Candy Crush Saga – câștiguri de 3.9 milioane de dolari pe zi

06 septembrie 2018

Datorită acțiunilor utilizatorilor aplicației de jocuri, Candy Crush Saga se bucură de încasări de 3.9 milioane de dolari pe zi, prin aplicațiile disponibile în GooglePlay și AppStore. conform unui studiu publicat de Sensor Tower. 

Candy Crush Saga – câștiguri de 3.9 milioane de dolari pe zi

Ceea ce este interesant este faptul că în aceeași perioadă a anului trecut, aplicațiile mobile de gaming au înregistrat o creștere cu 7%.

Candy Crush Saga deține o cotă aproximativ 62% din veniturile totale menționate, fiind urmată de Soda Saga (31%) și de Jelly Saga (7%), toate trei însumând aproape 25% din cota de piață dedicată jocurilor de profil.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Protejează-ți afacerea de fraudele cu facturi – Adoptă facturarea electronică

Află cum facturarea electronică te poate proteja de fraudele cu facturi prin e-mail și despre cum îți poți securiza mai bine documentele de afaceri.

Citește tot arrow_forward

Particularitățile unui WMS dedicat industriei de distribuție

Succesul companiilor de distribuție depinde de acuratetea și eficiența informațiilor de care dispune managementul, de controlul costurilor și satisfacția clienților. Permanenta presiune impusă de clienți impun implementarea și utilizarea unui sistem de management în cadrul depozitelor, care să permită automatizarea proceselor de efectuare a operațiunilor de recepție, livrare ș...

Citește tot arrow_forward