De ce aleg profesioniștii în IT cursurile specializate prin metoda Kanban?

02 decembrie 2015

În România, sunt zeci de mii de profesioniști activi în industria IT, conform unui studiu publicat de Clusterul iTech Transilvania.

De ce aleg profesioniștii în IT cursurile specializate prin metoda Kanban?

În România, sunt zeci de mii de profesioniști activi în industria IT, conform unui studiu publicat de Clusterul iTech Transilvania. Cei mai mulți dintre aceștia aleg să investească în metode cu rol în dezvoltarea abilităților de schimbare evolutivă, în timp ce companiile susțin acțiunile de tip Lean/Agile de reducere a timpilor de livrare. Cursurile dedicate îndeplinirii acestor obiective sunt cunoscute sub denumirea Certificări Lean Kanban University.

Absolvenții celor 2 cursuri (Kanban Fundamentals I şi Kanban Fundamentals II) vor intra în posesia certificării LKU – Kanban Management Professional. Cursurile se desfășoară conform programei originale LeanKanban University.

În vederea înscrierii sau pentru mai multe detalii, participanții pot trimite un e-mail la [email protected] sau pot contacta trainerii la numărul de telefon 0744596212. Cursul va avea loc în perioada 11-12 martie 2016. Până pe 22 februarie 2016 puteți beneficia de o reducere de preț de tip Early Bird de 15%.

Avantajele cursanților:

  • Acces la un trainer acreditat Lean Kanban University
  • Posibilitatea de a interacționa pe toată perioada cursului cu experți în sectorul serviciilor profesionale, dezvoltare software și producție
  • Acces la o suită completă de informații, exemple, răspunsuri la întrebări, fiind încurajată relaționarea permanentă trainer – cursant (prin atelier practic de lucru)
  • Îmbunătățirea predictibilității timpilor de livrare

Avantajele companiilor

  • Reducerea blocajelor existente în fluxurile și activitățile derulate în organizație
  • Îmbunătățirea predictibilității timpilor de livrare
  • Implementarea cu succes a procesului STATIK (Sistem Thinking Approach To Implement Kanban).
  • Capacitatea de a modela corect și eficient fluxuri de lucru
  • Utilizarea unui set de indicatori vizuali, uşor de înţeles şi utilizat de echipele de lucru, care semnalează oportunităţile de îmbunătăţire

 Formatul cursului este gândit ca un instrument extrem de util, atât pentru cursanții care nu au avut interacțiuni cu metodologia Kanban, cât și pentru cei care au acumulat informații în această direcție și vizează consolidarea și perfecționarea cunoștințelor practice.  În acest sens, cursul se adresează managerilor, managerilor de produs, managerilor de proiect, personalului implicat în servicii profesionale, inclusiv servicii de dezvoltare software (membri ai echipelor de dezvoltare, analiști de business, Scrum Product Owners, Scrum Masters, Project Manageri, Manageri), ce doresc îmbunătățirea cunoștințelor în Lean / Agile).

Despre Learning Manager

LearningManager are la bază dorința de a oferi organizațiilor metode de planificare adaptivă, schimbare evolutivă, îmbunătățire continuă și de a încuraja răspunsul rapid și flexibil la schimbările din mediul de afaceri. LearningManager construiește acest lucru printr-o gamă bine aleasă de cursuri Lean / Agile și prin suportul oferit - coaching, consultanță - în implementarea conceptelor Lean / Agile în practică. Compania beneficiază de o experiență vastă în sectorul serviciilor profesionale, dezvoltare software și în producție.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Costurile Ascunse ale Managementului Manual al Contractelor

Știai că automatizarea managementului contractelor îți poate crește profitabilitatea anuală cu până la 9%?

Citește tot arrow_forward

5 curiozități privind adoptarea unei soluții de management a documentelor. De ce DocuWare?

Vă confruntați cu dificultăți privind identificarea și organizarea documentelor sau petreceți mult timp pentru obținerea acordurilor legate de contracte sau de plata facturilor? 

Citește tot arrow_forward

Susţineţi performanţa în business cu ajutorul sistemului ERP – Winline

Pe la jumătatea anului trecut, Institutul Naţional de Statistică a făcut publică o analiză foarte relevantă pentru mediul local de afaceri. Companiile romaneşti din Top 1000 au reuşit să genereze venituri medii mai mari cu +8% deşi au înregistrat o scădere cu 14% a numărului de angajaţi.

Citește tot arrow_forward