BMW i Ventures anunţă o investiţie strategică la Claroty

04 ianuarie 2019
BMW i Ventures continuă explorarea de noi soluţii tehnologice inovative şi a anunţat o investiţie strategică la Claroty, principalul dezvoltator de software de securitate cibernetică pentru protejarea siguranţei şi a fiabilităţii reţelelor industriale de control.

Având sediul la New York, Claroty a fost fondată în 2014 de către directorul executiv Amir Zilberstein, directorul executiv de dezvoltarea afacerii Galina Antova şi directorul executiv tehnic Benny Porat. Specializată în securitate cibernetică pentru mediile de infrastructură industrială şi critică, compania oferă o platformă integrată de soluţii care oferă transparenţă mare a sistemelor industriale de control (ICS), prin combinarea monitorizării continue pentru ameninţări şi vulnerabilităţi cu acces sigur de la distanţă, şi care permite operatorilor ICS să protejeze aceste reţele critice de misiune.

"Investiţia noastră la Claroty este un semnal clar că tratăm foarte serios nevoia pentru securitate cibernetică industrială şi recunoaştem potenţialul imens de creştere al acestui domeniu", a declarat Tobias Jahn, director al BMW i Ventures. "Echipa inegalabilă, superioritatea tehnologică şi parteneriatele strategice cu numeroşi furnizori mari de automatizări ale Carloty, precum Rockwell Automation, Siemens şi Schneider Electric, ne-au convins că au capacitatea de creştere rapidă şi de menţinere a poziţiei de lider în cadrul acestui segment mult în viitor."

Ameninţarea tot mai mare a atacurilor cibernetice avansate asupra infrastructurii critice şi a sistemelor industriale de control reprezintă o provocare unică. Tot mai multe uzine utilizează dispozitive conectate, urmând dezvoltările IoT şi Industry 4.0, care expun aceste reţele industriale la malware şi alte atacuri cibernetice. BMW i Ventures continuă să facă investiţii pentru a proteja siguranţa şi rezistenţa operaţiunilor de producţie şi securitatea automobilelor de clasă mondială.

Claroty va utiliza această investiţie pentru extinderea globală a vânzărilor şi a amprentei sale de asistenţă pentru clienţi, creşterea notorietăţii şi cererii pentru marca Claroty şi continuarea ritmului rapid de inovaţie a producţiei.

bmw-i-ventures-anunta-o-investitie-strategica-la-claroty 

2019-01-04 12:17:51 

BMW i Ventures anunţă o investiţie strategică la Claroty

Softlead

Ai nevoie de o aplicație?

1
2

alte articole it&c

Compania multinațională Carrefour a ales soluții de Inteligență Artificială (IA) oferite de SAS pentru optimizarea managementului rețelei de distribuție și reducerea risipei alimentare

Gigantul retail Carrefour a ales SAS® Viya® pentru optimizarea lanțului de distribuție, acțiune care face parte din planul de transformare globală a companiei, pentru a veni în întâmpinarea așteptărilor clienților prin soluții tehnologice avansate. Carrefour dorește să creeze un univers special care îmbină online-ul cu experiența din magazine, unde clienților fideli le sunt garantate și oferite produse de cea mai bună calitate la orice oră și oriunde. Utilizarea inteligenței artificiale pentru îmbunătățirea lanțului de distribuție este o premieră pentru segmentul de retail din Franța.

citeste tot

Gabriela Mechea este noul Director Executiv al ANIS

ANIS, Asociația Patronală a Industriei de Software și Servicii, are, începând cu 14 ianuarie 2019 un nou Director Executiv, în persoana Gabrielei Mechea, care o va înlocui pe Valerica Dragomir. După 17 ani în calitate de Director Executiv al ANIS, Valerica Dragomir își va continua traseul profesional în afara organizației.

citeste tot

Românii au făcut cumpărături online în valoare de peste 3,5 miliarde de euro în 2018, cu 30% mai mult decât în 2017 | Raportul Pieței de E-Commerce GPeC 2018

Conform statisticilor și estimărilor GPeC împreună cu principalii jucători din piața românească de e-commerce (sursele sunt menționate la finalul raportului), valoarea cumpărăturilor online a depășit pragul de 3,5 miliarde de euro în 2018, cu aprox. 30% mai mult decât în 2017, când s-au înregistrat 2,8 miliarde de euro.

citeste tot