din această lună, soluțiile de securitate ale Bitdefender vor ajunge și la cele peste 800 de organizații membre ale comunității Techsoup România, iar ONG-urile eligibile au acces la patru game de soluții complexe.

Bitdefender ofera securitate gratuita ONG-urilor din Romania

Din această lună, soluțiile de securitate ale Bitdefender vor ajunge și la cele peste 800 de organizații membre ale comunității Techsoup România, iar ONG-urile eligibile au acces la patru game de soluții complexe.

Bitdefender oferă organizațiilor neguvernamentale din România soluții de securitate cibernetică, în cadrul unui parteneriat încheiat cu Techsoup România.

Alianța dintre Bitdefender și TechSoup a demarat în iunie anul trecut, în beneficiul a 600.000 de ONG-uri din Statele Unite ale Americii, valoarea donațiilor realizate de Bitdefender până acum prin acest program fiind de jumătate de million de dolari.

Din această lună, soluțiile de securitate ale Bitdefender vor ajunge și la cele peste 800 de organizații membre ale comunității Techsoup România, iar ONG-urile eligibile au acces la patru game de soluții complexe.

”Ne vom îndeplini misiunea de a-i proteja pe cei care au cu adevărat nevoie de noi și sperăm să oferim un exemplu și altor companii din România și din Europa de Est. Această regiune a progresat foarte mult în ultimele decenii și dorim să susținem această dezvoltare și prin acțiuni de responsabilitate socială ,” spune Cătălin Coșoi, Chief Security Strategist, Bitdefender.

Bitdefender Internet Security, Client Security and Management Server, Small Office Security și Bitdefender Antivirus for Mac sunt pachetele de produse destinate să acopere nevoile de protecție informatică ale oricărei organizații neguvernamentale din România, indiferent de mărimea acesteia.

ONG-urile care solicită produse Bitdefender și îndeplinesc condițiile de eligibilitate achită doar o taxă modică de administrare, care permite funcționarea programului Techsoup și extinderea sa către și mai multe organizații ale societății civile din România.

”Suntem foarte mândri că produsele Bitdefender sunt disponibile pentru organizațiile neguvernamentale românești. Pentru noi este un nou pas important în urmărirea misiunii noastre: de a oferi ONG-urilor servicii de tehnologie pe care și le pot permite și care să îi ajute să facă și mai mult bine. Este însă și un angajament față de industria IT românească, care creează produse competitive global, și în care noi credem foarte mult”, spune Radu Moțoc, Director Executiv al TechSoup România.

Bitdefender împreună cu TechSoup România, în parteneriat cu TechSoup Global, au început să ofere ONG-urilor acces la cele mai bune produse de securitate informatică din lume în iunie 2013, făcând disponibile produsele Bitdefender pentru organizațiile nonprofit din Statele Unite ale Americii. Este primul program filantropic global al unei companii IT românești - până în acest moment 1182 de licențe au fost distribuite prin TechSoup Global organizațiilor nonprofit, iar valoarea totală a contribuției Bitdefender este de aproape 500.000 USD.

În perioada următoare, programul va fi extins pentru a face produsele Bitdefender disponibile și organizațiilor nonprofit din Austria, Australia, Belgia, Canada, Germania, India, Irlanda, Luxemburg, Marea Britanie, Noua Zeelandă.

Mai multe informații sunt disponibile pe https://www.techsoup.ro/directory/257

Încă de la începutul său în 2001, Bitdefender continuă să ridice ștacheta pentru a stabili noi standarde în prevenirea proactivă a amenințărilor și eliminarii virusurilor, conducând, de cele mai multe ori, la descoperirea celor mai bune tehnici de detecție de securitate care previn extinderea amenințărilor.

Mulțumită produselor de primă clasă și tehnologiilor de ultimă generație, compania s-a extins rapid, devenind lider la nivel mondial. Bitdefender și-a facut apariția pe piața internațională o dată cu înffințarea primelor birouri deschise în Marea Britanie, SUA, Germania, Franța și Spania, dar și cu stabilirea de parteneriate strategice, fiind astfel prezentă în peste 100 de țări în întreaga lume.

La sfârșitul anului 2009, Bitdefender proteja milioane de utilizatori la nivel global și a asigurat utilizarea propriei sale tehnologii alături de mărci foarte bine cunoscute precum IBM și Virgin Media prin încheierea de parteneriate strategice.

2011 a adus cu sine o modificare fundamentală în filozofia companiei Bitdefender, organizația adoptând o nouă identitate organizațională. Acesta a fost de asemenea un an de succes, deoarece produsele Bitdefender destinate consumatorilor au fost primele care au fost votate, în mod simultan, după mulți ani, drept alegerea nr. 1 (în ceea ce privește soluțiile de securitate pentru internet) de trei dintre cele mai importante organizații de testare din lume.

Noua imagine acționează ca o legătură între rădăcinile companiei și viitorul său. Un lucru a rămas neschimbat: capacitatea Bitdefender de a oferi produse antivirus de înaltă calitate. Bitdefender oferă cea mai bună soluție antivirus utilizând aceeași tehnologie premiată pentru clienții individuali și rețelele companiilor, de la micile firme și până la companiile multinaționale, protejând toate stațiile de lucru.

Tehnologiile brevetate Bitdefender, bazate pe idei inovatoare și tendințe fruntașe în industria securității informațiilor, sunt în continuare recunoscute la nivel internațional ca cel mai bun software în securitatea internetului. Organizațiile independente care ne recompensează rezultatele remarcabile prin numeroase premii și certificări sunt: Av-Test.org, Virus Bulletin, ICSA Lab, Checkmark, PC World Top 100, acestea fiind doar câteva.

Bitdefender face tot posibilul să dezvolte constant tehnologiile utilizate pentru a fi mereu cu un pas înainte și pentru a oferi clienților cea mai bună rată de detecție combinată cu performanță și aplicabilitate flexibilă.

Află mai multe

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Ce este tehnologia Text-to-Speech și de ce este importantă?

Comunicarea digitală are un rol important în cadrul business-urilor, astfel că tehnologia Text-to-Speech (TTS) devine un instrument valoros. Această tehnologie inovatoare nu schimbă doar modul în care percepem comunicarea, ci ne...

Citește articolul