BMW i Ventures anunţă o investiţie strategică la Claroty

04 ianuarie 2019

BMW i Ventures continuă explorarea de noi soluţii tehnologice inovative şi a anunţat o investiţie strategică la Claroty, principalul dezvoltator de software de securitate cibernetică pentru protejarea siguranţei şi a fiabilităţii reţelelor industriale de control.

BMW i Ventures anunţă o investiţie strategică la Claroty

Având sediul la New York, Claroty a fost fondată în 2014 de către directorul executiv Amir Zilberstein, directorul executiv de dezvoltarea afacerii Galina Antova şi directorul executiv tehnic Benny Porat. Specializată în securitate cibernetică pentru mediile de infrastructură industrială şi critică, compania oferă o platformă integrată de soluţii care oferă transparenţă mare a sistemelor industriale de control (ICS), prin combinarea monitorizării continue pentru ameninţări şi vulnerabilităţi cu acces sigur de la distanţă, şi care permite operatorilor ICS să protejeze aceste reţele critice de misiune.

"Investiţia noastră la Claroty este un semnal clar că tratăm foarte serios nevoia pentru securitate cibernetică industrială şi recunoaştem potenţialul imens de creştere al acestui domeniu", a declarat Tobias Jahn, director al BMW i Ventures. "Echipa inegalabilă, superioritatea tehnologică şi parteneriatele strategice cu numeroşi furnizori mari de automatizări ale Carloty, precum Rockwell Automation, Siemens şi Schneider Electric, ne-au convins că au capacitatea de creştere rapidă şi de menţinere a poziţiei de lider în cadrul acestui segment mult în viitor."

Ameninţarea tot mai mare a atacurilor cibernetice avansate asupra infrastructurii critice şi a sistemelor industriale de control reprezintă o provocare unică. Tot mai multe uzine utilizează dispozitive conectate, urmând dezvoltările IoT şi Industry 4.0, care expun aceste reţele industriale la malware şi alte atacuri cibernetice. BMW i Ventures continuă să facă investiţii pentru a proteja siguranţa şi rezistenţa operaţiunilor de producţie şi securitatea automobilelor de clasă mondială.

Claroty va utiliza această investiţie pentru extinderea globală a vânzărilor şi a amprentei sale de asistenţă pentru clienţi, creşterea notorietăţii şi cererii pentru marca Claroty şi continuarea ritmului rapid de inovaţie a producţiei.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Compania românească Cyber Smart Defence deschide birouri în Dubai (UAE) și Maryland (USA)

Cyber Smart Defence (CSD), cea mai dinamică companie de securitate cibernetică fondată și condusă de antreprenori români, se află în al treilea an consecutiv de dublare a cifrei de afaceri. 

Citește tot arrow_forward

Safetech Innovations lansează iSAM, prima soluție de securitate informatică dezvoltată in-house, în urma unei investiții de jumătate de milion de euro

Safetech Innovations, lider în sectorul securității cibernetice pe piața românească, lansează primul său produs de securitate informatică – iSAM (Information Security Automation Manager), o soluție pentru automatizarea procesului de management al securității informației în cadrul organizațiilor. 

Citește tot arrow_forward

SneakyPastes: o operațiune aparținând Gaza Cybergang atacă victime din 39 de țări, care au legătură cu Orientul Mijlociu

În 2018, Gaza Cybergang, despre care se știe acum că este formată din mai multe grupuri, cu grade diferite de complexitate, a lansat o operațiune de spionaj cibernetic ce vizează persoane și organizații cu un interes politic în Orientul Mijlociu.

Citește tot arrow_forward