Branch Track, startup care creează simulări interactive pentru pregătirea angajaților, a câștigat How to Web Startup Spotlight

03 decembrie 2015

Branch Track, startup-ul care creează simulări interactive pentru pregătirea angajaților în vânzări și alte domenii conexe, a câștigat How to Web Startup Spotlight, competiție și program de mentorat cu premii în valoare de 20.000 USD.

Branch Track, startup care creează simulări interactive pentru pregătirea angajaților, a câștigat How to Web Startup Spotlight

Branch Track, startup-ul care creează simulări interactive pentru pregătirea angajaților în vânzări și alte domenii conexe, a câștigat How to Web Startup Spotlight, competiție și program de mentorat cu premii în valoare de 20.000 USD. Pe locul al doilea s-a clasat Jaboo, set de brățări inteligente care accelerează și îmbunătățesc tehnica sportivilor prin măsurarea vitezei, a forței și a caracteristicilor antrenamentelor. Cea de a patra ediție Startup Spotlight a avut loc între 25 și 27 noiembrie în București, în cadrul How to Web Conference 2015.

How to Web Startup Spotlight 2015 a adus împreună 30 de startup-uri în domeniul tehnologiei din 9 țări din Europa Centrală și de Est. Prima zi a programului s-a desfășurat într-un cadru privat, la TechHub Bucharest, iar juriul a ales cele 8 echipe care și-au prezentat ulterior produsele pe scena principală a conferinței. Evenimentul a continuat cu 2 workshop-uri dedicate: unul despre tehnici de ecommerce pentru îmbunătățirea vânzărilor de software la nivel global, susținut de Adriana Iordan, Chief Product Evangelist, Avangate, și cel de al doilea despre SaaS în practică, susținut de Sorin Pește, Technical Evangelist, Microsoft.

Pe parcursul următoarelor zile ale programului, finaliștii Startup Spotlight și-au prezentat produsele pe una dintre cele două scene ale How to Web Conference 2015, au primit feedback și au avut acces la oportunități unice de investiții și distribuție, participând la un număr total de 384 de sesiuni de mentorat unu la unu.

În plus, acestea au concurat pentru premiile în valoare totală de 20.000 USD oferite de IXIA, partener principal al programului. Juriul a avut misiunea deloc ușoară de a alege câștigătorii competiției. În urma deliberării, Branch Track, startup din Letonia care creează simulări interactive pentru pregătirea angajaților în vânzări și alte domenii conexe, a fost desemnat marele câștigător al How to Web Startup Spotlight 2015.

Pe locul al doilea s-a clasat Jaboo, set de brățări inteligente care accelerează și îmbunătățesc tehnica sportivilor prin măsurarea vitezei, a forței și a caracteristicilor antrenamentelor. Symme 3D, o platformă delta multifuncțională pentru imprimare 3D și inscripționare cu laser, a primit IXIA Innovation Award, în timp ce SafeDrive, aplicație mobilă care îmbunătățește siguranța traficului răsplătind șoferii care nu utilizează telefonul la volan, a primit premiul pentru cea mai bună prezentare din cadrul programului. Câștigătorii au primit premii cash în valoare totală de 20.000 USD oferite de IXIA, partener principal al programului.

Startup Spotlight s-a desfășurat în cadrul How to Web Conference 2015, cel mai important eveniment dedicat inovației în tehnologie și antreprenoriatului din Europa de Sud-Est, organizat în colaborare cu Telekom Romania, Bitdefender, IXIA și CyberGhost. Cea de a șasea ediție internațională a conferinței a avut loc pe 26 & 27 noiembrie și a adus împreună fondatori de startup-uri, product manageri, programatori, marketeri și lideri de comunități din Europa Centrală și de Est.

Pe toată durata evenimentului, aceștia au avut acces la oportunități de networking excelente cu actori relevanți din industria tech la nivel global. Participanții au avut ocazia de a dezvolta conexiuni valoroase, de a face schimb de bune practici și experiențe, dar și de a identifica posibile modalități de colaborare. Toate acestea, utilizând o gamă de activități și instrumente dezvoltate pentru a facilita interacțiunile sociale: sesiunile de “Ask the expert”, mesele rotunde, petrecerile și evenimentele de networking dedicate și, nu în ultimul rând, How to Web Meet, aplicația mobilă a conferinței.

În plus, participanții How to Web Conference 2015 au avut oportunitatea unică de a învăța bune practici și lecții din experiența unor antreprenori și profesioniști remarcabili care au urcat pe cele două scene ale conferinței și au susținut 28 de prezentări practice și 11 paneluri care au abordat subiecte relevante pentru audiență. Înregistrările vor fi disponibile în curând pe canalul YouTube al How to Web.

La toate acestea se adaugă oportunitățile de a descoperi ultimele tendințe din industrie și modul în care tehnologia schimbă lumea. De la exoscheleți și primul scuter electric inteligent din lume și până la dispozitivul de securitate care protejează toate aparatele din casă conectate la internet, participanții How to Web au avut ocazia să testeze 12 produse inovatoare în zona de expo și au asistat la 6 demonstrații live care au avut loc pe scena principală a conferinței.

89 de speakeri, mentori și investitori au urcat pe cele două scene ale conferinței... Aceștia au susținut 28 de prezentări și 11 paneluri... 30 startup-uri cu potențial din 9 țări au participat la How to Web Startup Spotlight și au beneficiat de 384 de sesiuni de mentorat dedicate... 12 produse inovatoare au fost expuse în zona de expo, iar 6 dintre acestea au fost prezentate live pe scena principală a conferinței. 21 de comunități active din regiune și-au prezentate inițiativele și planurile pentru viitor în cadrul How to Web Community Spotlight... Bilanțul How to Web la câteva zile de la încheierea evenimentului aduce vești bune pentru comunitatea profesioniștilor în tehnologie din regiune și reflectă evoluția întregului ecosistem.

“How to Web este un eveniment pentru comunitate care se întâmplă în fiecare an cu sprijinul unui număr foarte mare de oameni care își unesc eforturile pentru a face lucrurile să se întâmple. Le mulțumim partenerilor noștri, ambasadorilor, voluntarilor, întregii echipe și fiecărui participant în parte. How to Web Conference 2015 a fost un eveniment reușit datorită implicării active a fiecăruia dintre ei și suntem convinși că, împreună, vom reuși să organizăm o ediție și mai bună anul viitor, a declarat Daniel Dragomir, CEO al How to Web Conference 2015.

How to Web Conference 2015 a fost un eveniment organizat în colaborare cu Telekom Romania, Bitdefender, IXIA și CyberGhost, cu sprijinul partenerilor Microsoft, Avangate, hub:raum, Ambasada Canadei în România, Mozilla, EIT Digital, Okapi Studio și Softlayer și al partenerilor logistici Clever Taxi, mReady, Aqua Consulting, Mucca, mobilPay, Marketizator, Zelist Monitor, TradeAds Interactive, AdLemonade, Ciuc, Aqua Carpatica și Domeniile Sâmburești.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Doriţi mai mult capital de lucru? Optimizaţi stocurile cu Mesonic Winline

Asigurarea capitalului de lucru devine principala preocupare pentru mulţi antreprenori în contextul crizei generate de Covid-19. Atât Guvernul României cât şi Comisia europeană au anunţat o serie de măsuri prin care companiile mici şi mijlocii ar putea primi primi credite bancare și capital de lucru, însă aceste instrumente financiare reprezintă o perspectiv...

Citește tot arrow_forward

Susţineţi performanţa în business cu ajutorul sistemului ERP – Winline

Pe la jumătatea anului trecut, Institutul Naţional de Statistică a făcut publică o analiză foarte relevantă pentru mediul local de afaceri. Companiile romaneşti din Top 1000 au reuşit să genereze venituri medii mai mari cu +8% deşi au înregistrat o scădere cu 14% a numărului de angajaţi.

Citește tot arrow_forward

Monitorizarea fermelor direct de pe telefon - control mai bun cu ajutorul tehnologiei

Inovația tehnologică este motorul din spatele agriculturii de precizie

Citește tot arrow_forward